CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Już po.. nie chcę smęcić. U mnie najgorsza opcja z możliwych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 15:40
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Yoselyn82 wrote:sorki ze zapytam, a wiesz moze co bylo przyczyna twoich poprzednich strat? badalas genetyke i immunologie?
Yoselyn mam jedną stratę i liczę, ze pozostanie ona jedyną. Nie badalam ani immunologie ani genetyki. Biorac pod uwage bezproblemowa pierwsza ciąża i po prostu przykre statystyki, gin nie doszukiwal się problemu, a ja sama też nie drazylam. -
Flowwer wrote:Trzeba tylko mocno w nie wierzyć !!!
Sarna jak gin proponuje to idź wiele i tak nie zobaczy ale dupka przepisze.
Idę, jasne, nawet jeśli nie zobaczę pęcherzyka, a na pewno nie zobaczę, to chociaż zobaczę mieszkanko, w którym się fasol lokuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 16:19
Flowwer lubi tę wiadomość
-
barbarah wrote:W brzuch? Czytałam że powinno się robić zastrzyk pregnylu w tyłek.
Mi gin kazał w brzuch kup sobie do tego dwie igły, jedną grubszą do mieszania i drugą cieniutką do zastrzyku. Strzykawka wystarczy 20-stka.
Najpierw na strzykawkę nakładasz grubszą igłę i otwierasz ampułki. Wyciągasz ten płyn strzykawką i wpuszczasz do tego proszku i to się samo miesza. Potem jeszcze tą samą igłą nabierasz wymieszany prgenyl i dopiero zmieniasz igłę na cieniutką
A i nie zapomnij tak "popukać" w ampułki przed otwarciemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 16:25
Karma88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dziewczyny, jestem z lekarzem w stałym kontakcie.
Na USG nadal nie było nic w macicy poza kilkoma skrzepami.. dzisiejsza powtórka bety to 590 (w piątek 466), więc słaby wzrost. Jeśli dostanę mega krwawienia lub będę się źle czuła to szpital. Ale póki co zakładamy, że beta będzie spadać - do powtórki za 2-3 dni. Krwawię praktycznie jak przy okresie, więc to chyba dobry znak.
Z tego co czytałam w szpitalu i tak by pierwsze 2-3 dni sprawdzali czy beta spada a tak to łyżeczkowanie, metotreksat a na końcu laparo..
W końcu jestem na L4, bo to już było chore, że dalej do pracy starałam się chodzić -
summer86 wrote:Dziewczyny, jestem z lekarzem w stałym kontakcie.
Na USG nadal nie było nic w macicy poza kilkoma skrzepami.. dzisiejsza powtórka bety to 590 (w piątek 466), więc słaby wzrost. Jeśli dostanę mega krwawienia lub będę się źle czuła to szpital. Ale póki co zakładamy, że beta będzie spadać - do powtórki za 2-3 dni. Krwawię praktycznie jak przy okresie, więc to chyba dobry znak.
Z tego co czytałam w szpitalu i tak by pierwsze 2-3 dni sprawdzali czy beta spada a tak to łyżeczkowanie, metotreksat a na końcu laparo..
W końcu jestem na L4, bo to już było chore, że dalej do pracy starałam się chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 16:35
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
summer86 wrote:Dziewczyny, jestem z lekarzem w stałym kontakcie.
W końcu jestem na L4, bo to już było chore, że dalej do pracy starałam się chodzićTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
innamorata88 wrote:Trzymaj się Kochana :* odpocznij, sama to przechodziłam i wiem jak można dostać do głowy przez to wszystko.
Inna, przepraszam że Ci o tym przypominam, ale jak u Ciebie to wszystko wyglądało przy CP? Jakie miałaś bety, ile to trwało i w jaki sposób się zakonczyło?
Z góry dziękuję -
summer86 wrote:Inna, przepraszam że Ci o tym przypominam, ale jak u Ciebie to wszystko wyglądało przy CP? Jakie miałaś bety, ile to trwało i w jaki sposób się zakonczyło?
Z góry dziękujęMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Cześć Babeczki! Gratuluję zafasolkowanym, za Panie z @ trzymam kciuki w kolejnym miesiącu!
Co tu tak mało fasolek w czerwcu? Łapcie po wirusku &&&%^&$$&*^)*&%*** mam nadzieję, że jeszcze tu się trochę Kropków objawi!
Flowwer, nowa na dzielni, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Cześć Babeczki! Gratuluję zafasolkowanym, za Panie z @ trzymam kciuki w kolejnym miesiącu!
Co tu tak mało fasolek w czerwcu? Łapcie po wirusku &&&%^&$$&*^)*&%*** mam nadzieję, że jeszcze tu się trochę Kropków objawi!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄