Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja tak jak dziewczyny na szybko poczytałam co to jest i trzymam mocno kciuki , musi być dobrze , dużo sił kochana :*
A ja na pocieszenie w związku z ostatnimi wydarzeniami przed pracą kupiłam długą sukienkę z f&f z myślą o weselu 1 lipca, wieczorem wrzucę fotki to ocenicie czy się nadaje -
nick nieaktualny
-
Wybaczcie zdjęcie słabej jakości. Robione prawie w biegu. Oczywiście ma żywo kreska wyrazniejsza.
Jestem w 29dc, ostatnio cykle 30dniowe ale tak się układało że to zawsze był 4 dzień miesiąca i teraz już sama nie wiem czy liczyć dni cyklu czy patrzeć na konkretny dzień.
27 maja wieczorem miałam w sluzie czerwoną niteczke I praktycznie od tego dnia mam objawy wczesnej ciąży które z dnia na dzień bardziej się nasilaly, dzisiaj mam krytyczny dzień jeśli chodzi o mdłości. Do tego doszedł ból podbrzusza bardzo nisko i pleców przy krzyżu.
Nie ukrywam że panikuje czy okres mnie nie zaskoczy. Zdjęcie jest z 6:00 dzisiaj. Na betę w najbliższym czasie nie mam szans bo laboratorium otwarte w godzinach mojej pracy
https://naforum.zapodaj.net -
nick nieaktualny
-
Furka nie dodało się zdjęcie, na pierwszej stronie wątku masz instrukcję jakby co
Patrycja dalej kciukam, żeby jednak okazało się że to fatalna pomyłka :*
Asiek czekam na fotki7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Hej Dzieczyny
Jestem po badaniach bety i moj wynik to 10,97
Czy to ok???
Czy sie udalo???
Dzwonilam do mojego gin -bo ma dzis wolne, i mi powiedzial ze ponizej 20-tu to wynik ujemny :'( ale przy pobieraniu krwi powiedzieli ze musi byc powyzej 5 ! (W tamtym miesiacu mialam 1.2)
Prosze doradzcie jak to jest ...??StaraczkaNika lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
Resecik, przygarniesz?
Kurcze jak nadrabialam dzisiejszy dzien, to myślę sobie, ze ale pięknie się czerwiec zaczyna (siwulec, moyeu ❤ i jeszcze chyba ktos wyleciał mi z glowy) aż doczytalam wiadomosc Patrycji...
Patka, trzymam kciuki za szczęśliwy finał
Ja dzisiaj rozpoczęłam miesiąc przeróżnymi wymazami, w tym MUCHa, stresuje się bo jestem pewna że wyjdzie jakis dziad
W tym miesiącu raczej sie na nic nie nastawiam, bo znowu jestem bez opieki lekarza, zapisalam się dziś na wizytę, dopiero na 25 czerwca
Ale na pewno bede tu u was codziennie!
Chociaż w sumie u mnie 9dc i jajnik taaaak ciągnie, test owu prawie pozytywny, fajnie byloby począć dziecko w dzień dzieckastarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
MałaMała wrote:Hej Dzieczyny
Jestem po badaniach bety i moj wynik to 10,97
Czy to ok???
Czy sie udalo???
Dzwonilam do mojego gin -bo ma dzis wolne, i mi powiedzial ze ponizej 20-tu to wynik ujemny :'( ale przy pobieraniu krwi powiedzieli ze musi byc powyzej 5 ! (W tamtym miesiacu mialam 1.2)
Prosze doradzcie jak to jest ...??
Mała a który dzień cyklu i który dzień po owu?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny