CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
AGNIECHAAAA dla mnie jestes bohaterką. Tak trzymaj i nigdy się nie poddawaj. całus :*
Agniechaaaa, Słonecznik, Millvaa, malinowaemi, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurczę, jesteście niesamowite. Produkujecie taką ilość postów, że człowieka chwilkę nie ma, a już jest do tyłu! Jak Wy to robicie?
Ja także uważam, że czerwiec to szczęśliwy miesiąc. Jest podobno udowodnione naukowo (i kiedyś znajdę te badania! ), że w miesiącach wiosennych i letnich łatwiej zachodzi się w ciążę także może przejdźmy się na jakiś spacer do parku, popatrzmy jak wszystko kwitnie i na te wszystkie mamuśki z wózkami, bo jak się na nie napatrzymy, to niedługo same będziemy z takim wózkiem chodzić A co!Flowwer lubi tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Agniechaaaa wrote:Staram sie, nic więcej mi nie pozostaje. Oby mój M tez tak walczył
-
Flowwer wrote:Masz siłę!!!! Bałwaniki czekają.
A wiecie co oglądam? Dr House
Ciuchy to tylko ciuchy teraz mamy inne priorytety.
Agniechaaaa też myślę że im szybciej tym lepiej. Teraz masz otwartą ranę na sercu. Kolejna ciąża pomoże ja zabliźnić. Porozmawiaj na spokojnie z mężem i do dzieła!Czarna81
22 cs. -
Millvaa wrote:O kurczę, jesteście niesamowite. Produkujecie taką ilość postów, że człowieka chwilkę nie ma, a już jest do tyłu! Jak Wy to robicie?
Ja także uważam, że czerwiec to szczęśliwy miesiąc. Jest podobno udowodnione naukowo (i kiedyś znajdę te badania! ), że w miesiącach wiosennych i letnich łatwiej zachodzi się w ciążę także może przejdźmy się na jakiś spacer do parku, popatrzmy jak wszystko kwitnie i na te wszystkie mamuśki z wózkami, bo jak się na nie napatrzymy, to niedługo same będziemy z takim wózkiem chodzić A co!
Ten trudny okres w naszym życiu minie.Czrna 81, Abs, malinowaemi lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Przyszłe lato będziemy gadać na temat kolek czy ząbkowania, aaa i zdjęcia kupek czy są ok hahhaha czy ten model wózka jest fajny nie wsominając o fotelikach.
Ten trudny okres w naszym życiu minie.Flowwer lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kurczę a ja jestem w tym najgorszym momencie cyklu kiedy jednego dnia nie czuje nic a kolejnego jestem przekonana ze fasolka wlasnie wpija mi sie w brzuch, masakra . Czekanie na testowanie w pełni.
Agniecha kuj żelazo póki gorące, póki organizm zmobilizowany!Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Przyszłe lato będziemy gadać na temat kolek czy ząbkowania, aaa i zdjęcia kupek czy są ok hahhaha czy ten model wózka jest fajny nie wsominając o fotelikach.
Ten trudny okres w naszym życiu minie.
Ja mam małą chrześniaczkę więc temat kupy jest mi znany
Flowwer lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nowa na dzielni wrote:Kurczę a ja jestem w tym najgorszym momencie cyklu kiedy jednego dnia nie czuje nic a kolejnego jestem przekonana ze fasolka wlasnie wpija mi sie w brzuch, masakra . Czekanie na testowanie w pełni.
Agniecha kuj żelazo póki gorące, póki organizm zmobilizowany!Abs, malinowaemi lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Agniechaaaa wrote:Staram sie, nic więcej mi nie pozostaje. Oby mój M tez tak walczył
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:To jesteśmy na tym samym etapie Nawet ilość cs ta sama Ja postanowiłam sobie że tym razem nie będę się wsłuchiwała w swój organizm, i się udało! ...ale tylko do połowy cyklu
Hehe, No wlasnie . Większość osobistych ustaleń samemu ze sobą mozna sobie w drugiej fazie w tyłek wsadzić . Ale zmobilizowałem sie do mierzenia temp bo chce mieć chociaż jeden cykl przemierzony zeby mieć z czym porównywać
Czrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nowa na dzielni wrote:Kurczę a ja jestem w tym najgorszym momencie cyklu kiedy jednego dnia nie czuje nic a kolejnego jestem przekonana ze fasolka wlasnie wpija mi sie w brzuch, masakra . Czekanie na testowanie w pełni.
Agniecha kuj żelazo póki gorące, póki organizm zmobilizowany!
No ja też widzę znaki na niebie i ziemi, które wskazują na moją ciążę. Chyba tak zadziałało na mnie mierzenie temperatury, gdybym nie mierzyła to byłabym niczego nieświadoma.2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
nowa na dzielni wrote:Hehe, No wlasnie . Większość osobistych ustaleń samemu ze sobą mozna sobie w drugiej fazie w tyłek wsadzić . Ale zmobilizowałem sie do mierzenia temp bo chce mieć chociaż jeden cykl przemierzony zeby mieć z czym porównywaćCzarna81
22 cs. -
Słonecznik wrote:Czerwiec to szczęśliwy miesiąc więc jestem dobrej myśli. Wszystko pójdzie tak jak powinno, zobaczysz
A tak zupełnie z innej beczki. Mam bliznę po wyrostku, który miałam wycinany 15 lat temu. Jako, że ten cykl był naprawdę przedziwny dla mnie ( ból piersi nie do wytrzymania, kłujące cały dzień jajniki, spąłam na stojąco, brak sił na cokolwiek) blizna po wyrostku też zaczęła dawać we znaki. Boli, szczypie i zrobiła się jakby ciemniejsza (?)... Nigdy tak nie miałam i mnie to zastanawia. Miała któraś z Was tak?
Słonecznik, a czy Ty przypadkiem typowych objawów ciąży nie wypisujesz tu??? Zwłaszcza spanie na stojąco towarzyszyło mi każdego dnia poprzedniej ciąży Chyba będzie mały płatek słonecznikowy w czerwcu2016 Pawełek 28tc
Abs wrote:Słonecznik, a czy Ty przypadkiem typowych objawów ciąży nie wypisujesz tu??? Zwłaszcza spanie na stojąco towarzyszyło mi każdego dnia poprzedniej ciąży Chyba będzie mały płatek słonecznikowy w czerwcuZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Słonecznik, to czekamy jak się rozwinie sytuacja. A i ból jak na @ też jest objawem ciąży jakby nie patrzeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 19:37
2016 Pawełek 28tc
Abs wrote:Słonecznik, to czekamy jak się rozwinie sytuacja. CA i ból jak na @ też jest objawem ciąży jakby nie patrzeć.
Przepraszam że zadaje głupie pytania ale jestem tu od dzisiaj dopiero, nie wszystko rozumiemZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
to był mój błąd. Już poprawiłam, ale mnie ubiegłaś. miało być A a nie CA. Ja jestem tu od wczoraj więc raczej się dogadamy. Mnie zastanawia np co to jest biel Vizira????2016 Pawełek 28tc
2020 Piotruś moja druga największa radość