Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Susie ja mam nadzieję, że dostane zwolnienie. A nasz wyjazd do Chorwacji będziemy musieli chyba odwołać, bo 13 godzin w samochodzie to chyba nie jest wskazane. Zobaczę zresztą co powie gin. Najwyżej pojedziemy nad nasze morze.
-
Trasti wrote:Byłam i gina dziecko nie żyje .. nie ma akcji serca . Jutro szpital
-
Witajcie dziewczynki. Od jakiegoś czasu wam się przyglądałam. Wczoraj (uff!) udało mi się przeczytać wszystkie wasze wpisy! Dziś chciałam do Was dołączyć i poprosić o wpisanie na listę testujących w czerwcu..ale tak się was wczoraj naczytałam, że aż zaszłam w ciążę. Taką macie moc! Mam już synka, który za tydzień kończy 7 lat. Od tamtej pory nigdy się z mężem nie zabezpieczalismy. W ciągu tych 7 lat 2 razy zaszłam w ciążę i niestety obie Stracilam na wczesnym etapie. Ciągle celowalismy w dni płodne i nic. W zeszłym miesiącu postanowiłam wydać trochę kasiory na witaminki
Wichura lubi tę wiadomość
Ninusia -
Trasti tulę mocno
Odebrałam wyniki:
Prog 37,21 ng/ml (i tu pada pytanie czy nadal suplementowac lutkę 2x1?)
Bhcg: 58,7 mlU/ml (14dpo)lamka, Aga9090, Nadzieja22, Siwulec, Yoselyn82, StaraczkaNika, SusieOne, patuniek86, Minie Black, blue00, Patrycja20, Grzechotka2, Karma88, Lunaris, Czrna 81, Emiilka, Iseko, Koteczka82, KateHawke, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi Trasti.
Vivanillka, fajna beta, a lutki nie odstawiajVivanillka lubi tę wiadomość
-
Trasti....nie
Ja mam dość dziewczyny rzygam jak kot immunosupresja za mną a czuję się coraz gorzej. Poszłam z pracy po 3h jeszcze czekam aż lekarka włączy telefon bo póki co poczta niech mi wypisze troche l4 bo ja już nie daje rady
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Dziewczyny, dostałam wyniki badań. Robione w 2 dc. Co o nich powiecie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56faa141be49.jpg
A to wyniki, które robiłam w poprzednim cyklu w 3 dniu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3bfa3e86d75.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 18:11
-
Minie Black wrote:Matko boska, pomyliłam adresy lux medu. Ostatni raz tyle przebiegłam chyba w liceum. Dobrze, że dr nie mierzyła ciśnienia, bo wyglądam jak po maratonie!
Ale!
Minionek pięknie mamie machal rączkami i nóżki krzyżował na usg
Mały wielki człowiek ma już 3.5 cm!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac501dfad04a.jpg -
Makowa_Panna wrote:SusieOne tak się nastawiam, że już teraz dostane zwolnienie. Może nie mam jakoś bardzo stresującej pracy, chociaż bywają i takie monety, ale chciałabym jak najwięcej wypoczywać żeby zrobić wszystko co się da dla tego maluszka.
Testowałysmy mniej więcej w tym.samym czasie więc wiek ciąży podobny. Powiedz , nie będzie Ci głupio zapytać o to zwolnienie ? Ja idę jutro, pracuje w ZT w dużym sklepie odzieżowym , zaraz rusza wyprzedaż i tak się cykam czy pytać czy nie :oWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 18:41
-
Aga9090 wrote:Witam Was kochane dopiero dziś wróciliśmy
Niestety nie odniosę się do wszystkich postów..
Minie❤️
Gratuluję dwóch kresek
Przywiozłam czereśnie dziś zrywałam z dziećmi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2745481052b7.jpgAga9090, ef36 lubią tę wiadomość
-
SusieOne wrote:Trasti....nie
Ja mam dość dziewczyny rzygam jak kot immunosupresja za mną a czuję się coraz gorzej. Poszłam z pracy po 3h jeszcze czekam aż lekarka włączy telefon bo póki co poczta niech mi wypisze troche l4 bo ja już nie daje rady
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Imagination wrote:Testowałysmy mniej więcej w tym.samym czasie więc wiek ciąży podobny. Powiedz , nie będzie Ci głupio zapytać o to zwolnienie ? Ja idę jutro, pracuje w Złotych Tarasach w dużym sklepie odzieżowym , zaraz rusza wyprzedaż i tak się cykam czy pytać czy nie :o
PS. Kiedy ruszają wyprzedaże?