CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Karma jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak Ty, biorę Duphaston i 5 czerwca idę na betę . Trzymam za nas kciuki!
Malwas no to razem się trzymamy w tym cyklu.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
A ja z innej beczki miałyście robione badanie Allo MLR ?
Bo nawet nie potrafię dojsc czy miałam robiine mój M tak ale ja hmmm
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A teraz najgłupsze moje pytanie ale nigdy tak nie miałam. Jak długo plamicie po @ kurcze już mam 3 cykl taki że praktycznie caly czas muszę chodzić z wkładkami.
Ostatnie 2 cykle plamiłam do 12dc myslałam że to po laparo się czyścić a dziś 9dc i dalej plamię a niby @ trawała 2 dni.
Zaczyna mnie to drażnić
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A teraz najgłupsze moje pytanie ale nigdy tak nie miałam. Jak długo plamicie po @ kurcze już mam 3 cykl taki że praktycznie caly czas muszę chodzić z wkładkami.
Ostatnie 2 cykle plamiłam do 12dc myslałam że to po laparo się czyścić a dziś 9dc i dalej plamię a niby @ trawała 2 dni.
Zaczyna mnie to drażnićTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A teraz najgłupsze moje pytanie ale nigdy tak nie miałam. Jak długo plamicie po @ kurcze już mam 3 cykl taki że praktycznie caly czas muszę chodzić z wkładkami.
Zaczyna mnie to drażnić
Nie istnieją głupie pytania ja plamie Ok 2/3 dni po @ -
U mnie zwykle @ kończy się po 4-5 dniach, krwawienie mam max do 3dc a potem 1 dzień lub 2 plamienia, a teraz też plamiłam dłużej do 8dc.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:No właśnie ja już tydzien po @ a plamień końca nie widać
A czy nie dźwignęłaś czegoś podczas okresu? Albo nie miałaś jakiegoś innego wielkiego wysiłku fizycznego? Ja kiedyś tak miałam - dźwignęłam lodówkę podczas okresu i ciągnął się (plamienia, ale dośc obfite) do 12 lub 13 dc (nie pamiętam dobrze). Zazwyczaj mam cykle 7-dniowe, ale 2 ostatnie dni to mniej żywej krwi, więcej plamień, ale np. w tym cyklu pojawiło mi się plamienie żywą krwią w 10 dc, mówiłam o tym ginekolog i ona stwierdziła, że to pewnie prolaktynowe rzeczy, bo mam ją za wysoką oraz mam plamienia przedokresowe. -
Przyszłam Wam tu pomarudzić na maju jest tak pięknie, że nie mam serca tam smęcić. Mnie brzuch boli dziś strasznie, temperatura poleciała a dopiero 12 dpo.. rano jak zmierzyłam to się poryczałam. W sklepie mijając dziewczynę w ciąży to aż mi łzy do oczu znów naszły. Nie radzę sobie totalnie w tym cyklu.. Jeszcze wygląda na to, że @ będzie przed czasem, więc nici z laparo w czerwcu.. ;(
Mam ochotę się wypłakać M, ale on też już chyba trochę jest przytłoczony moimi nastrojami. -
nick nieaktualny
-
Dzięki za odzew ale i tak pogadam z dr o tym, nie podoba mi się to.
Sammer może laparo wyjaśni trochę w czym problem, musimy gdzieś na zewnątrz wykrzyczeć swoje żale na cały świat ja też tak mam.
Ale bez walki samo nie przyjdzie.
Anna Stesia jakoś nie przypominam sobie bym coś dzwigała ostatnio jedyne takie plamienia miałam przy torbielu.
Key_b nawzajem obyś my wszystkie doczekały momentu kiedy masze pociechy przyniosą kartkę lub wyrecytują nam wierszyk z okazji "Dnia Mamy".
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, tylko że z laparo może być problem w tym cyklu i znów będzie czekanie.. ech.
Z plamieniami nie pomogę, ja miałam problem ale z plamieniami przed @ - przeszły po HSG i Ovarinie - nie wiem które tu pomogło bardziej. Pogadaj koniecznie z lekarzem, bo tydzień plamień to długo. Na pewno coś zaradzi.
Dziewczyny wszystkim nam tu obecnym życzę, abyśmy w przyszłym roku mogły obchodzić to święto już jako mamy!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer ja mam tak jak Maja 3 dni @ a dzień lub dwa plamienia ale ten drugi dzień to już raczej śluz zabarwiony.
Zatem najlepiej pogadać z lekarzem bo to chyba dziwne tak długo plamic
P.s. Mi w końcu przyszły tabletki maca... Po tygodniu i po kilku telefonach do inpostu hehe -
Sammer wiem najgorsze to to czekanie ale czasem nie jest obszerny zabieg i w tym samym cyklu dostaniesz zielone światło.
Bajkaaa a to teraz ruszasz z koksem !!!!summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A teraz najgłupsze moje pytanie ale nigdy tak nie miałam. Jak długo plamicie po @ kurcze już mam 3 cykl taki że praktycznie caly czas muszę chodzić z wkładkami.
Zaczyna mnie to drażnić -
summer86 wrote:Przyszłam Wam tu pomarudzić na maju jest tak pięknie, że nie mam serca tam smęcić. Mnie brzuch boli dziś strasznie, temperatura poleciała a dopiero 12 dpo.. rano jak zmierzyłam to się poryczałam. W sklepie mijając dziewczynę w ciąży to aż mi łzy do oczu znów naszły. Nie radzę sobie totalnie w tym cyklu.. Jeszcze wygląda na to, że @ będzie przed czasem, więc nici z laparo w czerwcu.. ;(
Mam ochotę się wypłakać M, ale on też już chyba trochę jest przytłoczony moimi nastrojami.summer86 lubi tę wiadomość