CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla wszystkich starających się zostawiam ciążowe wiruski #&&$&$$*$**$(#($(*$&&=&$&&/♤□♤●♡●{□♡|♡♡^/$&&$*/*//*)&$&$&$&$
Flowwer, Bocianiątko, nowa na dzielni, Karma88, Aneczka12, bazylkove, i-feel-you, Emiilka, KateHawke, wannsees, ja1986, Sarna84, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Aenu wrote:Dla wszystkich starających się zostawiam ciążowe wiruski #&&$&$$*$**$(#($(*$&&=&$&&/♤□♤●♡●{□♡|♡♡^/$&&$*/*//*)&$&$&$&$Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Lunaris wrote:Mam to samo! powinnam zrobić dla samej siebie specjalizację ale mi się nie chce wracać do ławki jak nie wiem co!
a jaka cie specjalizacja interesuje?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:a jaka cie specjalizacja interesuje?
Zadna he he zrobiłabym anestezje ale pracuje na kardiologii- nie ma już takiej jest ogólnie interna a tego nie zamierzam katować...
Poczekam jeszcze aż urodzę i syn pójdzie do szkoły wtedy coś zacznę akurat skończy się 4x 400 to może pracę zmienięnowa na dzielni, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Kurcze a mojemu Emkowi zmarła babcia, była już starowinka max, całe stulecie przeżyła , ale wiadomo, zawsze smutno... i nawet tak głupio nie chce myśleć ale wiecie jak się mówi, różne dziwne teorie o ustępowaniu miejsca w rodzinach jedni drugim, dziwnie bym się czuła jeżeli akurat teraz by się udało2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Aenu wrote:Dla wszystkich starających się zostawiam ciążowe wiruski #&&$&$$*$**$(#($(*$&&=&$&&/♤□♤●♡●{□♡|♡♡^/$&&$*/*//*)&$&$&$&$
zgarniam wiruski!!!!
-
nowa na dzielni wrote:Kurcze a mojemu Emkowi zmarła babcia, była już starowinka max, całe stulecie przeżyła , ale wiadomo, zawsze smutno... i nawet tak głupio nie chce myśleć ale wiecie jak się mówi, różne dziwne teorie o ustępowaniu miejsca w rodzinach jedni drugim, dziwnie bym się czuła jeżeli akurat teraz by się udało
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Zadna he he zrobiłabym anestezje ale pracuje na kardiologii- nie ma już takiej jest ogólnie interna a tego nie zamierzam katować...
Poczekam jeszcze aż urodzę i syn pójdzie do szkoły wtedy coś zacznę akurat skończy się 4x 400 to może pracę zmienię
he he a moze znow dadza nam podwyzki widze ze jestes na kardiologii, mnie akurat do kardiologii nie ciagnie u was tez sa wymagane wszystkie kursy?Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
No wiem wiem. Ale jednak dziwne jest to testowanie prawie w terminie pogrzebu. A Ty jesteś lekarzem lunaris? U mnie pół rodziny to lekarze, ja jakoś poszłam swoją drogą ale zawód jest mi bliski . Ja jakieś swoje interesy kręcę2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:No wiem wiem. Ale jednak dziwne jest to testowanie prawie w terminie pogrzebu. A Ty jesteś lekarzem lunaris? U mnie pół rodziny to lekarze, ja jakoś poszłam swoją drogą ale zawód jest mi bliski . Ja jakieś swoje interesy kręcęMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nowa na dzielni wrote:No wiem wiem. Ale jednak dziwne jest to testowanie prawie w terminie pogrzebu. A Ty jesteś lekarzem lunaris? U mnie pół rodziny to lekarze, ja jakoś poszłam swoją drogą ale zawód jest mi bliski . Ja jakieś swoje interesy kręcę
To ja Ci powiem coś "lepszego"! W październiku o 12 zrobiłam test ciążowy i był pozytyw. A o 17 zadzwonili do mnie ze szpitala, że babcia godzinę wcześniej zmarła. Wszystko jednego dnia.
Tamta ciąża wprawdzie się nie utrzymała, ale już w lutym po raz kolejny udało się zajść w ciążę
Więc kto wie - może to właśnie miejsce po babci. -
No właśnie wiem że tak jest, tzn tez w to wierzę. Znam wiele takich sytuacji. Życia krąg.
Właśnie, jak tam Twój skorpionek Kaczkorka? Dobrze pamiętam? Rozpycha się już mocno?2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
OO, to pielęgniarki robią specjalizacje? A jak tam u Ciebie nadzieja? Na czym stoisz w tym cyklu?2019 początek - strata, 10 tc
Dziękuję Dziewczynki za doedukowanie 12 dpo to będzie u mnie sobota, nie wiem jak dam radę doczekać To aż śmieszne, że stara baba ze mnie, a niecierpliwa jak dwulatek
Bazylkove i wszystkie testujące na dniach: trzymam mocno za Was kciuki! Wrzucajcie te szczęśliwe Bobotesty z dwoma krechami!!!12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Karolina90 wrote:Bazylkove wstrzymaj się do soboty ja też w sobotę będę szła na betę bo biorę luteine razem będzie nam raźniej
Chociaż u mnie to tylko formalność moim zdaniem
Nie wiem czy wytrzymam do soboty Kurcze ja mam cały czas podwyższoną temperaturę nawet teraz 37,1 C wtf? :o
a u Ciebie dzisiaj który dpo?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Hehe, żaden skorpionek - to będzie waga :p nie pozwolę się jej urodzić po 20.10.! A czujemy się całkiem spoko. Młoda daje znać, że żyje
Trochę się o szyjkę boję, bo po trochu mi jej ubywa, więc mam nakaz oszczędzania się. A ostatnio jak na złość byliśmy na 2 weselach.. Ale może nie będzie źle
No i zaparcia męczą ale to moja zmora od urodzenia tak naprawdę.
A tu jestem, bo Wam wszystkim kibicuję
Mam nadzieję, że u Summer się wszystko jakoś ułoży.
I że dzieciątko u Innamorata będzie pięknie rosło
I wszystkie jajka i plemniczki będą super sprytne i pokonają przeszkodyLunaris lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Znów jadę z kliniki ze łezkami w oczach mam trombofilię
Co masz? Kurcze , co znowu za gówno . Nadkrzepliwośc? Kurne skąd, czemu? Jeny flower, za dużo masz tych zmartwień, co chwilę jakieś schody2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań