CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Flo jak to mówią wiek to tylko stan umysłu my na tym forum jedynie mlodniejemy
Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyPochwalę się, a co mi tam :p To moja pierwsza noc w moim własnym mieszkaniu i się bardzo cieszę, że w końcu się urządziliśmy:) W niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu więc się wszystko ładnie ułożyło tylko fasolki brakuje do szczęścia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 00:59
Lunaris, Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Na nowym mieszkaniu to na bank fasolkę zmontujecie
malinowaemi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlo i tak bedzie
Malinowa to teraz raz dwa pojawi sie maluszek !!!!
A ja juz nie pamietam kiedy tak wcześnie wstałam, nie mogłam zasnąć wiec usnęłam po 1 w nocy a tu trzeba wstawać i zbierac sie na uczelnie maaaasaaaakraaaamalinowaemi lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś negatyw, no ale spodziewałam się.. test i tak musiałam zrobić, żeby móc jutro Duphaston odstawić. Kolejne testowanie dopiero w lipcu..Ide zaraz na siłkę rozładować zle emocje a wieczorem wychodzimy ze znajomymi i mam plan się dziś wyszaleć. 2 tygodnie od IUI prawie wszystkiego sobiee odmawiałam..
Agniechaaa, trzymaj się tam, niedługo koniec semestrumalinowaemi lubi tę wiadomość
-
Flowwer w sierpniu kończę 30:)
A zgadzam się z tobą że Agnieszka doczeka się 3 szybko bo mam właśnie koleżankę która dużo bardzo,dużo przeszła w walce o dziecko a aktualnie ma dwóch synów i córkę i to dość szybko jej poszło po pierwszym także czasem tak to jest ze organizm broni się przed pierwszą ciąża a potem jest już nastawiony na rodzenie i juz łatwo przychodzi kolejna ciąża -
Bajkaaa, w czerwcu będę mocno trzymać kciuki za Ciebie ale ja walczyć dopiero w lipcu będę - mam nadzieję, że w czerwcu uda się laparoskopię zrobić.
-
summer86 wrote:Bajkaaa, w czerwcu będę mocno trzymać kciuki za Ciebie ale ja walczyć dopiero w lipcu będę - mam nadzieję, że w czerwcu uda się laparoskopię zrobić.
-
Witajcie kobietki, poproszę o wpisanie mnie na 25 czerwcaSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualnyMuszę sie Wam wygadać, bie byłam na egzaminie w dniu w którym miałam punkcję i teraz mam zajęcia z tym prof ide do niego grzecznie ze zwolnieniem wypisem ze szpiatala a ten ze se moge pisać w październiku egzamin i jego to nie interesuje... No zajeviscie po prostu
-
Agniechaaaa wrote:Muszę sie Wam wygadać, bie byłam na egzaminie w dniu w którym miałam punkcję i teraz mam zajęcia z tym prof ide do niego grzecznie ze zwolnieniem wypisem ze szpiatala a ten ze se moge pisać w październiku egzamin i jego to nie interesuje... No zajeviscie po prostu
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:No co za człowiek!! I co nic się nie da zrobić??
Byłam juz u dziekana ale nie wiem czy cos załatwi... No po prostu swietnie, egzamin pisali grupowo i ze ściągani a ja bede se pisać sama i to w październiku. Jak by to z mojego widzi mi sie nie było mnie wtedy... -
Agniechaaaa wrote:Byłam juz u dziekana ale nie wiem czy cos załatwi... No po prostu swietnie, egzamin pisali grupowo i ze ściągani a ja bede se pisać sama i to w październiku. Jak by to z mojego widzi mi sie nie było mnie wtedy...
-
Ja chyba raczej do pracy w dniu punkcji już nie pójdę muszę wolne załatwić. I tak jyz będę po nocnej zmianie w tym dniu. Będę spać tam hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 11:03
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Jestem taka wściekła ze zaraz tą uczelnie rozniose
Staraczka dostaniesz l4 po punkcji ja dostałam na 5dni potem mi przedłużyli przez hiperkeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 11:12
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Nie chcący polubiłam. Kurde nie mogę iść teraz na l4 bo mnie w robocie zabiją chyba i tak już zrezygnowałam z pracy po 12 h bo nie wyrabialam. Dopiero po transferze wezmę z tydzień. Jak będzie ciąża to mnie mogą pocałować w dupke już ☺
To trzymam kciuki ja w dzien punkcji niezle sie czułam ale na następny dzien zaczęła sie hiperka i juz było tylko coraz gorzej ;/