X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata

Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla wszystkich starających się zostawiam ciążowe wiruski #&&$&$$*$**$(#($(*$&&=&$&&/♤□♤●♡●{□♡|♡♡^/$&&$*/*//*)&$&$&$&$ ;)

Flowwer, Bocianiątko, nowa na dzielni, Karma88, Aneczka12, bazylkove, i-feel-you, Emiilka, KateHawke, wannsees, ja1986, Sarna84, Poziomka92 lubią tę wiadomość

• gg88 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Dla wszystkich starających się zostawiam ciążowe wiruski #&&$&$$*$**$(#($(*$&&=&$&&/♤□♤●♡●{□♡|♡♡^/$&&$*/*//*)&$&$&$&$ ;)
    Łapię ile tylko się da :)

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Mam to samo! powinnam zrobić dla samej siebie specjalizację ale mi się nie chce wracać do ławki jak nie wiem co!

a jaka cie specjalizacja interesuje?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    a jaka cie specjalizacja interesuje?

Zadna :P he he zrobiłabym anestezje ale pracuje na kardiologii- nie ma już takiej jest ogólnie interna a tego nie zamierzam katować...
    Poczekam jeszcze aż urodzę :D i syn pójdzie do szkoły wtedy coś zacznę akurat skończy się 4x 400 to może pracę zmienię :)

nowa na dzielni, innamorata88 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a mojemu Emkowi zmarła babcia, była już starowinka max, całe stulecie przeżyła :), ale wiadomo, zawsze smutno... i nawet tak głupio nie chce myśleć ale wiecie jak się mówi, różne dziwne teorie o ustępowaniu miejsca w rodzinach jedni drugim, dziwnie bym się czuła jeżeli akurat teraz by się udało :/

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Hej :) jak się masz? jak tam ciążunia? :)

zgarniam wiruski!!!!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Kurcze a mojemu Emkowi zmarła babcia, była już starowinka max, całe stulecie przeżyła :), ale wiadomo, zawsze smutno... i nawet tak głupio nie chce myśleć ale wiecie jak się mówi, różne dziwne teorie o ustępowaniu miejsca w rodzinach jedni drugim, dziwnie bym się czuła jeżeli akurat teraz by się udało :/
    Nie myśl tak- jak byś teraz zaszła to Babcia na pewno by się w niebie z tego cieszyła ;)

innamorata88 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Zadna :P he he zrobiłabym anestezje ale pracuje na kardiologii- nie ma już takiej jest ogólnie interna a tego nie zamierzam katować...
    Poczekam jeszcze aż urodzę :D i syn pójdzie do szkoły wtedy coś zacznę akurat skończy się 4x 400 to może pracę zmienię :)

he he a moze znow dadza nam podwyzki :D widze ze jestes na kardiologii, mnie akurat do kardiologii nie ciagnie :P u was tez sa wymagane wszystkie kursy?

Lunaris lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem wiem. Ale jednak dziwne jest to testowanie prawie w terminie pogrzebu. A Ty jesteś lekarzem lunaris? :) U mnie pół rodziny to lekarze, ja jakoś poszłam swoją drogą ale zawód jest mi bliski :). Ja jakieś swoje interesy kręcę :D

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    No wiem wiem. Ale jednak dziwne jest to testowanie prawie w terminie pogrzebu. A Ty jesteś lekarzem lunaris? :) U mnie pół rodziny to lekarze, ja jakoś poszłam swoją drogą ale zawód jest mi bliski :). Ja jakieś swoje interesy kręcę :D
    U nas to się niestety sprawdza :/ z moją babcią jest nieciekawie, mama pojechała już do niej do Niemiec, a u mnie ciąża. :O Parę lat temu to się sprawdziło w przypadku dziadka, który zmarł w lutym, a kuzynowi urodził się syn 3 miesiące później.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:

To ja Ci powiem coś "lepszego"! W październiku o 12 zrobiłam test ciążowy i był pozytyw. A o 17 zadzwonili do mnie ze szpitala, że babcia godzinę wcześniej zmarła. Wszystko jednego dnia.
    Tamta ciąża wprawdzie się nie utrzymała, ale już w lutym po raz kolejny udało się zajść w ciążę :)
    Więc kto wie - może to właśnie miejsce po babci.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Kaczorka się czujesz :) Brzuszek już ciąży :) Miło że ciągle do nas zaglądasz :)

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r

Wysłany: 20 czerwca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wiem że tak jest, tzn tez w to wierzę. Znam wiele takich sytuacji. Życia krąg.

Właśnie, jak tam Twój skorpionek Kaczkorka? :) Dobrze pamiętam? :) Rozpycha się już mocno?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    he he a moze znow dadza nam podwyzki :D widze ze jestes na kardiologii, mnie akurat do kardiologii nie ciagnie :P u was tez sa wymagane wszystkie kursy?
    Czy też jesteście pielęgniarkami?:D

Wysłany: 20 czerwca 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OO, to pielęgniarki robią specjalizacje? :) A jak tam u Ciebie nadzieja? Na czym stoisz w tym cyklu? :)

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczynki za doedukowanie ;) 12 dpo to będzie u mnie sobota, nie wiem jak dam radę doczekać :D To aż śmieszne, że stara baba ze mnie, a niecierpliwa jak dwulatek :)

Bazylkove i wszystkie testujące na dniach: trzymam mocno za Was kciuki! Wrzucajcie te szczęśliwe Bobotesty z dwoma krechami!!! :D

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów jadę z kliniki ze łezkami w oczach mam trombofilię :(

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • bazylkove Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Bazylkove wstrzymaj się do soboty :-) ja też w sobotę będę szła na betę bo biorę luteine :-D razem będzie nam raźniej :-)

Chociaż u mnie to tylko formalność moim zdaniem :-P

Nie wiem czy wytrzymam do soboty ;) Kurcze ja mam cały czas podwyższoną temperaturę nawet teraz 37,1 C wtf? :o

a u Ciebie dzisiaj który dpo?

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, żaden skorpionek - to będzie waga :p nie pozwolę się jej urodzić po 20.10.! A czujemy się całkiem spoko. Młoda daje znać, że żyje ;)
    Trochę się o szyjkę boję, bo po trochu mi jej ubywa, więc mam nakaz oszczędzania się. A ostatnio jak na złość byliśmy na 2 weselach.. Ale może nie będzie źle :)
    No i zaparcia męczą :/ ale to moja zmora od urodzenia tak naprawdę.

A tu jestem, bo Wam wszystkim kibicuję :)
    Mam nadzieję, że u Summer się wszystko jakoś ułoży.
    I że dzieciątko u Innamorata będzie pięknie rosło :)
    I wszystkie jajka i plemniczki będą super sprytne i pokonają przeszkody :)

Lunaris lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png

Wysłany: 20 czerwca 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Znów jadę z kliniki ze łezkami w oczach mam trombofilię :(

Co masz? Kurcze :/, co znowu za gówno :(. Nadkrzepliwośc? Kurne skąd, czemu? Jeny flower, za dużo masz tych zmartwień, co chwilę jakieś schody

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ