CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Sammer wiem najgorsze to to czekanie ale czasem nie jest obszerny zabieg i w tym samym cyklu dostaniesz zielone światło.
Bajkaaa a to teraz ruszasz z koksem !!!! -
key_b wrote:Ogólnie o ja mam @ 2-3 dni i koniec, czysto, zero plamienia
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer ja się nie poddam dopóki jest szansa być matka to będę próbować
Dopiero gdy lekarz totalnie wykluczy możliwość zajścia w ciąże wtedy odpuszczę
Za dobry wzór do naśladowania miałam w domu żeby się poddaćFlowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniecha- BRAWO TY !!! jestem z Ciebie dumna
DZiewczyny w Dniu MAtki życzę Wam WSZYSTKIM uśmiechu na codzień i spełnienia TEGO wielkiego marzenia. Bo w środu, w duszy WSZYSTKIE już JESTEŚMY MATKAMI
Wy już kochacie swoje dzieci chociaż są jeszcze gdzieś obok. Wierzę, że niebawem się pojawią :***staraczka1111, Bajkaaa, Agniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co tak z ciekawości weszłam na forum problemy męskie i tak czytam i szczerze? Wiem czemu lekarze odradzaja czytanie na forach bo można wszystko sobie wkręcić, i już nie czytam tzn jeśli nawet mamy jakiś problem to narazie o tym nie będę wiedzieć bo skoro moja gin powiedziała że mam narazie męża nie badać bo ciąża była więc tego się trzymamy
Naprawdę dziewymyslalam że po poronieniu będzie mi ciężko itp a tak naprawdę czuje się lepiej już nie ma takiego ciśnienia i będzie co będzie -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Wiecie co tak z ciekawości weszłam na forum problemy męskie i tak czytam i szczerze? Wiem czemu lekarze odradzaja czytanie na forach bo można wszystko sobie wkręcić, i już nie czytam tzn jeśli nawet mamy jakiś problem to narazie o tym nie będę wiedzieć bo skoro moja gin powiedziała że mam narazie męża nie badać bo ciąża była więc tego się trzymamy
Naprawdę dziewymyslalam że po poronieniu będzie mi ciężko itp a tak naprawdę czuje się lepiej już nie ma takiego ciśnienia i będzie co będzie
Bo człowiek przestawia myślenia na byłam w ciazy wiec w niej bede i koniec kropka tez sie trzymam tej opcji Myśleniowej ale na spokojnie i luzie czytałam ze najwiecej ciaz jest z 3transferu wiec wszystko przed Nami -
Agniechaaaa wrote:Bo człowiek przestawia myślenia na byłam w ciazy wiec w niej bede i koniec kropka tez sie trzymam tej opcji Myśleniowej ale na spokojnie i luzie czytałam ze najwiecej ciaz jest z 3transferu wiec wszystko przed Nami
A uważam że nasze dzieci będę miały najlepsze mamy na świecieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Masz rację właśnie takie mam myślenie że skoro już byłam raz w ciąży to znowu będę
A uważam że nasze dzieci będę miały najlepsze mamy na świecie
To jest oczywiste bo skoro potrafimy walczyć jak lwice zeby tylko udało sie Nam dać in życie to kiedy juz sie pojawia nie bedzie granic których niemogly byśmy dla nich przekroczyć !!!! Poprostu matki bohaterki i wojowniczkiMaja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Dzięki za odzew ale i tak pogadam z dr o tym, nie podoba mi się to.
Sammer może laparo wyjaśni trochę w czym problem, musimy gdzieś na zewnątrz wykrzyczeć swoje żale na cały świat ja też tak mam.
Ale bez walki samo nie przyjdzie.
Anna Stesia jakoś nie przypominam sobie bym coś dzwigała ostatnio jedyne takie plamienia miałam przy torbielu.
Key_b nawzajem obyś my wszystkie doczekały momentu kiedy masze pociechy przyniosą kartkę lub wyrecytują nam wierszyk z okazji "Dnia Mamy". -
Agniechaaaa wrote:To jest oczywiste bo skoro potrafimy walczyć jak lwice zeby tylko udało sie Nam dać in życie to kiedy juz sie pojawia nie bedzie granic których niemogly byśmy dla nich przekroczyć !!!! Poprostu matki bohaterki i wojowniczki
-
Dziewczyny, strzelcie mnie, proszę, żebym na jutrzejszym badaniu progesteronu nie zrobiła głupstwa i nie poprosiła o betę, będzie dopiero 7dpo. Kusi mnie okropnie, bo wczoraj się kiepsko czułam i zmierzyłam sobie temperaturę - miałam 37,1, a nie mam żadnej infekcji. I oczywiście zaczęłam się zakręcać, że to implantacja. Testować powinnam dopiero 3 czerwca, ale boję się, że jakieś licho mnie jutro podkusi.
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Dla dodatkowego pocieszenia powiem ci że ty w moim wieku już będziesz miała duże dziecko bo z tego co pamiętam to jesteś młodziutka super
Dziekuje za takie cudowne słowa lekarze tez Nas cały czas pocieszają ze wiek jest po naszej stronie (25latek mam) ale ja pamietamnjak zaczęliśmy sie starać to miałam 23 wiec juz czuje ze jednak to strasznie leci ale damy rade !!!!! bo jak nie my to kto?!
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziekuje za takie cudowne słowa lekarze tez Nas cały czas pocieszają ze wiek jest po naszej stronie (25latek mam) ale ja pamietamnjak zaczęliśmy sie starać to miałam 23 wiec juz czuje ze jednak to strasznie leci ale damy rade !!!!! bo jak nie my to kto?!
Paradoks jest taki że zazwyczaj my pragniemy mieć dużą rodzinę a inni nie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dla każdej kociary na koniec dnia mamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3463f2c74ef8.jpgAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Flowwer ja się nie poddam dopóki jest szansa być matka to będę próbować
Dopiero gdy lekarz totalnie wykluczy możliwość zajścia w ciąże wtedy odpuszczę
Za dobry wzór do naśladowania miałam w domu żeby się poddać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja 10 lat wiecej na karku poczekaj w moim wieku będziesz miała trójkę dzieci !!
Paradoks jest taki że zazwyczaj my pragniemy mieć dużą rodzinę a inni nie.
Oh 3 dzieci mmmmm rozmarzyłam sie baaaaardzo bym chciała !!!!!!!!! ale słuchajcie będziemy miec duże rodziny, jak juz sie uda to bedzie jedno po drugim -
Agniechaaaa wrote:Oh 3 dzieci mmmmm rozmarzyłam sie baaaaardzo bym chciała !!!!!!!!! ale słuchajcie będziemy miec duże rodziny, jak juz sie uda to bedzie jedno po drugim
Kiedyś mówiłam że do 30stki 2 a ok 35 trzecie.
Nieźle daje mi po chudej dupie życie zwłaszcza że z immunologią to walka z wiatrakami.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄