CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:No jasne że tak. Może przepisze Ci luteine i wtedy ruszy. Najgorsze że człowiek czeka za tą małpą i ma poczucie zmarnowanego czasu, prawda? Jak by sie chciało żeby @ nie przyszła- to przychodzi, a jak wiadomo że przyjdzie- to sie hrabina spóźnia. Ona sie nie małpą powinna nazywać, tylko wredną krową
-
Flowwer wrote:Sammer i Czrna jutro idę na kolejny monitoring. Najgorsze jest u mnie że nikt faktycznie nie potrafi znajsc u mnie przyczyny braku naturalnych ovu a wszystkie wyniki mam idealne.
Same wiecie że 15 rok staram się a non stop biele i jakoś w głowie mam że czemu teraz by miało udać się karaluchowi z epoki lodowcowej hahah
No bo w końcu i czas dla karalucha przyjdzie! Dawaj znać po monitoringu. :*
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Czrna 81 wrote:Bajkaaa i znowu muszę się z Tobą zgodzić Też uważam że takie takie leki to nie witC żeby sobie samej brać. Ty jutro śmigaj do lekarza i bedziesz wiedziała co i jak Może monitoring zrobi, jajeczka podejrzy
-
Bajkaaa wrote:Jak pójdę to każe jej zrobić usg bo może moje endo jest małe i dlatego nie mam @
Jestem po kolejnym monitoringu i czekam do testowania ze stoickim spokojem. Szyjka bardzo wysoko schowana i dużo śluzu a dopiero 4dpo
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Cały czas was podczytuję ale na tym się nie znam.
Jestem po kolejnym monitoringu i czekam do testowania ze stoickim spokojem. Szyjka bardzo wysoko schowana i dużo śluzu a dopiero 4dpoFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Ja także poproszę. Tradycyjnie na 20 czerwca
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Schmetterling wrote:Flowwer,
zapiszesz mnie proszę na 4go czerwca?
Prawdopodobnie owulacja będzie akurat wtedy, kiedy będę szaleć z Przyjaciółką na Gran Canarii, ale może akurat
Dziękówka!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Kochana synchronizacja .Nie na serio małpiszon za pasem.Czuję to w brzuchu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Ostatnio bardzo nieregularne mam.Poprzedni cykl trwał 17 dni w marcu zaś 42.Także wzięłam margines
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Nie myślisz o podglądzie ? Może stymulacja ale ona wyczerpuje rezerwy. Badałaś kiedyś AMH?
-
nadzieja73 wrote:W tym miesiącu brałam Klomifen.Jestem już w takim wieku że na bank mam włączoną rezerwę.Ogólnie wszystko jest ok tam na dole.Tylko czas nieubłaganie leci...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Jak pójdę to każe jej zrobić usg bo może moje endo jest małe i dlatego nie mam @Czarna81
22 cs.