Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanilka to idealnie Też starałam się być silna, ale poległam. I w sumie dobrze, bo może i do dziś chodziłabym z takim wysokim TSH a tak mogłam szybciej zareagować.
Minie_Black widzę, że u Ciebie podobny zestaw leków... -
A i chyba zapomnialam napisac w tyn calym szoku jakie to jest w ogole magiczne forum Siwulec gratki gratki!23cs
SonoHSG -> jajowody drożne
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
05.2018 - pierwszy cykl na CLO + Ovitrelle
06.2018 - drugi cykl na CLO + Ovitrelle
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Vivanilka to idealnie Też starałam się być silna, ale poległam. I w sumie dobrze, bo może i do dziś chodziłabym z takim wysokim TSH a tak mogłam szybciej zareagować.
Minie_Black widzę, że u Ciebie podobny zestaw leków... -
Witam w piątkowym poranku.
ef36- jest krecha wyraźna!
Grzechotka- tu chyba tez zapowiada się coś konkretnego
Vivanillka, sikanie o 14 jest jak najbardziej wskazane!
Wracam jeszcze do wczorajszych przeżyć Trasti. Bardzo Ci współczuję z powodu Aniołka. Super natomiast, że drugi maluszek trzyma się pięknie endometrium i rozwija! Wydaje mi się, że to przeoczenie mogło być winą sprzętu i rzeczywiście tak jak pisałaś wyżej obrazy mogły być bardzo podobne do krwiaka- przy słabym sprzęcie różnica echogeniczności tkanek jest słabo zauważalna, a lekarze nawet jeśli podejrzewali ciążę bliźniaczą widząc taki obraz, który nie wróżył powodzenia ewentualnemu drugiemu zarodkowi, woleli oszczędzić Ci stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 11:51
ef36 lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Nika zmieniłaś suwaczek?
Mi jest niedobrze ale wzięłam euthyrox więc walczę trochę ze sobą bo szkoda mi tabletki...summer86, Achia, reset, Phnappy, Bajkaaa, Karma88, Koteczka82, Iseko lubią tę wiadomość
-
Wooow, ale piękny progesteron mam - 21,31! Dziewczyny łykajcie koenzym i witaminę D!
Ale kurde estradiol też turbo wysoki, nie wiem czy to dobrze...
patuniek86, Siwulec, bazylkove, Nadzieja22, Bocianiątko, ef36, Czrna 81, Malgonia, Bajkaaa, Karma88, KateHawke, Koteczka82, Iseko, Morusek lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Trasti wrote:Proga nie trzeba na cZczo. Z ta metą to faktycznie nie wiadomo . Mój poprzedni gin twierdził, że dopiero po 3mcu. Ten że już teraz od razu , że w ciąży nie powinno się. Chyba na medycyne pójdę bo tak na dwoje babka wróżyła
Szczerze to czytałam o tej mecie w ciąży bardzo dużo i wydaje mi się ze poprostu zawsze trzeba dostosowac tabletki do wyników. Jednej w ciązy będzie batdziej i cukier i insulina skakać i wtedy yo odstawienie moze zaszkodzić, a u drugiej nie będzie dramatu i może się obejść. -
Hej Nowa - gratulacje z powodu proga
Tak z ciekawości - kiedy pobierałaś krew w diagnostyce? Dzisiaj? Ja tam jeszcze czekam na wyniki
Edit: widzę, że dzisiaj Ale Ci fajnie, długo nie czekałaś Ja odświeżamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 12:02
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Hej Nowa - gratulacje z powodu proga
Tak z ciekawości - kiedy pobierałaś krew w diagnostyce? Dzisiaj? Ja tam jeszcze czekam na wyniki
Tak, o 7:15 jakoś2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
U mnie zaczęły się plamienia, ale narazie nie zaznaczam @ bo to takie pitu-pitu, a nie okres. Siwulcu zaraz pójdę się dopisać do Ciebie. Ej, ale w dzień żaby wypada mi testowanie Serio??
Malgonia lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dziewczynki, ja już pokłuta, Pani doktor w luxmedzie wydała skierowanie, wieczorem wyniki Bety. Albo będę Wam tu sikać że szczęścia albo płakać w rękawy
Achia, ef36, Czrna 81, StaraczkaNika, Reniferra, KateHawke, Koteczka82, Iseko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Imagination wrote:Dziewczynki, ja już pokłuta, Pani doktor w luxmedzie wydała skierowanie, wieczorem wyniki Bety. Albo będę Wam tu sikać że szczęścia albo płakać w rękawy
Kciuki &&&7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:U mnie zaczęły się plamienia, ale narazie nie zaznaczam @ bo to takie pitu-pitu, a nie okres. Siwulcu zaraz pójdę się dopisać do Ciebie. Ej, ale w dzień żaby wypada mi testowanie Serio??
hahahahah tzn, że wreszcie zakumasz tą ciążębazylkove, StaraczkaNika, Koteczka82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Imagination wrote:Dziewczynki, ja już pokłuta, Pani doktor w luxmedzie wydała skierowanie, wieczorem wyniki Bety. Albo będę Wam tu sikać że szczęścia albo płakać w rękawy
Kurde dziewczyny co polecacie na kaszel. Mam katar taki wodbisty ktory spływa do gardla i drapie. Juz od godziny się męczę -
Imagination wrote:Dziewczynki, ja już pokłuta, Pani doktor w luxmedzie wydała skierowanie, wieczorem wyniki Bety. Albo będę Wam tu sikać że szczęścia albo płakać w rękawy1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście