Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)

Oceń ten wątek:
  • Malinka7 Autorytet
    Postów: 598 461

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 19:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj same dobre wiadomości :)
    Nadzieja, gratulacje :)

    Zaczelam pisac do was spod gabinetu, ale jakos szybko weszlam i nie dokonczylam. Bylam dzis na usg owulacji. W tym miesiącu zapowiada się, że owulka bedzie z lewego jajnika i... Dupa. Na hsg wyszlo przeciez, że ten lewy jajowod jest do kitu. Dzisiejsza gin. kazala się tym nie przejmować, poniewaz na wypisie po hsg jest napisane, ze jest gorzej przepuszczalny, więc mówiła, zeby go calkiem nie przekreslac.
    Starac się bedziemy, ale troszke mi smutno, że akurat pierwszy cykl po hsg i pecherzyki są w lewym jajniku.

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

    3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Karo-lenka Znajoma
    Postów: 21 2

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 skoro nie jest zupełnie niedrożny to jest nadzieja. Dobrze Ci gin powiedziała :) może przez to, że nie pokładasz w tym cyklu tak wielkich nadzieji to akurat pozytywnie Cie zaskoczy.

    Malinka7 lubi tę wiadomość

    732e6258650c158919ff2f4641866077.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trasti wrote:
    Ale wam zazdeoszczę tego szczęścia moje prysło tak nagle oby wasze trwało spokojnych 9 mcy dziewczyny

    Ale czego zazdrościsz ? Tego ze jesteśmy po pierwszych wizytach? Tego ze najtrudniejszy trymestr przed nami ? Tego ze będziemy się trzęsły przed każda wizyta w obawie co zobaczymy na USG ? Czy tego ze jak jakiś objaw ciąży ustąpi to będziemy wariować ze strachu?
    Przepraszam bo to może moje humorki ciążowe, ale tez jestem po stracie, tez swoje wycierpiałam, ale nigdy nie powiedziałam ani nawet nie pomyślałam, że zazdroszczę innym pozytywnego testu, rosnącej bety czy serduszka na usg. Dziewczyny się cieszyły, ja gratulowałam a po cichu się modliłam żeby żadnej nie spotkało to co mnie.
    Czytajac Twoj post trochę poczułam się jak wredna koleżanka, która ma czelność się cieszyć kiedy Ty przed chwila straciłaś swoje szczęście. I naprawdę strasznie mi przykro ze to Cię spotkało, ale wierze że uda się Wam i uśmiech powróci na Twoja twarz.

    Nadzieja22, Aga9090, Vivanillka, Bocianiątko, Malgonia, Patrycja20, Iseko, Minie Black, -Mamunia-, Morusek lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trasti, tak to już jest, że część będzie dzieliła się szczęściem z pozytywnych testów i dobrych wieści z wizyt, a część będzie traciła swoje maleństwa. Trzeba być mimo wszystko empatycznym, bo każdy ma prawo do szczęścia. Niestety też źle odebrałam Twój post. Jeśli nie jesteś jeszcze w stanie cieszyć się naszym szczęściem, to nie musisz pisać nam gratulacji itp, my to zrozumiemy, serio. Jesteśmy tu, żeby się wspierać.

    Siwulec lubi tę wiadomość

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6744

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Bocku, a wapń i magnez czemu tak z euthyroxem trzeba rozdzielic?
    to najlepiej wytłumaczyłaby Anna Stesia ale chodzi o to że jony zaburzają wchłanianie hormonów tarczycy. i dlatego mówi się że najlepiej w ogóle popijać lek wodą przegotowaną a nie mineralną.

    Malgonia lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • KateKum Autorytet
    Postów: 1451 1706

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec spokojnie, myślę że Trasti zupełnie nie o taki ton wypowiedzi chodziło

    Siwulec, Grzechotka2 lubią tę wiadomość

    xnw4lbete8c7uekt.png

    10.2017 [*] 8tc
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - same super wiadomości :-) Powoli nadrabiam (I raczej tym razem nie dam rady wszystkiego nadrobić).

    Nawet nie wiecie, jak bardzo uskrzydla Wasze szczęście :-) W końcu wszystko jest możliwe, prawda? :-)
    Zakreskowane, bądźcie w kupie przez przepisowe 9 miesięcy :-) Wyłącznie z nieuzasadnionymi nerwami ;-) Bo przecież każda ciąża zakończy się zdrowym porodem rozwrzeszczanego małego człowieka :-* <3

    I przepraszam za niezaglądanie-w czasie wolnym bardzo intensywnie staramy się z mężem o dziecko i sił mi już brakuje :-D
    Ale sercem jestem z Wami przy każdym badaniu :-*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 20:26

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze wiedziec. Do tej pory bralam magnez rano razem ze wszystkimi witaminami z grupy b, ale moge sobie kolejnosc zamienic :) nie ma dnia zebym sie czegos od Was nowego nie dowiedziala..

    Niech juz bedzie przerwa w meczu, bo sie spiaca zrobie nim sie z emkiem za robote zabierzemy ;)

    Siwulec, Bocianiątko lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Siwulec spokojnie, myślę że Trasti zupełnie nie o taki ton wypowiedzi chodziło

    Tez mam taka nadzieje, ale poczułam się źle, tak jak napisałam i zrobiło mi się przykro, bo staramy się wesprzeć jak możemy i ja mimo ze nie mówię na głos to rycze po każdej stracie Naszych dziewczyn, i dlatego się wypowiedziałam może nie do końca ładnie ubrałam to w słowa, ale ja jestem prosta dziewczyna i wale prosto z mostu bo niedomowienia uważam za najgorsze.
    I Trasti jest bardzo bliska mojemu sercu i strasznie mi przykro ze tak bardzo cierpi, ale nie chciałabym żeby inne dziewczyny przestały tu pisać o swoich radościach (mi już to przeszło przez myśl) aby nie ranić tych które aktualnie maja zły a nawet tragiczny czas.

    Nadzieja22, KateKum, Achia, patuniek86, Aga9090 lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • KateKum Autorytet
    Postów: 1451 1706

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to rozumiem doskonale. Tym bardziej jak jestem tutaj i patrze na dziewczyny jak walczą, to jestem pełna podziwu, ponieważ ja chyba nie miałabym tyle determinacji

    Siwulec lubi tę wiadomość

    xnw4lbete8c7uekt.png

    10.2017 [*] 8tc
  • Malinka7 Autorytet
    Postów: 598 461

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pędze aby wam dokończyć. A wiec tak... To mój 14 dc. Endometrium gr 7,9. W lewym jajniku 2 pęcherzyki dominujace 12 i 13 mm.
    Cykle mam tak co 34/36/38 dni. Różnie. Do owulki jeszcze chwilka czasu jest. Ale tak jak pisałam, dlaczego akurat z lewego jajnika?

    Karo-lenka nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, żeby ten cykl mnie pozytywnie zaskoczył. :) dzięki za wsparcie. :)

    Siwulec, Nadzieja22, Karo-lenka, frezyjciada lubią tę wiadomość

    3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciagle powtarzam Siła jest kobieta !!!
    Nawet nie wiesz jak bardzo jesteś silna :*
    Nie wiem czy czytałaś jak kiedyś wrzuciłam tu taki post „kobieta po 30-tce” właśnie o nas kobietach, zaraz odszukam i wrzucę ;)

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam i jeszcze raz dedykuje wszystkim Wam <3

    Kiedy Bóg tworzył kobietę, pracował do późna szóstego dnia.
    Przechodził obok Anioł i zapytał:
    “- Dlaczego poświęcasz tyle czasu właśnie temu dziełu?”
    A Pan odpowiedział:
    “- Czy zauważyłeś wszystkie szczegóły, jakie muszę uwzględnić, żeby ją ukształtować? Musi być zmywalna, choć nie zrobiona z plastyku, mieć więcej niż 200 ruchomych części, które mają być wymienialne i musi ona funkcjonować na wszelkiego rodzaju pożywieniu; musi być zdolna objąć kilkoro dzieci na raz, przytulić tak, by uzdrowić co jest do uzdrowienia – od stłuczonego kolana do złamanego serca, a to wszystko musi zrobić tylko dwiema rękami.”
    Anioł był pod wrażeniem.
    “- Tylko dwiema rękami… niemożliwe! I to jest model standardowy?! To zbyt wiele pracy jak na jeden dzień… Jutro dokończysz.”
    “- Nie będę czekać do jutra - powiedział Pan - Jestem już tak bliski ukończenia tego dzieła.
    Stanie się najmilsze mojemu sercu. Ona sama siebie leczy, kiedy zachoruje i potrafi pracować 18 godzin dziennie.”
    Anioł podszedł bliżej i dotknął kobiety.
    “- Ale uczyniłeś ją taką miękką, Panie.”
    „- Jest miękka” - powiedział Pan - lecz uczyniłem ją także silną. Nie wyobrażasz sobie nawet, co potrafi znieść i ile pokonać.”
    “- Czy ona potrafi myśleć?" - zapytał Anioł.
    Pan odpowiedział:
    “- Nie tylko potrafi ona myśleć, ale potrafi przekonywać i pertraktować.”
    Anioł dotknął policzka kobiety…
    “- Panie, zdaje się, że to dzieło przecieka! Zbyt dużo nałożyłeś ciężarów.”
    “- Ona nie przecieka… To łza” - poprawił Pan Anioła.
    “- Łza? A co to takiego?” - zapytał Anioł.
    Pan odpowiedział:
    “- Łzy są jej sposobem wyrażania smutku, wątpliwości, miłości, samotności, cierpienia i dumy.”
    To zrobiło duże wrażenie na Aniele.
    „- Panie, jesteś geniuszem. Pomyślałeś o wszystkim. Kobieta jest naprawdę cudowna!”
    „- Rzeczywiście jest! Kobieta posiada siłę, która zadziwia mężczyznę. Potrafi ona radzić sobie z kłopotami i dźwigać ciężkie brzemię. Ma w sobie szczęście, miłość i przekonania. Uśmiecha się, gdy chce jej się krzyczeć. Śpiewa, gdy chce jej się płakać, płacze, gdy jest szczęśliwa i śmieje się, gdy się boi. Walczy o to, w co wierzy.
    Sprzeciwia się niesprawiedliwości. Nie akceptuje „nie” jako odpowiedzi, kiedy widzi lepsze rozwiązanie. Daje z siebie wszystko, żeby jej rodzinie dobrze się wiodło. Zabiera swoją przyjaciółkę do lekarza, kiedy się o nią martwi. Jej miłość jest bezwarunkowa. Płacze, kiedy jej dzieci odnoszą sukces. Jest szczęśliwa, kiedy wiedzie się jej przyjaciołom. Cieszy się, kiedy słyszy o narodzinach czy weselu. Boli ją serce, kiedy umiera ktoś z rodziny lub bliski przyjaciel. Ale znajduje siłę, by żyć dalej. Wie, że pocałunek i przytulenie mogą uzdrowić złamane serce. Ma tylko jedną wadę...
    Zapomina, ile jest warta…“

    Patrycja20, Aga9090, KateKum, lara88, Malinka7, Cheresta, Bocianiątko, moyeu, Nadzieja22, by7mistake lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chu.
    Nie mam cierpluwosci do tego swojego chlopa. Ze ja go zmuszam i na zawolanie ma byc. Nosz kur.. raz na tydzien go przerasta. Jutro bedzie trening, a potem wchodze juz w okres owulacyjny i naprawde przy jego mozliwoscisch trzeba kazdy raz planowac. Juz mi sie chce plakac. Wypierdziele te wszystkie suple przez okno.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia może jakaś terapia wstrząsowa ?????

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym miała pewnosc, ze ten miesiac nie jest akurat tym jednym jedynym kiedy uwolni sie to szczesliwe jajko...
    Lepi sie teraz, a niech sie lepi. Teraz to ja juz nie chce. Jak ma sie zmuszac to mam to gdzies. Zebym jeszcze jakas krzywa i garbata byla :(


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4154 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec nawet nie wiem co napisać, wierz lub nie ale naprawdę cieszę się waszym szczęściem, to nie tak, że teraz komuś źle życzę, wręcz przeciwnie życzę wam jak najlepiej. I żeby nikt już nie musiał przechodzić takich rzeczy. Zazdrość , a zawiść to dwa różne uczucia. Widocznie źle się wyraziłam.. przepraszam, jeśli źle to odebrałaś . Gratuluję wam zupełnie szczerze i trzymam kciuki za wszystkie. Miałam odejść z forum bo myślałam, że będzie mi zbyt ciężko, ale b mi pomagacie i dajecie mi nadzieję. Jestem wam za to b wdzięczna, choć może czasem brzmię może inaczej i bywam egoistyczna wybaczcie mi to. Jestem naprawdę szczęśliwa z waszych kresek i bet i owulacji :) Inaczsj by mnie tu nie było

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:44

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Nat90 Ekspertka
    Postów: 232 165

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, jestem dumna z Twojej szyjki! <3

    Nadzieja, trzymam kciuki za przyrost <3

    Makowa, baaaardzo się cieszę <3 spokojnych kolejnych ośmiu miesięcy

    ja wróciłam od endo, od jutro zaczynam brać euthyrox 25mg, zrobiła mi szybki monitoring, owu była wczoraj, albo dziś rano, endometrium 14mm, ogólnie sympatyczna babka, ale jak wparowałam z moimi wynikami badań z przeciągu ostatnich trzech tygodni, zrobiła podejrzliwą minę i kazała mi trochę odpuścić, uwielbiam ten tekst;)

    Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

    34bwvkcbc86rh45f.png
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4154 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A druga sprawa, że wiem, że najtrudniejszy okres p wami . Pewnie pamiętasz jak sama się trzęsłam p każdą wizytą, brakiem objawu lub objawem. Ale z drugiej strony najpiękniejszy- beta rosnąca.. pęcherzyk ciążowy, żółtkowy.. zarodek .. bijące serduszko. Dla mnie siwulec jak się starałam 3 lata bez efektu dwie kreski to już było wielkie szczęście. I w żadnym razie nie przestawajcie dzielić się swoim szczęściem !!! Bo wy mi dajecie radość i nadzieję!! Bo wiem ile przeszłyście i na to zasługujecie!! Moje serce jest z wami :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:35

    Patrycja20 lubi tę wiadomość

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4154 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 21:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A malinka czasem najbardziej beznadziejny cykl jest tym szczęśliwym, więc głowa do góry :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:35

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
‹‹ 300 301 302 303 304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego