Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przepraszam, że o sobie, ale potrzebuję od Was kopa żebym się już niepotrzebnie nie nakręcała. Z drugiej strony, trochę mnie to martwi - mam mega dziwny @. Bardzo skąpy, na upartego to myślę, że jakbym nie zmieniała podpasek to nawet jedna od wczorajszego wieczora by mi wystarczyła. Dodam, że zawsze miałam spore krwawienie, a endo w tym cyklu 9,6 po owu to chyba powinno być normalne? Od wczoraj, całą noc i rano jakoś do 11-12 mega mnie bolał brzuch (ale ja mam zawsze bardzo bolesne @), ale od południa już mnie tylko ćmi. Bolą mnie piersi (chyba już nie powinny?) i jajniki, promieniuje aż na nogi. Temp dzisiaj spadła o 0,28 w stosunku do wczorajszej. Powinnam się martwić czy łudzić się głupio, że to takie krwiste zagnieżdżanie? ale dziś 13dpo, to chyba nie mam na co liczyć? Ahhh głupieję, prawda?
Edit: Skopcie mi dupę żebym nie pisała głupot już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 19:08
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaki wysyp pozytywów pierwszego dnia czerwca
Siwulec, Mamunia serdecznie gratuluję
Kotowa masz moje wszystkie kciuki w dniu transferu
Mogę Wam potowarzyszyc w czerwcu? :*Kotowa, Siwulec, Bocianiątko, Nadzieja22, KateKum, Morusek, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Mamunia, ale zes wysikała
Przepiękny prezent na dzien dziecka. Gratuluje i ciesze sie razem z Toba
Ale zeby nie bylo ja tez sobie dzis wysikalam bladziocha co prawda na owulaku, ale jest i nie musze patrzec pod swiatlo by go zovaczyc
Przepraszam, ze tak z doskoku, ale sie ogarniamyWichura lubi tę wiadomość
-
Malgonia to tak jak ja dwie kreski cieszą nawet na owulaku
Wróciłam z pracy a tu kolejna kreska wysikana. Monia ogromne gratulacje i nie wiem dlaczego ale cieszy mnie to bardzo, zarówno Twoja kreska jak i Siwulca. Może i nam się w końcu udaSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, ja już z laptopa, oficjalnie, chciałam prosić gospodarza naszego czerwcowego wątku o pozwolenie na podczytywanie/śledzenie/skrobanie
Jeszcze raz dziękuję za dzisiejsze kciuki! Wybaczcie, ale mam takiego lenia, że nie jestem w stanie wyjść po fotki do samochodu - jestem tylko w koszulce, bez stanika, a tu trzeba by się jakoś przyodziać, na wypadek spotkania sąsiadów Liczę, że Emek podrzuci, jak będzie wracał do domu.
Mamunia, ja też uroniłam łezkę nad tym teściorem! Krecha jak malowana - marzenie Nudnej ciąży Kochana!
Blue, Tobie również gratuluję wizyty Dobrze, że dzisiejszy dzień był dla nas łaskawy Oby tak dalej!
Patrycja, smutno, że jesteś w szpitalu i to jeszcze w takim dniu... Trzymam kciuki, żeby zabieg się udał i żeby udało się uratować zdrowego kropka. Czy monitorowałaś może cykl? Miałaś więcej niż jeden pęcherzyk? Trzymaj się ciepło
Miłego wieczorku Dziewczynki
PS. Przesyłam worek wirusków z rozpoczętego 22-ego tygodnia ciąży! !@#$%^&*()(*&^%$#@!@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*())(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 20:17
Wichura, Siwulec, Morusek, Nadzieja22, Meśka, Kargo31, Koteczka82, patuniek86 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Iseko wrote:Dziewczyny, przepraszam, że o sobie, ale potrzebuję od Was kopa żebym się już niepotrzebnie nie nakręcała. Z drugiej strony, trochę mnie to martwi - mam mega dziwny @. Bardzo skąpy, na upartego to myślę, że jakbym nie zmieniała podpasek to nawet jedna od wczorajszego wieczora by mi wystarczyła. Dodam, że zawsze miałam spore krwawienie, a endo w tym cyklu 9,6 po owu to chyba powinno być normalne? Od wczoraj, całą noc i rano jakoś do 11-12 mega mnie bolał brzuch (ale ja mam zawsze bardzo bolesne @), ale od południa już mnie tylko ćmi. Bolą mnie piersi (chyba już nie powinny?) i jajniki, promieniuje aż na nogi. Temp dzisiaj spadła o 0,28 w stosunku do wczorajszej. Powinnam się martwić czy łudzić się głupio, że to takie krwiste zagnieżdżanie? ale dziś 13dpo, to chyba nie mam na co liczyć? Ahhh głupieję, prawda?
Edit: Skopcie mi dupę żebym nie pisała głupot już...
Może zrób z raz betę? Wszystko będzie jasne bez zbędnego nakręcania się w jedną lub drugą stronę -
nick nieaktualny
-
Haha Mamunia, ale trafiłam Pięknie
Patrycja, dalej trzymam kciuki!
Nenusia, według mnie jest wszystko ok -
-Mamunia- wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26c5ad956af4.jpg
Jak ja powiem mężowi? Jestem w szoku!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A śniła mi się mysz dzisiaj, że mi biega po chałupie, więc sprawdzam sobie co to znaczy
Sennik: myszy w domu
Sen o myszach w domu może być traktowany jako zapowiedź pojawienia się w naszym życiu jakichś zawirowań i chaosu. Być może zupełnie nowa sytuacja wywróci nasze życie do góry nogami. Nie chodzi tylko i wyłącznie o złe wieści, ale może to być również dobra zmiana – być może rodzina się powiększy i na świecie pojawi się mały bobas? Myszy są bowiem symbolem płodności i często ich widok we śnie, jak biegają po domu, jest interpretowany jako zapowiedź nowego członka rodziny.
Więcej: http://horoskopy.gazeta.pl/horoskop/7,159642,22109273,sennik-mysz.html
I jeszcze do tego w poprzedni weekend jak eMek był sam u nas na działce to bocian do niego przyleciał. Tak go fajnie nagrał akurat jak podrywał się do lotuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 20:26
Aga9090, nowa na dzielni, Rucola, Siwulec, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Lunaris, Malgonia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Mamunia gratuluję!
A ja mam jakaś mega wstrętna bolesna owulacje podczas okresu mnie tak podbrzusze nie napiernicza jak teraz2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań