CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Flowwer, myślę, że Lunaris chodziło o koszty HSG
Ogólnie te starania to studnia bez dna, cieszę się, że nie zapisuję nigdzie tych wydatków jak to mam w zwyczaju z innymi rzeczami. Ale cel jest tego warty
Ja wole też nie liczyć choć podlczyłam na immunologie wydałam już 1000 zł a w poniedziałek jeszcze immunofenotyp 400 zł ale przy kosztach ivf to pikuś.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wpisz mnie wstepnie na 6.06. To nasza slubna rocznica. Moze wreszcie sie uda jakos prezent...
-
Dopiero teraz zaglądam na wątek czerwcowy, obiecałam sobie ze dopóki się nie pojawi @ to nie kuszę losu, ale plamienie jest dalej ponadto temperatura dzisiaj drastycznie w dół, więc lada moment @ rozkręci się na całego. Wstępnie proszę o wpisanie na 10 czerwca. Flowwer piękny wstęp, siedzę w pracy i ryczę jak bóbr.35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
Barbarka1984 wrote:Flowwer wpisz mnie wstepnie na 6.06. To nasza slubna rocznica. Moze wreszcie sie uda jakos prezent...
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny . Proszę o wpisanie mnie wstępnie na termin 5.06 . W tym cyklu druga inseminacja, pierwsza nieudana z powodu braku owulacji, wytworzyła mi się torbiel niestety... To będzie mój pierwszy cykl z lekiem lamette (substancja letrozol), miała któraś z Was z nim do czynienia? Podobno ma mniej skutków ubocznych niż clostilbegyt i dobrze działa na endometrium oraz śluz płodny . Mam nadzieję, że to będzie właśnie ten miesiąc...
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Cześć dziewczyny . Proszę o wpisanie mnie wstępnie na termin 5.06 . W tym cyklu druga inseminacja, pierwsza nieudana z powodu braku owulacji, wytworzyła mi się torbiel niestety... To będzie mój pierwszy cykl z lekiem lamette (substancja letrozol), miała któraś z Was z nim do czynienia? Podobno ma mniej skutków ubocznych niż clostilbegyt i dobrze działa na endometrium oraz śluz płodny . Mam nadzieję, że to będzie właśnie ten miesiąc...
W wątku " starając się z pomocą medyczną " jest temat " stymulacja letrozolem" tam nas wiecej. Ja na Clo nie reagowałam bo mechanizm działania inny.
Miałam problemy z torbielami a teraz dwa cykle ostatnie bez prygnalu i pecherzyki same pękają co dla mnie jest dużym sukcesem.
Jaką dawkę będziesz brać?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja już 5 cykli biorę letrozol.
W wątku " starając się z pomocą medyczną " jest temat " stymulacja letrozolem" tam nas wiecej. Ja na Clo nie reagowałam bo mechanizm działania inny.
Miałam problemy z torbielami a teraz dwa cykle ostatnie bez prygnalu i pecherzyki same pękają co dla mnie jest dużym sukcesem.
Jaką dawkę będziesz brać?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Trzymam kciuki za udany cykl, skoro wszystko zaczęło hulać jak trzeba . Ja w ostatnim cyklu przy clo dostałam ovitrelle i właśnie nie pękły mi pęcherzyki... Ale pewnie przy inseminacji i tak dostane coś na wywołanie, bo ciężko będzie wycyrklować kiedy mogą pęknąć. A słyszałam, że przy letrozolu jest szybciej owulacja, też tak miałaś? Od jutra mam brać 2 tabl. dziennie. Jakieś skutki uboczne zaobserwowałaś?
Ale tak z tego co piszą dziewczyny to przyśpiesza ovu i doś dużo z nas przed sprawda estradiol.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:hej laski:) ja miałam iść dziś do ginekologa ale niestety nie ma juz moliwośći dopiero za tydzien zatem moja małpa ma jeszcze tydzień żeby łaskawie się pojawiła...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:hej laski:) ja miałam iść dziś do ginekologa ale niestety nie ma juz moliwośći dopiero za tydzien zatem moja małpa ma jeszcze tydzień żeby łaskawie się pojawiła...
Ja mam jutro monitoring. Strasznie sie boje,ze znowu żaden pęcherzyk nie rośnie...Czarna81
22 cs.