Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:U nas byli za to błędni rycerze - na tych wykresach ruchu było widać, że idą do celu jakąś okrężną trasą, conajmniej jakby popiły i nie wiedziały, ktorędy do domu
I dlatego też moj dostawał witaminki i suple, żeby było tego dużo i trafił się nam jakis zdeterminowany plemnik z gpsemef36 lubi tę wiadomość
23cs
SonoHSG -> jajowody drożne
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
05.2018 - pierwszy cykl na CLO + Ovitrelle
06.2018 - drugi cykl na CLO + Ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
patuniek86 wrote:No własnieliczylam na jakieś 0.5, 1.2 itp - żeby wiedzieć, że coś tam drgnęło
kup testy i sikaj przez weekend -
Melevis wrote:Makowa piękny przyrost!
Vivanilka już po 14, sikalas?
Właśnie nasikalam. Wychodzę z lazienki. Wejdę za 5 min.Grzechotka2, patuniek86, Melevis, StaraczkaNika, blue00, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Danq wrote:Cudnie Nika bardzo mnie to cieszy! A dla mnie na przyszlosc napawa optymizmem. A co bral Twoj M jesli moge spytac? Moj dostal polecony Fertilmen.
Andovit x1
Parenton x1
Palma sabałowa 1
Ashwaganda 2
Omega3
Q10
Wit d
Wit e
Wit c
Acc (w czasie owu, bo aglutynacja też skoczyła)
L-arginina -
Patuniek, no trochę się pospieszyłaś z tą betą, jeszcze za wcześnie żeby spisać cykl na straty.
Makowa, no fantastyczna wiadomość. wynik doskonały -
nick nieaktualny
-
Vivanilka- bo ja mam robotę do skończenia, a skupić się nie mogę! Jak wynik?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.