Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, odnośnie koenzymu to polecam ubiquinol (ja akurat miałam ze Swansona). Jest droższy, ale podobno dużo lepiej się przyswaja i działa.
reset lubi tę wiadomość
-
Aaaa i jeszcze większe cycki . Ja mam jakiś zwykły, apteczny, duża paka. Nie miałam pojęcia że są w ogóle jakieś różne rodzaje, muszę poczytać
A jak Tysię czujesz Summer?
summer86 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
summer86 wrote:Dziewczyny, odnośnie koenzymu to polecam ubiquinol (ja akurat miałam ze Swansona). Jest droższy, ale podobno dużo lepiej się przyswaja i działa.
Właśnie ja kupiłam ten droższy i się zastanawiam czy jest sens ale skoro polecasz19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka, brałam go jakoś od marca 2017 i w maju/czerwcu zaskoczyło z IUI (niestety cp), a później zaczęłam znów brać jakoś od lipca a w październiku znów były II kreseczki.
Nie wiem czy bardziej była to zasługa koenzymu czy zażywania metforminy przez odpowiedni czas, ale obstawiam jedną z tych dwóch rzeczy.
Nowa na dzielni, dziękuję że pytasz. Jak na końcówkę jest póki co ok Jedynie zapomniałam już co to znaczy się wyspać
Niezmiennie trzymam za Was kciuki i liczę, że czerwiec będzie owocny w pozytywne testy! -
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Jest złe jadę do szpitala
Kochana co się dzieje ?
-
Zrobiłam zakupy na 2 stówy. Teraz się Kochane jajeczka bierzemy do roboty bo za tą kasę to Pani by miała pedi i mani przed wczasami!!!
summer86, Nadzieja22, Emiilka, Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Witam się po raz drugi w tym wątku i łączę się w bólu z dziewczynami w 1dc.
Patrycja20 trzymam kciuki, aby jednak to nie było to i dużo fluidów wsparcia.
Siwulec, gratuluję dwóch kresek (podglądałam je już też na majowym).Siwulec lubi tę wiadomość
-
Tez tak na szybko poczytałam i dobrze ze szybko reagujecie, jest szansa na dobry finał ;* ściskam kciuki i przesyłam duuuuuzo siły ;*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Tez tak na szybko poczytałam i dobrze ze szybko reagujecie, jest szansa na dobry finał ;* ściskam kciuki i przesyłam duuuuuzo siły ;*
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilka mam nadzieje ze zdążyłam na połówkowe czekam na wiesci :*
Emiilka lubi tę wiadomość