Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ef36 wrote:Dobrego dnia dla wszystkich!
Już chyba czas na bete
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55097f95d23b.jpg
Trasti Dużo sił i wytrzymałości dla Ciebie i Twoich bliskich!
Ef suuuuperef36, patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Nadrobiłam wczoraj, ale zasnęłam podczas czytania ostatnich postów...
Tyle chciałam wczoraj napisać, a dzis to juz nie mam pojęcia co
Trasti dużo siły dla Ciebie!
Ef piękna kreska! Beta będzie kosmiczna!
Kciuki za dzisiejsze bety i wizyty i ważne wydarzenia
Patrycja20, ef36 lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Trasti wrote:Siwulec dopiero doczytałam posty nie zdenerowałaś mnie , a jeśli ja cię w jakiś sposób uraziłam to b cię przepraszam. Każda z nas na danym etapie ma swoje nerwy i strach.. oby u ciebie było go jak najmniej i życzę ci by wszysyko u ciebie skończyło się szczęśliwie. Ja czułam w sercu, że coś jest nie tak stąd ma panika jak napisała lamka przepraszam was za to/ jak się okazało nie jest to najlepszy doradca więc spokoju wam wszystkim życzę. Trzymajcie się ciepło i pezekażcie mi w myślach albo modlitwie dużo sił . Mi, Tosi i mojemu emkowi bo znosi to chyba gorzej niż ja
Kochana, jak już pisałam, mnie nie tak łatwo obrazić :*
rozumiałam Twój strach bo dokładnie tak samo byłam przerażona i zrezygnowana przed wizytą na której dowiedziałam sie że mój Groszek odszedł - nie wiem jak ale to się czuje
jestem z Wami myślami i przesyłam duuuuużo siły abyście się dzwignęli po stracie :* :* :*
-
ef wypasiona krecha czekam na betę
Patrycja zaciskam kciuki, o której wizyta?
Makowa doskonale Cię rozumiem dlatego kopać nie będę :* dawaj znać jaka betaef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Czy u was też taka śpiąca pogoda? Obudził mnie deszcz i tak pada i pada i końca nie widać. Nic tylko zaszyć się pod kocykiem z pilotem od Tv.
Dziewczyny, pozytywnych wieści u dr i z labo!
Nowa, testowałas coś dzisiaj?
Reset, Malgonia brakuje mu tu Was! Gdzie się podziewacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 07:52
-
Witam dziewczyny dziękuję za odpowiedzi na moje pytanie dotyczące badań. Zrobiłam podstawowe czyli morfologię trójkę tarczycowa panel lipidowy próby wątrobie No wiadomo że bete i żelazo. Stwierdziłam że dopytam sie lekarza najpierw co sądzi bo mam jeszcze 2dni i zawsze mogę dorobić badania.
Byłam u ginekologa wczoraj wieczorem. U mnie nastąpiło samoistne poronienie całkowite. Lekarz powiedział że wszystko wygląda w środku dobrze. Naskórek sie złuszczyłsie bez zostawiania jakiś kawalkow endometrium 7milimetrow. Zrobiłam badania beta jeszcze obecna w krwi na poziomie 38 jutro powtórzę i sprawdzę czy spada. Lekarz dał nam zielone światło od razu powiedział że tak się może zdarzyć w każdym wieku a szczególnie czym ktoś starszy tym większe prawdopodobieństwo takich doświadczeń. Powiedział że nie ma co doszukiwać przyczyny bo teraz jak już wszystko się oczyscilo to i tak nie sprawdzi. Nie kazał robić dodatkowych badań stwierdził że to co zrobiłam wystarczyło. Wszytko u mnie w normie No poza tą beta którą jeszcze nie spadła i która warto skontrolowac ale powiedział że beta może chwilę spadać. Jak na poronienie które zaczęło się w niedzielę 3czerwca organizm szybko się pozbieral.
Na testowanie w czerwcu to chyba jeszcze się nie zapiszę nie wiem kiedy wystąpi pierwsza @ po poronieniu i ile będzie trwał ten cykl. Wrócę do mierzenia temp i obserwacji po powrocie do UK
Jeszcze raz dziękuję wszystkim wam za rady i oczywiście życzę powodzenia w testowaniu. Mam nadzieję że już teraz będę się udziela więcej bo przeprowadzka chyli się ku końcowi zostały nieliczne pudła do rozpakowania jedynie. -
Rub z całej tej sytuacji dobre jest to że masz tak "dzielny" organizm, sam się oczyścił i za chwilę będzie gotów do działania. Życzę Ci dużo siły i wiary że się uda a uda się na pewno :* :* :*
odzywaj sie do nas
Grzechotka ładny teścik czekam na jutrzejszą betę
Malgonia bardzo proszę napisać chociaż co jadłaś na śniadanie :* -
Znowu nie będę się mogła na niczym skupić w pracy. W ogóle ostatnio chodzę bardzo rozkojarzona.
Grzechotka u Ciebie też pięknie ciemnieje kreska.
Minie_Black u mnie słońce, ale się nie wyspałam i też z chęcią wróciłabym do łóżka.