Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika - powtórz jutro najlepiej.z kreskami po czasie różnie bywa...
Ja dziś miałam fatalną noc. Jakieś koszmary, mąż mówi że też miał koszmary, spać mi się nadal chce. I jakoś tak mi niedobrze chyba zostanę dziś w łóżkumonika_85, Finezja_k lubią tę wiadomość
-
Vivanilka może moja kreseczka po czasie będzie miała tak piękny finał jak u Ciebie.
Achia jutro powtórzę na 100%, mam.jeszcze 12 testów Bobo więc mogę sikac
Mi na Bobo zawsze wychodził lekki evap ale szary , a to jest różowe, no ale wiadomo, szanse są 50/50.Vivanillka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Miłej niedzieli dla wszystkich! Ktoś dziś testuje?
Właśnie podczytuje wczorajsze miłe wiadomości
Tosia2323, a nie myślałaś o ziołach? Są takie mieszanki na płodność, np. ojca klimuszko.
Vivanillka, super wiadomość! Niech maleństwo rośnie zdrowo.
W którym tc powinno być już serduszko? Ja mam wizytę w środę, a licząc od 1dc zacznie się już 7tc. Myślicie że już będzie słychać?
Nadzieja, kreska i przyrost bety piękne!
Wichura, kreseczka bardzo ładna, kiedy robisz bete?
Reniferra, piękny bladzioch. robisz dziś powtórkę?
Monika, kiedy powtórka testu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 10:18
Vivanillka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
monika_85 wrote:Vivanilka może moja kreseczka po czasie będzie miała tak piękny finał jak u Ciebie.
Achia jutro powtórzę na 100%, mam.jeszcze 12 testów Bobo więc mogę sikac
Mi na Bobo zawsze wychodził lekki evap ale szary , a to jest różowe, no ale wiadomo, szanse są 50/50. -
Achia wrote:ef36-noo możliwe może nie słychać bo na początku nie puszczają głośno,ale widać pulsujące małe coś jak najbadrdziej )
Achia lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
monika_85 wrote:Bonda dzisiaj mam 6/7 dpo.
Ef36 powtórka jutro rano, chyba że się skuszę dzisiaj
Lepiej rano, ja raz zrobiłam popołudniu w 14dpo ( tak z ciekawości ) i na teście wyszła mi biel. Testy robione rano były dużo bardziej wiarygodnemonika_85 lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualnyef36 nie myślałam, ale dziękuje poczytam o tym. Teraz chce zrobić wszystko żeby jak najszybciej być w ciazy. Cały czas szukam informacji w necie, dzięki czemu nie myśle tak o stracie.
A co to serduszka to ja byłam u lekarza 5t1d i był tylko pęcherzyk. Dzień później trafiłam do szpitala i pani doktor powiedziała ze widać echo żywego zarodka. W 6t5d miałam wizytę u prowadzącego i był 1 cm zarodek z pulsującym serduszkiem. Niestety nie było mi dane go usłyszeć bo doktor powiedział ze dziecko jest za małe jeszcze żeby słuchać.ef36 lubi tę wiadomość
-
Ef, dzisiaj już była powtóreczka po wczorajszym popołudniowym. Jest bladzioszek .
Monika. Ja też wlasnie ostatnio pytałam o te evapy po paru godzinach. Wlaśnie od 6dpo. A wczoraj w 9 dpo wysikałam bladziocha. Nie trać wiary i sikaj.
Dziś kibicowanie. Oby nie było znowu "Polacy nic się nie stało..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:27
ef36, monika_85, Bonda, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Tosia, są chyba też takie mieszanki ziół które pomagają szybciej wrócić do zdrowia po poronieniu. Tego nie stosowałam ale poczytaj sobie. Czasem warto zamienić leki syntetyczne na zioła. Tylko pamiętaj o odstawieniu ziół jak będziesz znów w ciąży
Niektóre zioła mogą powodować poronienia albo wady rozwojowe płodu, jak np tymianek, rozmaryn, szałwia, cynamon). Ja się właśnie dokształcam z tego czego powinnam teraz unikać...
Tosia2323 lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
Reniferra
Super! Kiedy planujesz bete? Trzymam kciuki!
My wczoraj po pierwszej bramce mieliśmy nadzieję, że Niemcy przegrają. Nasi mieli by wytłumaczenie, że skoro mistrzom świata się nie udało wyjść z grupy to przecież tym bardziej nam. Ale zobaczymy, niech nas dziś miło zaskocząWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 11:40
Reniferra lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
Reniferra z tego wszystkiego to zapomniałam pogratulować ci II kreseczek!
Trzymam kciuki za wysoką betę!Reniferra lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
monika_85 wrote:Vivanilka może moja kreseczka po czasie będzie miała tak piękny finał jak u Ciebie.
Do finału jeszcze około 8miesiecy. Ale nie dopuszczqm do siebie zlych myśli. Chciałabym za 3tygodnie móc zobaczyć mojego kropka i jego serduszko. A w lutym/marcu tulic go w ramionach.
Trzymam kciuki za Twoją kresiulinke. Oby ładnie ciemniałamonika_85, ef36 lubią tę wiadomość
-
No,to wstyd mi już przeszedł,więc opowiem Wam coś zabawnego.Rano zdecydowałam,że zrobię M test nasienia (tak już leżał od 2 tygodni w szufladzie).
Tak też uczyniłam.Blada,różowa druga II
Oczywiście się zasmuciłam,że taka blada,to pewnie mało plemników jest.
Na pocieszenie zrobiłam bobo.
Odłożyłam go na chwilę,sięgnęłam po niego ponownie,a tam ---> dwie kreski!Rozowiutka,śliczna druga kreseczka!Słabo mi się zrobiło,już w głowie plan,że jutro beta.Zrobiłam fotkę,mało tego zaczęłam pisać post tutaj.I mnie tknelo!To test nasienia cholera!!No i przez chwilę poczułam się w ciąży.
Na bobo coś jakaś szara majaczy,trochę evap,trochę nie wiadomo co.
Dziewczyny,robię się czubem!ef36, monika_85 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny .
Beta jutro. Co do meczu wczorajszego to też mieliśmy nadzieję, że Niemcy się nie podniosą, ale niestety zawsze spadają na 4 łapy.
Bonda, dobre . Nie przestawaj sikaćef36 lubi tę wiadomość
-
Bonda, przykro mi, że się rozczarowałaś. Ale 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie, siknij za 2-3 dni.
Miłego dnia, dziewczyny!
Mam nadzieję, ze u Was pogoda dopisuje - tutaj co i rusz to deszczWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 12:04