Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nawet koledzy M. zauważyli, że coś się zmieniło, bo jak przyszedł w lutym do pracy to do mają zawsze zamawiał obiady, bo ja albo się uczyłam albo nurzalam w rozpaczy i gotowałam niezbędne minimum (czyli np. wodę na pierogi z garmazerki;)). A od maja M. zabiera a to obiad (i to np. na jutro są zrazy nadziewane z sosem grzybowym),a to ciasto domowej roboty. Koledzy pytali, czy żonę zmienił w międzyczasie
-Mamunia- lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO ho! Maj jeszcze się nie skończył, a tu czerwiec już do nadrobienia!
Reset, przefarbuj się i idź do męża do o rany, powiedz, że tys kochanka jego rzecz jasna weź ze sobą coś ekstra do jedzenia
Mi w końcu nerwy puściły po wczorajszym dniu, chociaż zastanawiam się czy to nie słońce ze mnie wyciągnęlo wszystkie emocje? bo od godziny myśli mam tylko wokół jedzenia... Pół dnia spędziłam na hamaku, albo w basenie, mogłabym tak codziennie!
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Reset zrazy nadziewane z sosem grzybowyn, miej litość nad koleżanka ja tu na szpitalnych obiadach a ty o takich pysznościach tutaj hehe
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Reset jak ja bym chciała mieć tyle energii.. U mnie jest masakra, pojechaliśmy do parku na lody i umieram teraz.. Kanapowiec się ze mnie ostatnio zrobił..
Nenusia, zlituj się! Jesteś w ciąży, masz trójkę dzieci do ogarnięcia i jeszcze sporo stresów. Kanapa Ci się należy jak psu miska:*
Bajkaaa wrote:Reset zrazy nadziewane z sosem grzybowyn, miej litość nad koleżanka ja tu na szpitalnych obiadach
Jedno słowo, a jestem! Z obiadem, lodami czy dobra kawa (bo widziałam na ex testerkach, że Ci jej brakuje) :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 21:41
Aga9090, Bajkaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hello
Zgadnijcie kto jutro wrzuca zdjęcie testu ?
Na mnie obecnie gadanie o jedzeniu nie robi wrażenie, mam wstręt do wszystkiego a takie piękne truskawki w lodowce leżąblue00, Lunaris, reset, Aga9090, moyeu, mi88, Nadzieja22, KateKum, Bajkaaa, Morusek lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:A ja tak jeszcze ciagnac temat czarowania.. kto dodał pierwszy post w maju i wysikał teraz dwie kreski?
A kto był pierwszy w czerwcu?
No to juz oficjalnie mozna sie tu z Wami przywitac
Niechaj ten czerwiec bedzie dla nas wszystkich magicznyMalgonia lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:A ja tak jeszcze ciagnac temat czarowania.. kto dodał pierwszy post w maju i wysikał teraz dwie kreski?
A kto był pierwszy w czerwcu?
No to juz oficjalnie mozna sie tu z Wami przywitac
Niechaj ten czerwiec bedzie dla nas wszystkich magiczny
Podoba mi się Twoje myślenie
Edit - zamówiłeś sobie jakiś brzuszek na ex-testerkach ??? Dla mnie Barbarka zwolniła dokładnie w dniu mojej mega owulki - przypadek ??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 22:05
Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Podoba mi się Twoje myślenie
Edit - zamówiłeś sobie jakiś brzuszek na ex-testerkach ??? Dla mnie Barbarka zwolniła dokładnie w dniu mojej mega owulki - przypadek ??????
Dla mnie zwolnila ksiezna Kate, ale cos poszlo nie tak.. no ale mysle, ze ona nie zajdzie przez najblizszy miesiac -
Ehh a mnie właśnie zalało... w 12dpo.
Jeśli 3dc wypada mi w niedzielę, to kiedy najlepiej zbadać prolaktynę? w sobotę czy w poniedziałek?32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
KateKum wrote:Ja koniecznie muszę się opalić, ale dzisiaj za gorąco było
Muszę przyznać, że coraz więcej nowych twarzy...... czuje się jakbym była tutaj cała wieczność
Też mam takie wrażenie...rok temu w czerwcu było nas tylko kilka. Może ten rok będzie dla nas szczęśliwy..
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Malgonia wrote:Dla mnie zwolnila ksiezna Kate, ale cos poszlo nie tak.. no ale mysle, ze ona nie zajdzie przez najblizszy miesiac
Plotka mówi ze Megan w ciąży, ale ja tam bardziej wierze w przyjmowanie brzuszków od ex-testerekBajkaaa lubi tę wiadomość