Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)

Oceń ten wątek:
  • Cabrera Autorytet
    Postów: 2777 4277

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, cudowne wieści :)!

    Emiilka lubi tę wiadomość

    34bwflw14mwhusd2.png

    ijpbwn15df1560eh.png


    * endometrioza III (2 x laparoskopia), jajowody drożne
    ** NK 15%, V (R2) hetero, MTHFR i PAI-1 homo, ANA i ASA +/-, ACA+, cytokiny nie w porządku, Kir BX
    *** M. --> OK
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka super ❤️❤️ pomiarami się nie przejmuj :)

    Emiilka lubi tę wiadomość

  • reset Autorytet
    Postów: 7222 13037

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, cudownie <3

    Emiilka lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi !!!! Aaaaa cudownie <3 <3

    Emiilka lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Emilka :) Według mnie nie ma co się wagą martwić na zapas. Zobaczysz ile będzie na następnej wizycie, a mam nadzieję, że ładnie urośnie :)

    Emiilka lubi tę wiadomość

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5302 7196

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka czekam na zdjęcie śliczności <3 a pomiarami się w ogóle nie przejmuj bo to zależy od tyłu czynników że oni raz mówią tak a raz inaczej. Bardziej to jest że ma około tyle a tyle a resztą się nie przejmować. Mógł mieć wtedy mniej, teraz ma więcej niż wynika z pomiaru. Także chill ;) <3

    Emiilka lubi tę wiadomość

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po wizycie,maluszek miał się dobrze,tętno 153,prawdopodobnie dziewczynka,fotki nie mam bo był tylko szybki podgląd,odstawiam duphaston.

    Aga9090, Cabrera, Minie Black, Reniferra, Nadzieja22, Achia, Emiilka, Yoselyn82, KateHawke, Malgonia, Iseko, Jeżowa, Kotowa, Angelika83, Bajkaaa, KateKum, Morusek, Vivanillka, Czrna 81, Flowwer, Koteczka82, StaraczkaNika, patuniek86 lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue❤️❤️❤️

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 15:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, Blue cudowne wieści!

    Aukcje wygram - mam nadzieję tylko, że nie zbankrutuje ;)

    Sentymentalnie czytałam właśnie swój post na 1 stronie jak się zapisywalam - jeszcze nie wiedziałam, że ten jeden, cudowny plemnior już dał radę!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc1e76d7a9a4.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 16:01

    reset, Nadzieja22, Achia, Emiilka, Siwulec, KateHawke, Meśka, Iseko, blue00, Bajkaaa, KateKum, Mala90, Morusek, Lunaris, Koteczka82, patuniek86 lubią tę wiadomość

  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 16:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, to superowo :)

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 16:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue fantastycznie <3

    Mamunia gdzie Twój sik ??????

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • reset Autorytet
    Postów: 7222 13037

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 16:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia- muszę iść wywiesić pranie, a nie chcę zdjęcia przegapić, więc wrzucaj! :)

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 16:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia pewnie niedawno do domu dotarła, bo godzinę temu pisała, że po test jedzie :) No chyba, że już zrobiła i z powodu 2 kresek padła ;)

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 16:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dawaj fote tego sika!

    Ja wlasnie wrocilam do domu i ledwo dojechalam, tak boli mnie brzuch jakbym zaraz miala cos urodzić. Moja fakeowa owulacja chyba da mi popalić..

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1266 2205

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 16:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue i Emilka wspaniałe wieści! :)

    Mamunia wrzucaj już tą fotę, a nie tak w niepewności trzymasz ;)

    Meśka ja nigdy nie czuję owulacji więc nie mam pojęcia o czym mówisz :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 16:56

    Emiilka lubi tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02 - IUI ☹️
  • Wichura Ekspertka
    Postów: 158 179

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boizu, co tu się dzieje :) <3 gratulacje dla wykreskowanych!

    hchyvfxmyj0gl92x.png
  • Furka Przyjaciółka
    Postów: 76 52

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 17:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny plamie... Czy to znaczy że wszystko stracone?

    rg50skjonh7bf618.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 17:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furka wrote:
    Dziewczyny plamie... Czy to znaczy że wszystko stracone?
    Nie wiadomo na takim etapie.... Albo to niegroźne plamienie i dobrze byłoby dorzucić proga, albo biochem.... Póki co zaciskam kciuki, oby to było tylko niegroźne plamienie!

    Siwulec, Furka lubią tę wiadomość

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5397 6788

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 17:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Bociek- a co z Tobą? Doszłaś do siebie po zabiegu? Odmelduj się, że wszystko ok! :*
    Jestem :) podczytuję was czasem z ukrycia ;) ja pomału dochodzę do siebie. Trochę rozłazi mi się rana w pępku i sączy się krew ale na szczęście tylko powierzchownie. Oczywiście nie omieszkałam dziś pojechać z tym do przychodni przyszpitalnej :P zrobili wymaz na wszelki wypadek ale wszystko jest ok. W środę byłam na kontroli u naszego doktorka :) zdjął szwy, obejrzał wszytsko dokladnie, przedłużył zwolnienie i po usg powiedział że jest lepiej ale musi się to wszystko jeszcze zagoić...
    A ja czekam na receptę od dr P i zaczynam immunosupresję :)

    Siwulcu, kreseczka pieknie ciemnieje <3 czekam na wypasioną ciążową betę w poniedziałek!

    Reseciku, powiem tylko tyle: NARESZCIE! Masz cudowną dr immunolog <3

    Wybaczcie że mało mnie tu! Czytam Was z ukrycia, czasem nawet coś polubię, kiedyś wrócę :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 17:06

    Siwulec, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
    CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
    ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 1 czerwca 2018, 17:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Jestem :) podczytuję was czasem z ukrycia ;) ja pomału dochodzę do siebie. Trochę rozłazi mi się rana w pępku i sączy się krew ale na szczęście tylko powierzchownie. Oczywiście nie omieszkałam dziś pojechać z tym do przychodni przyszpitalnej :P zrobili wymaz na wszelki wypadek ale wszystko jest ok. W środę byłam na kontroli u naszego doktorka :) zdjął szwy, obejrzał wszytsko dokladnie, przedłużył zwolnienie i po usg powiedział że jest lepiej ale musi się to wszystko jeszcze zagoić...
    A ja czekam na receptę od dr P i zaczynam immunosupresję :)

    Siwulcu, kreseczka pieknie ciemnieje <3 czekam na wypasioną ciążową betę w poniedziałek!

    Reseciku, powiem tylko tyle: NARESZCIE! Masz cudowną dr immunolog <3

    Wybaczcie że mało mnie tu! Czytam Was z ukrycia, czasem nawet coś polubię, kiedyś wrócę :)

    Wracaj do sił Kochana i do nas <3 <3 :* :*

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego