Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfa kciuki za pomyślą aranżację do pozytywnego owulaka
Rewelacyjny avatarekAlfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
Siwulec! Wiedziałam że będzie extra
Mamunia krechy jak malowane
Jedna! Witaj ponownie tęskniliśmy :*
Wybaczcie źe nie odniosę się do pozostałych, ale dopiero wracam do domu, a jeszcze zapowiedzieli się do nas goście. Lecę ogarniać domSiwulec, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Siwulec wrote:Jeeeeest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aedd9070e3b.png
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za dzisiaj, wybaczcie bo wiem, ze byłam namolna może za bardzo... ale to te emocje :*Siwulec lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyAmal wrote:Dziewczynki, witam się po długiej nieobecności.. Przyszłam podzielić się dziewczynkowymi wirusikami z Wami... Łapcie I korzystacie... Ja dziś po wizycie, będzie dziewczynka, Nadia, mała machala łapka na usg, ale zdjęcia mam takie kijowe że nawet nie wiem co na nich jest w każdym razie 18tydzien, wymiary ma idealne, waży 245g..
Przepraszam że dawno mnie nie było, czytam na bieżąco ale wpadłam w jakiś taki kryzys że nie mam ochoty smęcić więc czytam z ukrycia co U was i cieszę się z każdych nowych II
Buziaki -
Alfa Centauri bierz sie do roboty. Testujemy razem, a ja juz po owulacji
Reset a masz na tego 30 jeszcze miejsce? Moge sie wstrzymac z testowaniem, jak to ma przyniesc szczescieAlfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
Siwulec, Mamunia gratulacje
Nie ma co czerwiec bardzo płodny.
Ja jutro sikam :-p 8dpo.
Niestety nie mam kiedy iść na proga prolaktyne i tarczycowe bo na 6:30 do pracy
Dodatkowo jakieś choróbsko się przyplątało no i tak... Eh... -
Poproszę o zapisanie na 19.06 reset. W końcu owulaki były, seksy były to i testowanie ma sens
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 18:52
Malgonia, Lunaris, -Mamunia-, JuicyB, Aga9090, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Vivanilka my lubimy takie spadki formy po owulacji potem z nich wychodzą różne ciekawostki na testach
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Mam wyniki
Progesteron 11,85 ng/ml
jak miałam taki w 9dpo to dziewczęta nie były zachwycone -
Malgonia wrote:Alfa Centauri bierz sie do roboty. Testujemy razem, a ja juz po owulacji
Szczęściara, ja jeszcze wybitnie przed owu, test wyszedł mizeria, śluzu jak na lekarstwo, ale się nie przepisuję na inny termin, bo i tak pewnie zabobotestuję 11 dpo
Lunaris, awatarki mamy w podobnej stylistyce, więc może i mi się niedługo uda przy sprzyjających siłach kosmosu...Lunaris, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozdrawiam mąż mnie zabrał na ochłodzenie nóżek trzymam kciuki za Wasze owulki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a6636c1eb9c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 19:11
Lunaris, bazylkove, Aga9090, Patrycja20, Rucola, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Niech Ci się spełnia Alfa! Kosmos to jest czad
Mamunia ja nie za bardzo się na progach znam, zwykle po owu miałam 11-13 a teraz na pozytywie nie sprawdzałam. Może ktoś bardziej ogarnięty w temacie się wypowie -ja bym się nie czepiała
Siwulec piękny avatar Twój hamburger ma paluszkiSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Więc jest tragicznie, bo nie wiem jak mam to zinterpretować.
sugerowały luteine, ale poczekaj zaraz jakieś mądre głowy się wypowiedzą :* :*
edit - mi również pokazywało takie normy, poza tym czytałam o jakiś wyrzutach proga w ciągu doby i że niby można trafić podczas pobierania na różne wartości... generalnie nie ogarniamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 19:15
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Śliczny avatarek
A ile bierzesz? tylko ja mam podjęzykową, czeka mnie szybsza wizyta u ginekologa?
jeszcze nic nie biorę, czekam na dzisiejszy wynik proga i zobaczymy czy muszę lecieć do lekarza - tzn dziewczyny zadecydują -
nick nieaktualnySiwulec wrote:jeszcze nic nie biorę, czekam na dzisiejszy wynik proga i zobaczymy czy muszę lecieć do lekarza - tzn dziewczyny zadecydują
Mam nadzieję że progesteron będzie równie ładny jak Twoja beta :-*Siwulec lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Vivanilka my lubimy takie spadki formy po owulacji potem z nich wychodzą różne ciekawostki na testach
Oby oby. Ale chcialabym żeby ten okropny katar sobie juz poszedł. Strasznie męczy... Mój z dzieciem wyszedł na dwór a ja kisze się w mieszkaniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 19:21
ingelita lubi tę wiadomość
-
Należy mi się porządny opierdziel. Oczywiście sprawdziłam test i jest cień. Człowiek stary, a głupi7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok