Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochanie moje wpadłam tylko na chwilkę pogratulować siwulcowi wczorajszej betki, resztę nadrobię w pracy po 15 wczoraj i dziś z rana pomagałam przy zbiorze truskawek mamie więc podczytywałam was tylko w przerwach ale obiecuję nadrobię .
Siwulcu także oficjalnie gratuluję :* Rośnijcie zdrowo Za wszystkie wizyty i testy trzymam oczywiście mocno kciuki -
Minie Black wrote:Lunaris, piątka! Ja od wczoraj też w dżemie siedzę - już nie mogę patrzeć na truskawki1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
Ef- na ból nie pomogę, ale powiedz lepiej, kiedy zaczynasz sikać? Przecież do 14 czerwca nie będziemy czekać
ef36 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyef36 wrote:Dzień dobry dziewczyny!
&&& za wszystkich testujących!
Siwulec, &&& za wysokie beta!
Jestem w 3dpt. w dniu transferu na USG lekarz zauważyła torbiel która chyba zaczyna mi właśnie doskwierać i boli mnie brzuch. Macie jakieś inne sposoby na ból niż no-spa?reset, ef36, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Mi zawsze Jacek pomagał - dobry na wszystko
ef36 lubi tę wiadomość
-
Bociek- ja znów wracam z tematem metforminy Mój immunolog kazał mi zwiększać dawkę stopniowo, bo powiedział, że terapeutyczne znaczenie ma dla mnie dawka minimum 1000, a być może będzie więcej od połowy lipca. Mówił, żebym zwiększała jak miną skutki uboczne i szacował to na jakieś 10 - 14 dni, a ja w sumie już dziś czuję się dobrze, apetyt w miarę normalny (jedynie wino mi wczoraj nie wchodziło, ale myślę, że to nie problem;)), żadnych innych rewolucji i rewelacji żołądkowych nie miałam. Czy wg Ciebie warto np. od jutra (to będzie szósty dzień brania) zwiększać do 2 x 500 (też mam tą SR)? Czy raczej na spokojnie odczekać te 10 dni i dopiero wtedy?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
ef36 wrote:Dzień dobry dziewczyny!
&&& za wszystkich testujących!
Siwulec, &&& za wysokie beta!
Jestem w 3dpt. w dniu transferu na USG lekarz zauważyła torbiel która chyba zaczyna mi właśnie doskwierać i boli mnie brzuch. Macie jakieś inne sposoby na ból niż no-spa?
Może termofor i herbata miętowa?ef36 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
reset wrote:Ef- na ból nie pomogę, ale powiedz lepiej, kiedy zaczynasz sikać? Przecież do 14 czerwca nie będziemy czekać
Może w sobotę albo w poniedziałek spróbuaje, wynikiem oczywiście się z Wami podzielę.
Minie Black, Jacka przytulę chyba dopiero po jednokreskowym teście, ale dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:58
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
ef36 wrote:Ćwiczę cierpliwość poprzednie dwa razy kiedy dowiedziałam się o ciąży nie przyniosły nic poza płaczem, więc chyba też trochę boję się tego testowania.
Może w sobotę albo w poniedziałek spróbuaje, wynikiem oczywiście się z Wami podzielę.
Zanim się podzielisz wynikiem to daj znać, że testujesz- zaciśniemy kciuki, ciężarne będą chuchać i dmuchać! A nieciężarne liczą, że potem wzniosą Jackiem toast zamiast Ciebieef36, Bajkaaa lubią tę wiadomość
reset wrote:Zanim się podzielisz wynikiem to daj znać, że testujesz- zaciśniemy kciuki, ciężarne będą chuchać i dmuchać! A nieciężarne liczą, że potem wzniosą Jackiem toast zamiast Ciebie1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
ja się zbieram do roboty, za wszystkie wizyty ściskam kciuki !!! i postaram się podczytywać, w najgorszym wypadku nadrobię wieczorem, ale jestem myślami z Wami. Jak się nade mną zlitują i podadzą wynik to oczywiście się podzielę nowiną (mam nadzieję optymistyczną, bo jakoś dziś złapał mnie stres, cycki nie bolą, brzuch wczoraj wydęty a dziś lekko opadł, mdłości zero.. no ale może dlatego że się wyspałam)
Miłego dla Was i wspaniałych podglądów USG :* :* :*ef36 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki
Siwulcu, z całego serduszka gratuluję Ci pięknej bety Pod nosem się wczoraj uśmiechnęłam, jak zobaczyłam wynik Teraz życzę Ci równie pięknego przyrostu (jeżeli będziesz sprawdzać) oraz dobrego wyniku proga, żebyś mogła spać spokojnie. Myślę, że skoro beta tak poszybowała w górę, to ten próg też urósł, ale miej go pod kontrolą
Mamunia, któraś z szanownych Pań, świetnie to ujęła - kreski jak z reklamy! Gratuluję i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło dobrze Mój synek też jest z cyklu, w którym były "tylko" trzy serduszka, ostatnie najpewniej 2 dni przed owu
Jedna, Kochana, dobrze Cię tutaj widzieć Miło się czyta, że nas podczytujesz - pamiętaj, że jesteśmy tutaj żeby się wspierać i rozmawiać nie tylko o staraniach/ciążach. Trzymaj się cieplutko i daj sobie czas na "dojście do siebie".
Czarna, dobrze, że powoli wychodzisz z jamy Brakowało mi Twoich postów. Dużo siły Ci życzę i.... kto nie walczy, ten nie niańczy, pamiętasz?
SimonsCat, widzę kreseczkę! Ciche gratki lecą w Twoją stronę Vivanilko, jeżeli jest bladzioch, to pędem na betę i proga. Być może trzeba będzie go podkoksować, jak w 80% przypadków tutaj
Zaciskam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty naszych ciężaróweczek. Przeszło mi przez myśl, że niedługo będzie tu więcej brzuchatek, niż staraczek No i super! Resecik, pięknie czarujesz ten miesiącSiwulec, reset, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Simons_cat, -Mamunia- lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
reset wrote:Bociek- ja znów wracam z tematem metforminy Mój immunolog kazał mi zwiększać dawkę stopniowo, bo powiedział, że terapeutyczne znaczenie ma dla mnie dawka minimum 1000, a być może będzie więcej od połowy lipca. Mówił, żebym zwiększała jak miną skutki uboczne i szacował to na jakieś 10 - 14 dni, a ja w sumie już dziś czuję się dobrze, apetyt w miarę normalny (jedynie wino mi wczoraj nie wchodziło, ale myślę, że to nie problem;)), żadnych innych rewolucji i rewelacji żołądkowych nie miałam. Czy wg Ciebie warto np. od jutra (to będzie szósty dzień brania) zwiększać do 2 x 500 (też mam tą SR)? Czy raczej na spokojnie odczekać te 10 dni i dopiero wtedy?
!Karma, Nika, Rucola, Luna! dzisiaj ważny dzień! zaciskam za Was mocno kciuki! :* :* :*reset lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny