CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama ja zwarta i gotowa !!! Z kubkiem kawki ruszam na taras dziś idealna pogoda.
Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Kama ja zwarta i gotowa !!! Z kubkiem kawki ruszam na taras dziś idealna pogoda.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer wrote:Kama ja zwarta i gotowa !!! Z kubkiem kawki ruszam na taras dziś idealna pogoda.
Oj ja właśnie wróciłam po kawce w ogrodzie. Kocham moją pracę. A pogoda boska.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Gg na 16 mam i taka cudna pogoda a ja pół dnia za kółkiem.
Kama trzeba łapać D3 jak teraz Barbarka
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A do mnie doszła dostawa testów owulacyjnych. Chyba jednak będzie owulacja z lewej strony, bo ciągnie od rana. Zaczynam się cieszyć, bo ta strona jest drożna. Yupii
Karma88, Flowwer, Malwas, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Ewelina to tylko brać sie do roboty.
Karma ja cały czas muszę bo przy nawet mniejszych dawkach leci d3 łep na szyję.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja po inseminacji, pecherzyki urosly do rozmiarow 24 i 27mm... Nasienie meza zaskakujaco dobre, jak doktor powiedzial naturalnie rowniez bylaby szansa na ciaze. Tylko martwia mnie te pecherzyki, bo po clostilbegyt nie pekly tych rozmiarow i wytworzyla sie torbiel dwukomorowa.. Mam nadzieje, ze letrozol pomoze i bedzie prawidlowa owulacja. W czwartek rano kontrola
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
91Ewela09 wrote:A ja teraz dopiero zobaczyłam że Pani, od której kupiłam testy owulacyjne, włożyła mi 4 szt Symfolic. A co to jest i na co?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Ja po inseminacji, pecherzyki urosly do rozmiarow 24 i 27mm... Nasienie meza zaskakujaco dobre, jak doktor powiedzial naturalnie rowniez bylaby szansa na ciaze. Tylko martwia mnie te pecherzyki, bo po clostilbegyt nie pekly tych rozmiarow i wytworzyla sie torbiel dwukomorowa.. Mam nadzieje, ze letrozol pomoze i bedzie prawidlowa owulacja. W czwartek rano kontrola
Malwas lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Takiej wielkości się nie bój są poprostu dorodne. A teraz czekamy na wypasioną betę !!!
Byłoby super, btw jeśli by się oba jajeczka zapłodniły, to nie miałabym pretensji . Zawsze marzyłam o bliźniakach .No ale taka szansa... chociaż jednoFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Dziewczyny, wpiszcie mnie proszę na testowanie 24.06 już sobie wyliczyłam, że byłby to 14dpt, ale pewnie skuszę się na test już w 10dpt jeżeli będzie to transfer pięciodniowych kropków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 13:15
Flowwer, Karma88, Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lunaris, Flowwer, dziękuję Wam za odpowiedzi i za uspokojenie. Na ulotce mojego leku miałam napisane, że nawet kobiety starające się o ciążę powinny uważać ze stosowaniem tego medykamentu, więc spanikowałam. A siemię lniane piję, uwielbiam! I mam wrażenie, że sporo mi pomogło teraz w moich kłopotach. No i jest świetny na śluz płodny (choć w sumie i tak nigdy na swój nie narzekałam)!
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Witam Was nieśmiało. Odczytuje Was od jakiegoś czasu, dzięki czemu trochę już Was "poznałam" i dziś postanowiłam dołączyć. Właśnie mija pierwszy cykl starań o moje drugie dziecko. Planowany termin @ 02.06 więc dzień po zamierzam testować. Wzruszyła się waszymi historiami i podziwiam Was za wytrwałość w dążeniu do celu. Moja historia też nie jest wesoła. W zeszłym roku straciłam synka w 28tc. Teraz boję się być w ciąży ale jednocześnie bardzo chce. Może z taka grupa wsparcia jak wy będzie mi łatwiej.
Lunaris lubi tę wiadomość
2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Abs - pozwól, że Cię przywitam jako pierwsza! Bardzo współczuję z powodu tak bolesnej straty. Trzymam kciuki za Twoje testowanie. Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz mogła cieszyć się pozytywnym testem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 16:39
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny, wpiszcie mnie proszę na testowanie 24.06 już sobie wyliczyłam, że byłby to 14dpt, ale pewnie skuszę się na test już w 10dpt jeżeli będzie to transfer pięciodniowych kropków
malinowaemi, Karma88, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Walwas, piękne pęcherzyki. Trzymam mocno kciuki!
Inna, to już wkrótce! Bardzo mocno kibicuję
innamorata88, Malwas lubią tę wiadomość