Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucia88 wrote:To jeszcze negatyw, prawda?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b54921a9d62b.jpgLucia88, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b54921a9d62b.jpg
Lucia88 mi sie wydaje ze jutro max pojutrze rano powinien być pozytywSusieOne, Lucia88 lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Cześć dziewczyny, witam się w upalny dzień.
Trzymam kciuki żeby z waszymi maleństwami wszystko było dobrze.
Ja już czekam na testowanie bo myślę że kolejne seksy będą już za późno żeby coś z nich było.
Teraz tylko trochę się martwię czy moje endometrium nie jest za cienkie w 14 dc ( przed ovu) było 7mm wczoraj zaczęłam jeść morele niestety tutaj na wsi nic więcej nie udało mi się dostać i teraz nie wiem czy wystarczyKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b54921a9d62b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 13:22
SusieOne lubi tę wiadomość
-
Bociek trzymam kciuki, żeby Wasza walka skończyła się sukcesem ! My dzisiaj pospalismy do 10, i czuje że żyje : ) rosół zrobiony, zaraz walniemy sobie owocowego energetyka i chyba będziemy działać : P mam zupełnie inne podejście do starań. Czuje się tak jakbyśmy zaczynali od nowa a tych dwóch lat niepowodzeń nie było. Teraz ciąża byłaby dla mnie niespodzianką, na którą już z takim ciśnieniem nie czekam i j
Tak jest lepiej. Jutro trzeba zapisać się na badania i do gina. Na tej wizycie zrobię sobie badania z test dna i będziemy czekać na wyniki. Poproszę lekarza o możliwie jak najwięcej badań bo teraz trochę zwalniamy więc nie ma sensu latać co miesiąc na wizyty...badania i tak i tak będziemy musieli porobić. Zobaczymy co powieBocianiątko, StaraczkaNika, SusieOne, Aga9090, Simons_cat, nowa na dzielni, Nadzieja22, Koteczka82, Bajkaaa, Emiilka, Czrna 81, Morusek lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Bociek trzymam kciuki, żeby Wasza walka skończyła się sukcesem ! My dzisiaj pospalismy do 10, i czuje że żyje : ) rosół zrobiony, zaraz walniemy sobie owocowego energetyka i chyba będziemy działać : P mam zupełnie inne podejście do starań. Czuje się tak jakbyśmy zaczynali od nowa a tych dwóch lat niepowodzeń nie było. Teraz ciąża byłaby dla mnie niespodzianką, na którą już z takim ciśnieniem nie czekam i j
Tak jest lepiej. Jutro trzeba zapisać się na badania i do gina. Na tej wizycie zrobię sobie badania z test dna i będziemy czekać na wyniki. Poproszę lekarza o możliwie jak najwięcej badań bo teraz trochę zwalniamy więc nie ma sensu latać co miesiąc na wizyty...badania i tak i tak będziemy musieli porobić. Zobaczymy co powie
A rosołku zazdroszczę - u mnie będą smętne resztki z wczoraj.
Plan bardzo dobry, mam nadzieję, że gin będzie chętny do współpracy i da Ci mnóstwo skierowań. -
Ja właśnie przygotowałam sok z 3 grejfrutów więc będzie dla nas jak się schłodzi Zdrowo się staramy odżywiać
StaraczkaNika, Achia lubią tę wiadomość
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Mi się grejfruty i inne cytrusy przejadły przez zimę - teraz mam szaleństwo z truskawami, borówami i czeresniami.
Zawsze mam porcję zamrozonych - potem tylko wrzucam taką do blendera z łychą jogurtu 0% i wychodzi taki niby szejk - idealny na upały.
A od niedawna są też leśne jagody z nich wychodzi świetny koktajl na zsiadlym mleku -
StaraczkaNika wrote:Mi się grejfruty i inne cytrusy przejadły przez zimę - teraz mam szaleństwo z truskawami, borówami i czeresniami.
Zawsze mam porcję zamrozonych - potem tylko wrzucam taką do blendera z łychą jogurtu 0% i wychodzi taki niby szejk - idealny na upały.
A od niedawna są też leśne jagody z nich wychodzi świetny koktajl na zsiadlym mleku
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
SusieOne wrote:mniam Mnie się nigdy cytrusy nie przejedzą. Mam jeszcze porcję malin ale świeżych jakby dać do blendera z kostkami lody tu może się udać
No nic, mam jagódki, zadowolę się.
Jak jesteś fanką cytrusów, to spróbuj kiedyś zamrozić pomarańczę czy coś już w ćwiartkach i najlepiej zmiksować z ananasem - wyjdzie super smoothie i jakie dobre na zagnieżdżanie zarodkaSusieOne lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Mój blender by od tego umarł - już te zmrożone truskawki ciężko znosi, mimo że pozwalam im najpierw odtajać przez około 20 minut, żeby nie były jak kamyki. Ooooj, ale mi zrobiłaś smaka na maliny. A tu wszystko pozamykane i nawet jak mężu ruszy dupę, to nie da rady upolować
No nic, mam jagódki, zadowolę się.
Jak jesteś fanką cytrusów, to spróbuj kiedyś zamrozić pomarańczę czy coś już w ćwiartkach i najlepiej zmiksować z ananasem - wyjdzie super smoothie i jakie dobre na zagnieżdżanie zarodka
Angelius Provita -
Witam to Nas drugi cykl starań można dołączyć?? Ostatnią @ miałam 10.05, cykle mam różne po wyjęciu implanta ale około 40 dniowe, przewidywana owu była 04.06 - tak myśle ponieważ temp poszła do góry i śluz był za przeproszeniem taki glut przezroczysty, ciągnący się strasznie oraz ból jajników 3 dni od owu, wiec jestem 6 dni po, temp od owulacji 37,5 a dzisiaj 37,3 i biegunka, ogólne osłabienie. Myślicie ze jakiś wirus czy może implantacja?? Piersi bolą i sutki, istny brak apetytu, nie muszę jeść całymi dniami ale oprócz tego nic nie dolega, bo wiadomo za wcześnie. Przewidywana @ powinna przyjść między 16 a 19 czerwca
-
Dobra, nadrobilam te kilkanascir stron od wczoraj. Tak czytam czytam i mysle... Kuźwa, wszystkie nie wiedzą co to seks, a są na staraczkach ale już ogarniam. Jak powiedziałby to mój mąż, to te co "zalapaly"
Zrobiłam pierogi z tych czereśni. Część pomroże, część w słoiki.. Część oddam szpakom, może je któryś z moich wilkołaków zje
Witam też nowe. Hej Madzi
Miłej niedzieli! -
Nika, dlatego kocham termomixa Truski zamrożone na maxa, a termiś szast prast i zblendowane na gładko.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b54921a9d62b.jpg