CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale halogeny!!! Padłam !!! Buzia mi się śmieje hahaha masz genialne skojarzenia ♡
Bocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo ważne że będziesz w ciąży!
Nie ważna jest droga-liczy się cel. A już tak daleko zaszłaś, że warto ten ostatni kawałek przejść- choćby na kolanach!
Wiem, że ciężko ale masz tu spore grono wielbicielek, poniesiemy Cię jak bedzie trzeba :*
Idę spać bo jutro praca i znowu nie będę mogła zwlec się z wyrkaFlowwer, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Czarna ja już wszystkie migdały w sklepie wykupiłam dobrze ze w pracy ludziska są nie świadome naszych świrowań hahah
Lunaris dobry pomysł!! Może koktajl zrobię ananas, jabłko, truskawki i szpinak taki napuj Shreka
Bocianiątko jeszcze długa droga bo immunolie się miesiącami leczy jakoś smutno mi że zabijam własne dzieci i prawie do końca ewentualnej ciąży bedę na kroplówkach.Czrna 81 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Poddać się na tym etapie, nie ma mowy !!!
Anna Stesia, Bocianiątko, malinowaemi, staraczka1111, Karma88, Abs, Czrna 81, Malwas lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ty twarda babka jesteś i teraz tylko cierpliwość, cierpliwość, cierpliwość do walki. :*
Obudziłam się z bólem w podbrzuszu, pewnie płn w zatoce Douglasa się pokazał i po owu jestem.
Najchętniej zostałabym zwinięta w kłębek w łóżku przez ten ból, a jak na złość muszę dziś objazd zrobić...
Grrrrr dziewczyny powodzenia dla Was dzisiaj!Malwas lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Flowwer, no właśnie, zgadzam się z dziewczynami, że na końcu będsie się liczyć tylko to, że utulisz własne maleństwo, a nie droga, którą szłaś.
Poza tym - nie zaszłaś tak daleko, żeby się teraz zatrzymać trzymam kciuki!Flowwer lubi tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Witam się w czerwcowym wątku, Flowwer wpisz mnie proszę na 25.06, szanse w bieżącym cyklu oceniam marnie, ale nadzieja jakaś tam zawsze jest. Czy szef mojego męża ma dostęp do mojego wykresu na OF i specjalnie wysyła go za granicę już drugi raz z rzędu w tygodniu mojej owulacji??
-
hehe no byłby numer gdyby miał dostęp. U mnie znowu teściowa chyba ma, bo zawsze jak mam dni płodne to ma najwięcej pytań do mojego męża.
A ja ze względu na to że w tym cyklu zaczęłam się zdrowo odżywiać, pić siemię lniane, to do tego dołączyłam jazdę rowerem- no i dziś wybrałam się rowerem do pracy. No i chyba za chwilę umrę... -
Ja w ramach ruchu do pracy chodzę pieszo, mam ok. 6km. Też jak przychodzę to czasami jestem zmęczona i mięśnie mi tak pulsują, jak po całodniowym chodzeniu po górach.
Sarna, ach ta złośliwość losu. Idealnie na całe płodne, czy może chociaż 1-2 dni będziecie się widzieć?
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Lunaris twoje słowa o pomocy w szukaniu na test mnie rozbawiły może wkrótce skorzystam. Ja wczoraj wpadłam na twarz po delegacji i dopiero dziś nadrabiam wasze wpisy. Ja też wcinam migdały i orzechy brazylijskie - chociaż już nawet nie wiem po co je jem czyli w czym mi mają pomóc A ż winem poczekam do testowania bo przecież ja już pewnie w ciąży jestem tylko jeszcze o tym nie wiem nie ma to jak autosugestia
Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
A no i cieszę się że są nowe dziewczyny. W czerwcu będą emocje zobaczycie. A to już niedługo bo "za parę dni za dni parę "lalalalala
Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
2016 Pawełek 28tc
Zielona1991 ja nie znam sie na wczesnych objawach ciąży ale dziewczyny może coś pomogą. O pierwszej ciąży dowiedziałam się w 7 tygodniu. Lada moment by mi brzuch urósł a i tak bym się nie kapnęła. Taka ze mnie sierota. U mnie 6 dpo i nic. Zero objawów czegokolwiek tylko cycki mi się w stanik nie mieszczą ale to chyba raczej standard. Niestety ja dopiero obserwuje się tak bardziej dokładnie 1 cykl z mierzeniem temp. I przysięgam, że nie mam pojęcia gdzie mam te szyjkę macicy... Trudna sprawa.2016 Pawełek 28tc
Flowwer wrote:Czarna ja już wszystkie migdały w sklepie wykupiłam dobrze ze w pracy ludziska są nie świadome naszych świrowań hahah
Lunaris dobry pomysł!! Może koktajl zrobię ananas, jabłko, truskawki i szpinak taki napuj Shreka
Bocianiątko jeszcze długa droga bo immunolie się miesiącami leczy jakoś smutno mi że zabijam własne dzieci i prawie do końca ewentualnej ciąży bedę na kroplówkach.
Flowwer Ty już tyle przeszłaś że te kroplówki to będzie mały pikuś Kto jak kto, ale Ty dasz radę. MASZ TĘ MOC! Stawka jest wysoka, warto!Flowwer lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Hej.
Jestem 9 dpo.
Wczoraj miałam takie dziwne uklucia w macicy po lewej stronie. Mogło to być zagniezdzanie? To nie było jak ból miesiaczkowy tylko jakby ktoś mi tak szpilke wbił mocno.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny... byłam na moim 'szczęśliwym' marcowym wątku... niestety moja ciąża definitywnie zakończyła się w poniedziałek
Nie wiem sama już co robić... lekarka przy wypisie powiedziała - działać od razu, macica jest po łyżeczkowaniu bardzo dobrze przygotowana i ułatwia implantacje. Podobno zalecenia 3 miesięcy przerwy to już historia.
Co mam robić...? Jedziemy na wakacje na pierwsze dwa tygodnie czerwca. Jeszcze nie podjęliśmy decyzji czy będziemy się zabezpieczać, ale coś mi się wydaje, że nie
Mogę się tu rozgościć? Forum bardzo mi pomaga, a przeniosłabym się chętnie z tematów 'poronienia' do tych przyjemniejszych 'testowych'Lunaris lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy zapraszamy i jeśli tylko psychicznie jesteś gotowa to działaj na urlopie PS gdzie jedzecie na urlop ja też poroniłam w marcu i cały czas działam ale jakoś nie mogę zaskoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 11:42
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Psychicznie wydaje mi się, że tak... marzę o tym żeby być znowu w ciąży... Oczywiście będzie strach, ale teraz inaczej do tego podejdziemy - na pewno nie odważę się na tak rzadkie usg!!! Będziemy biegać co tydzień i od razu kupię detektor tętna. Będzie ciężko, ale obydwoje tak bardzo marzymy o małym potomku, że zniesiemy wszystko..
To była moja pierwsza ciąża, staraliśmy się ponad rok, dlatego teraz też nie chcę zwlekać. Jak na początku przeczytałam, że trzeba czekać 3 miesiące, to to byłaby dla mnie straszna katorga. Hormony buzują, plany porobiliśmy... tylko musimy wszystko przenieść na 2018 Jedziemy do Chorwacji - jeszcze dostałam zalecenie picia winka
gg - a Ty masz jakieś zdiagnozowane problemy?
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane