CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Lubię Dr House, jest tak wredny że aż fajny
Czrna 81, malinowaemi lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Abs wrote:to był mój błąd. Już poprawiłam, ale mnie ubiegłaś. miało być A a nie CA. Ja jestem tu od wczoraj więc raczej się dogadamy. Mnie zastanawia np co to jest biel Vizira????
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też dziś uświadamiałam M o ewentualnym poronieniu niestety muszę być realistką.
Pani immunolog po pozytywnej becie nakazała odrazu iść na l4 bo będzie to ciąża wysokiego ryzyka.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Widzę że się spóźniłam z wytłumaczeniem
Agnieszka kochanie, jesteś gotowa na wspólny wieczór? obiad mam zrobiony i otwieram winiaczaFlowwer lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Otwieramy wina już prawie 20.
I znów czuję rozpalone policzki a zawsze tak mam 7-10 dpo. Może encorton tak działa?! Idę się napić bo myślenie muszę wyłaczyć
Słonecznik, Malwas lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Trzeba bym pozytywnej myśli i nie zamartwiać się na zapas. Wiadomo, łatwo się mówi , ale pójdziesz na l4, będziesz spokojniejsza, pod stałą opieką lekarza i ciążę donosisz. Ciężko jest nam wszystkim przewidzieć co będzie, ważne że robimy wszystko, żeby było jak najlepiej.
Co ma być to będzie ale będzie dobrze choćbym mała sobie te szczęście namalować
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Czy ktoś mówił o seksiku? u mnie winko sie chłodzi
Karma88 lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słonecznik wrote:Flo, Agulka to super
Abs nikt tutaj nie lubi
Flo a na co bierzesz te tabletki?
Encorton biorę na osłabienie reakcji imminologicznej w skrócie - by mój organizm nie zabijał dzieci. Niestety czasem tak się dzieje bo fasolka to obce DNA. Tu na wątku str 24 wyjaśnione jest.Słonecznik lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Encorton biorę na osłabienie reakcji imminologicznej w skrócie - by mój organizm nie zabijał dzieci. Niestety czasem tak się dzieje bo fasolka to obce DNA. Tu na wątku str 24 wyjaśnione jest.Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Bierz koniecznie kwas foliowy! To ważne. Ja sobie to uświadomiłam kiedy kiedyś w rozmowie wspomniałam, że koleżanka urodziła dziecko z rozszczepem kręgosłupa i ciekawe dlaczego tak się stało a mój tata i wujek którzy byli przy rozmowie (obydwoje lekarze) od razu odpowiedzieli: niedobór kwasu foliowego. Większość nie ma takich braków w organizmie ale lepiej nie ryzykować .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa właśnie sobie to uzmysłowiłam, tym bardziej że niedobory minerałów to moja zmora, od zawsze niedobór żelaza, niska hemoglobina... Na dodatek niskie ciśnienie... Jutro obiecuję idę do apteki widzę że jesteśmy w tym samym cyklu starań, też dzisiaj zaczynam 6csZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem