CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Daj koniecznie znać po wizycie co tam pani dr powiedziała Na endo podobno dobrze jest wcinać migdały. Ja biore acard 75mg, polepsza ukrwienie śluzówki przez co pomaga przy zagnieżdżeniu zarodka.
Ja też będę chciała brać acard bo to nie zaszkodzi a może pomóc tymbardziej że jak byłam w ciąży to strasznie puls mi swirowal a to tylko pomoże. No nic się nie zapowiada żebym miała dostać @ więc jutro rano umowie się do lekarza w sumie od wczoraj mam mokro od śluzu także totalnie już nie rozumiem co u mnie się dziejeCzrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Ja też Zegarek biologiczny tyka TIK TAK drukowanymi literami...
Proponuję zmianę czasu dziewczyny= wyrzućcie te zegareczki co tykają i zainwestujcie w elektroniczne :] nic w nich nie słychać!
Ja Wam mówię-damy radę! Moja koleżanka z pracy zaszła w ciążę w wieku 42 lat i bezproblemowo ją przeszła, urodziła zdrową śliczną córeczkę a teraz po 3 latach wraca odmłodzona do pracy. Szukajmy pozytywnych motywacji. Wiem że nie łatwo czasem....ba! często nawet ale pozytywne myślenie czyni cudaFlowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Ooo to może przyszła owulacja? Ty jutro biegusiem śmigaj do lekarza, może zrobi monitoring i jak bedzie ten czas to każe wam sie starać
Nawet jeśli to szkoda bo to oznaczało by że jeszcze 2 tyg do @ a tak jak mówię ja dalej czekam na pierwszą @ po poronieniu więc starać się nie mogę tzn jakbym chciała to mogę ale każdy lekarz zabrania bo za duże ryzyko wtedy jest -
Flower - poproszę na 1-go, na dzień dziecka . Mam nadzieję że nie zacznę tego zacnego miesiąca wielką czerwoną @
Czrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Pisalam na watku majowym ale moj post przepadl wsrod gaszczu innych...
Dzis na wizycie u gina nie bylo juz widac pecherzyka ktory w piatek mial 20mm. Cialka zoltego tez nie bylo widac czy to jeszcze za wczesnie ? Licze na to ze peknal i uwolnil komorke ale czy cos innego moglo sie z nim stac ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Pisalam na watku majowym ale moj post przepadl wsrod gaszczu innych...
Dzis na wizycie u gina nie bylo juz widac pecherzyka ktory w piatek mial 20mm. Cialka zoltego tez nie bylo widac czy to jeszcze za wczesnie ? Licze na to ze peknal i uwolnil komorke ale czy cos innego moglo sie z nim stac ?Meśka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Meśka wrote:Dziękuję Flower za odpowiedz. Jak zwykle jestes niezawodna !
Czrna 81, Meśka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Proponuję zmianę czasu dziewczyny= wyrzućcie te zegareczki co tykają i zainwestujcie w elektroniczne :] nic w nich nie słychać!
Ja Wam mówię-damy radę! Moja koleżanka z pracy zaszła w ciążę w wieku 42 lat i bezproblemowo ją przeszła, urodziła zdrową śliczną córeczkę a teraz po 3 latach wraca odmłodzona do pracy. Szukajmy pozytywnych motywacji. Wiem że nie łatwo czasem....ba! często nawet ale pozytywne myślenie czyni cudaFlowwer lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Lepiej dobij jajeczka bo prawdopodobnie dziś dzień 0 mam nadzieję ze w weekend były
Byly, byly ❤ i bedaFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Czrna 81 wrote:Kooocham takie posty Dają nadzieję
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
No to widzicie laski! Do 50 jeszcze daleko ja sobie to AMH jeszcze chyba strzele dla poprawy nastroju ale już chyba w kolejnym cyklu bo jak mnie dziś za HSG podsumowała to osiwiałam do połowy!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:bo jak mnie dziś za HSG podsumowała to osiwiałam do połowy!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:ja właśnie wzmacniam endo winkiem
summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Co masz na myśli ?
Flowwer, myślę, że Lunaris chodziło o koszty HSG
Ogólnie te starania to studnia bez dna, cieszę się, że nie zapisuję nigdzie tych wydatków jak to mam w zwyczaju z innymi rzeczami. Ale cel jest tego wartyLunaris lubi tę wiadomość