X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)

Oceń ten wątek:
  • Danq Przyjaciółka
    Postów: 68 70

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa Imagination trzymam kciuki za Was!!! Niech te wyniki juz beda!!!! Ja jeszcze przed calym szalenstwem, bo dopiero w pon ide do Gina zobaczyc czy cos uroslo, ale za chwile tez bede siedziec jak na szpilkach. Tylko ja juz przestalam odswiezac, bo musiakabym przestac pracowac calkiem chyba:(

    Imagination lubi tę wiadomość

    23cs
    SonoHSG -> jajowody drożne
    Metformina, Letrox 75
    Nowy GIN od 03.2018
    05.2018 - pierwszy cykl na CLO + Ovitrelle :(
    06.2018 - drugi cykl na CLO + Ovitrelle




  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danq wrote:
    Nika ale tu napisalas wyklad z tym AMH - dzieki! Ja nan 1,68 wiec ani slabo ani dobrze i owulacje co miesiac. Tez musimy rozruszac armie M, bo chlipakow bardzo duzo ale mali zwinnych!
    U nas byli za to błędni rycerze - na tych wykresach ruchu było widać, że idą do celu jakąś okrężną trasą, conajmniej jakby popiły i nie wiedziały, ktorędy do domu :/
    I dlatego też moj dostawał witaminki i suple, żeby było tego dużo i trafił się nam jakis zdeterminowany plemnik z gpsem ;)

    nowa na dzielni, Malgonia lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, jakby tak jakiś wampir czytał ile krwi żście dziś razem upuściły to by pomstował na takie zbiorowe marnotrawstwo dobrej żywności!

    Trzymam kciuki za pozostałe wyniki!

    Imagination lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • kubekkawy Ekspertka
    Postów: 232 84

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imagination, ale super widać już :)

    Imagination lubi tę wiadomość

    To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Mam wyniki TSH i proga :) Chyba ładne :)

    TSH 1,58 (lekarz kazał brać Euthyrox 5xtydzien 0,25 i 2xtydzień 0,50- ale mam wtedy TSH na poziomie 2,4, więc biorę odwrotnie - i działa)
    progesteron 19,20 8 dpo - to chyba dobrze, co? igdy nie badałam progesteronu i nie znam się na tym - tylko czytam u Was, że powyżej 10 musi być...

    czekam jeszcze na betę - ale to trochę za wcześnie ;)
    No to masz bardzo przyjazne zarodkowi warunki - oby zechciał się rozgościć na 8 miesięcy ;)

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1918

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa piękne te wyniki :) ależ Ci zazdroszczę ;)

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Grzechotka2 Autorytet
    Postów: 712 823

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DKlamka82 wrote:
    Czyli jakieś delikatne zapalenie gdzieś możesz mieć.

    Proga jeszcze nie masz? A beta ? ;)

    Ja mam całe życie te wskaźniki odrobinę za wysokie. Ale procenowo mieszczą się w normie. Proga nie mam. Bety nie robiłam, bo za wcześnie.

    l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • Grzechotka2 Autorytet
    Postów: 712 823

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wasze bety <3

    l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Mam wyniki TSH i proga :) Chyba ładne :)

    TSH 1,58 (lekarz kazał brać Euthyrox 5xtydzien 0,25 i 2xtydzień 0,50- ale mam wtedy TSH na poziomie 2,4, więc biorę odwrotnie - i działa)
    progesteron 19,20 8 dpo - to chyba dobrze, co? igdy nie badałam progesteronu i nie znam się na tym - tylko czytam u Was, że powyżej 10 musi być...

    czekam jeszcze na betę - ale to trochę za wcześnie ;)

    No pięknie kochana :)))) Zazdroszczę takiego proga bez żadnych supli :)

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7500 11428

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 13:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imagination ale piękna krecha :)
    pozazdrościć :)

    Patunia no progesteron bajka :)

    Czy mi się tylko wydaje, bo już mi się zaczęło trochę mieszać, czy my dalej trzymamy dzienną normę?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 13:57

    Imagination lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4712

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale beta ujemna :(

    I to totalnie <0,200 :( Czyli bez szans na udany cykl :(

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 14:02

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Grzechotka2 Autorytet
    Postów: 712 823

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Ale beta ujemna :(

    I to totalnie <0,200 :( Czyli bez szans na udany cykl :(

    A tak mocno wierzyłam w ten Twój cykl ;/

    l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • ef36 Autorytet
    Postów: 1502 1654

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imagination wrote:
    https://zapodaj.net/e2a16170fdeff.jpg.html
    Pamiętacie kreskę "cień" z przed kilku dni ? Tak stwierdziłam że skoro dziś powinna być @ to sobie sprawdzę dodatkowo..
    Jaka piękna kreska! Oby i moja taka była w poniedziałek ;) &&&

    Imagination lubi tę wiadomość

    1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1
    12.2020 IVF ostatnie podejście
  • Makowa_Panna Autorytet
    Postów: 2194 2130

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam!!!! 366,50 mlU/ml
    HCG podwaja się co 1 dni 23 godzin (47 godzin).
    Średni dwudniowy przyrost to 366 mlU/ml (102.2%) (w normie)
    Może jednak tym razem będzie dobrze :)
    A Wy co sądzicie jest ok ten przyrost?

    ef36, Siwulec, nowa na dzielni, patuniek86, Kaczorka, Patrycja20, Kargo31, Bocianiątko, KateHawke, bazylkove, Kotowa, Minie Black, by7mistake, Danq, Karma88, StaraczkaNika, Malgonia, Jeżowa, Imagination, Achia, Tosia2323, Czrna 81, Koteczka82, blue00, Iseko, Bajkaaa, -Mamunia-, moyeu, Lunaris, Nadzieja22, frezyjciada, Asiek1214, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość

    Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3037 3840

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Ale beta ujemna :(

    I to totalnie <0,200 :( Czyli bez szans na udany cykl :(

    Ej wcale nie, jeszcze na spokojnie :). Dopiero może się zadziać.


    Dzięki Meśka, też mnie strasznie cieszą, dodały mi nadziei, że kiedyś się może jednak tego dziecka dorobię

    Meśka lubi tę wiadomość

    2019 początek - strata, 10 tc

    Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imagination elegancka krecha :)
    Makowa a jaką miałaś wcześniej betę ?
    Nowa gratuluję wyniku :D
    Klamka Tobie również gratuluje :)

    Imagination lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • ef36 Autorytet
    Postów: 1502 1654

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    makowa ♍
    Moim zdaniem przyrost idealny.
    Trzymam kciuki aby było szczęśliwie

    1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1
    12.2020 IVF ostatnie podejście
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Ale beta ujemna :(

    I to totalnie <0,200 :( Czyli bez szans na udany cykl :(

    Ty masz dzisiaj 8dpo ?
    spokojnie, ja w 9dpo miałam betę 2,24
    się nie załamuj :* :* :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Makowa_Panna Autorytet
    Postów: 2194 2130

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    06.06 12 dpo 181,66 mlU/ml
    08.06 14 dpo 366.50 mlU/ml

    Siwulec, Grzechotka2, Bocianiątko, patuniek86, KateHawke, Minie Black, reset, StaraczkaNika, ef36, Achia, Tosia2323, Koteczka82, moyeu, Lunaris, Nadzieja22, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość

    Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 8 czerwca 2018, 14:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    06.06 12 dpo 181,66 mlU/ml
    08.06 14 dpo 366.50 mlU/ml

    no to super :D trzymam kciuki za zdrowe maleństwo <3

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ