Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa Imagination trzymam kciuki za Was!!! Niech te wyniki juz beda!!!! Ja jeszcze przed calym szalenstwem, bo dopiero w pon ide do Gina zobaczyc czy cos uroslo, ale za chwile tez bede siedziec jak na szpilkach. Tylko ja juz przestalam odswiezac, bo musiakabym przestac pracowac calkiem chyba:(
Imagination lubi tę wiadomość
23cs
SonoHSG -> jajowody drożne
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
05.2018 - pierwszy cykl na CLO + Ovitrelle
06.2018 - drugi cykl na CLO + Ovitrelle
-
Danq wrote:Nika ale tu napisalas wyklad z tym AMH - dzieki! Ja nan 1,68 wiec ani slabo ani dobrze i owulacje co miesiac. Tez musimy rozruszac armie M, bo chlipakow bardzo duzo ale mali zwinnych!
I dlatego też moj dostawał witaminki i suple, żeby było tego dużo i trafił się nam jakis zdeterminowany plemnik z gpsemnowa na dzielni, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Rany, jakby tak jakiś wampir czytał ile krwi żście dziś razem upuściły to by pomstował na takie zbiorowe marnotrawstwo dobrej żywności!
Trzymam kciuki za pozostałe wyniki!Imagination lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Mam wyniki TSH i proga Chyba ładne
TSH 1,58 (lekarz kazał brać Euthyrox 5xtydzien 0,25 i 2xtydzień 0,50- ale mam wtedy TSH na poziomie 2,4, więc biorę odwrotnie - i działa)
progesteron 19,20 8 dpo - to chyba dobrze, co? igdy nie badałam progesteronu i nie znam się na tym - tylko czytam u Was, że powyżej 10 musi być...
czekam jeszcze na betę - ale to trochę za wcześnie -
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:Mam wyniki TSH i proga Chyba ładne
TSH 1,58 (lekarz kazał brać Euthyrox 5xtydzien 0,25 i 2xtydzień 0,50- ale mam wtedy TSH na poziomie 2,4, więc biorę odwrotnie - i działa)
progesteron 19,20 8 dpo - to chyba dobrze, co? igdy nie badałam progesteronu i nie znam się na tym - tylko czytam u Was, że powyżej 10 musi być...
czekam jeszcze na betę - ale to trochę za wcześnie
No pięknie kochana ))) Zazdroszczę takiego proga bez żadnych supli -
Imagination ale piękna krecha
pozazdrościć
Patunia no progesteron bajka
Czy mi się tylko wydaje, bo już mi się zaczęło trochę mieszać, czy my dalej trzymamy dzienną normę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 13:57
Imagination lubi tę wiadomość
-
Imagination wrote:https://zapodaj.net/e2a16170fdeff.jpg.html
Pamiętacie kreskę "cień" z przed kilku dni ? Tak stwierdziłam że skoro dziś powinna być @ to sobie sprawdzę dodatkowo..Imagination lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Mam!!!! 366,50 mlU/ml
HCG podwaja się co 1 dni 23 godzin (47 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 366 mlU/ml (102.2%) (w normie)
Może jednak tym razem będzie dobrze
A Wy co sądzicie jest ok ten przyrost?ef36, Siwulec, nowa na dzielni, patuniek86, Kaczorka, Patrycja20, Kargo31, Bocianiątko, KateHawke, bazylkove, Kotowa, Minie Black, by7mistake, Danq, Karma88, StaraczkaNika, Malgonia, Jeżowa, Imagination, Achia, Tosia2323, Czrna 81, Koteczka82, blue00, Iseko, Bajkaaa, -Mamunia-, moyeu, Lunaris, Nadzieja22, frezyjciada, Asiek1214, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Ale beta ujemna
I to totalnie <0,200 Czyli bez szans na udany cykl
Ej wcale nie, jeszcze na spokojnie . Dopiero może się zadziać.
Dzięki Meśka, też mnie strasznie cieszą, dodały mi nadziei, że kiedyś się może jednak tego dziecka dorobię
Meśka lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Imagination elegancka krecha
Makowa a jaką miałaś wcześniej betę ?
Nowa gratuluję wyniku
Klamka Tobie również gratulujeImagination lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Ale beta ujemna
I to totalnie <0,200 Czyli bez szans na udany cykl
Ty masz dzisiaj 8dpo ?
spokojnie, ja w 9dpo miałam betę 2,24
się nie załamuj :* :* :* -
06.06 12 dpo 181,66 mlU/ml
08.06 14 dpo 366.50 mlU/mlSiwulec, Grzechotka2, Bocianiątko, patuniek86, KateHawke, Minie Black, reset, StaraczkaNika, ef36, Achia, Tosia2323, Koteczka82, moyeu, Lunaris, Nadzieja22, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:06.06 12 dpo 181,66 mlU/ml
08.06 14 dpo 366.50 mlU/ml
no to super trzymam kciuki za zdrowe maleństwo