Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)

Oceń ten wątek:
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa90 wrote:
    Dzień dobry dziewczyny. Gratuluję serduszek, dwóch kreseczek o wszystkich pozytywnych wiadomości. Trzymam kciuki za wizyty.
    Ja staram się wyjść powoli z jamy ale słabo mi to wychodzi. Wczoraj w 3 dniu skończyła mi się małpa, która była mega słaba tak jak moja psychika ;) jeszcze nigdy tak nie mialam.
    Ten cykl stracony bo emka nie ma. Na wizycie nie byłam więc leków nie mam. Biorę tyko estroferm bo został mi z tamtego cyklu i chce wziąść donga. Umowie się na wizytę po owu jeśli w ogóle będzie. Jestem w 4 dc jak mam brać tego donga?
    Przepraszam że tyle o sobie ale nie wiem co mam zrobić o czego się łapać ;/
    Anaa to widzę, że nie jestem w tym sama. U mnie też pierwszy raz tak dziwnie - 2 dni krwawienia i tak ledwo ledwo, a 3 minimalne plamienie.

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1449 1082

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Anaa to widzę, że nie jestem w tym sama. U mnie też pierwszy raz tak dziwnie - 2 dni krwawienia i tak ledwo ledwo, a 3 minimalne plamienie.
    No ja wczoraj już skończyłam. Masakra jakaś i co z tym robisz?

    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    obniżone APTT, allo mlr - 0%, allo mlr po 3 szczepieniach - 32 %
    podwyższone komórki nk, insulinoodporność, laparoskopia - oba jajowody drożne
    Stymulacja lametta - 4 cykl
  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko i Ana- ja mialam tak samo teraz. Dwa dni czegoś, co na bidę można nazwać krwawieniem i koniec. Potem nawet nie plamiłam...
    Zrzucam to na moje słabe endometrium, upały itp.

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1449 1082

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Iseko i Ana- ja mialam tak samo teraz. Dwa dni czegoś, co na bidę można nazwać krwawieniem i koniec. Potem nawet nie plamiłam...
    Zrzucam to na moje słabe endometrium, upały itp.
    Reseciku ja chce wziąść donga wiem że Ty bierzesz co polecasz i w jakich dawkach?

    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    obniżone APTT, allo mlr - 0%, allo mlr po 3 szczepieniach - 32 %
    podwyższone komórki nk, insulinoodporność, laparoskopia - oba jajowody drożne
    Stymulacja lametta - 4 cykl
  • Vivanillka Autorytet
    Postów: 750 1448

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew upuszczona i kasa z portfela też.
    O 17:00 będą wyniki.

    DKlamka82 lubi tę wiadomość

    3jgx43r8f7ktg11a.png
    klz9uay3wdw0gjek.png
    12.09 - 12cm/ Martynka <3
    20.08-82mm/97%female <3
    10.08 - 63mm człowieka <3
    13.07 - kropuś 23mm i <3
    23.06 - 8mm pęcherzyk
    01.2012 - Żanetka <3
    2010 i 2018 aniołki [*]
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Iseko i Ana- ja mialam tak samo teraz. Dwa dni czegoś, co na bidę można nazwać krwawieniem i koniec. Potem nawet nie plamiłam...
    Zrzucam to na moje słabe endometrium, upały itp.
    Ja miałam endometrium ponad 9, więc to nie to, ale też myslę, że to przez upały raczej. Na razie nic z tym nie robię nowego, w tym miesiącu robimy razem z M. dużo badań i jakoś tak trochę ten cykl mam zamiar na luzie przejść, skupiając się właśnie na badaniach, diecie itp. Szczególnie na diecie, bo mi próby wątrobowe podwyższone wyszły :(

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SimonsCat, gratulacje :)

    Bazylkove, to czekamy na bobka :)

    Ochrzcilismy wczoraj wannę :D Jak nam się uda w tym cyklu, to śmiało można nazwać córkę Wanda :D

    Iseko, Achia, Patrycja20, Aga9090, Kotowa, bazylkove, Lunaris, Emiilka, DKlamka82, Bajkaaa, Czrna 81, moyeu, Reniferra, Ola_45, Koteczka82, MaryAnn, Morusek, Nat90 lubią tę wiadomość

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa90 wrote:
    Reseciku ja chce wziąść donga wiem że Ty bierzesz co polecasz i w jakich dawkach?

    Ja biorę ze Swansona (o taki: https://marketbio.pl/swanson-dong-quai-530-mg-100-kapsulek.html?gclid=Cj0KCQjwxtPYBRD6ARIsAKs1XJ7U1DNLpSmpefDQbFsiWMtBoVa_A3k4lq9Twm6IJYExJ9X5sGt_5O4aAtWEEALw_wcB).

    Zaczęłam od 1 tabletki, potem 2 i 3, ale przy 3 zaczęłam plamić, więc wracam do 2. Bierze się albo od 1 dc (jak ktoś ma słabe krwawienie) albo po skończonej @ i d owulacji.

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivanillka wrote:
    Krew upuszczona i kasa z portfela też.
    O 17:00 będą wyniki.
    mi wczoraj ponad 500zł poszło za upuszczenie.. a tu jeszcze wypłaty kurde nie ma nowej :P

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Ja biorę ze Swansona (o taki: https://marketbio.pl/swanson-dong-quai-530-mg-100-kapsulek.html?gclid=Cj0KCQjwxtPYBRD6ARIsAKs1XJ7U1DNLpSmpefDQbFsiWMtBoVa_A3k4lq9Twm6IJYExJ9X5sGt_5O4aAtWEEALw_wcB).

    Zaczęłam od 1 tabletki, potem 2 i 3, ale przy 3 zaczęłam plamić, więc wracam do 2. Bierze się albo od 1 dc (jak ktoś ma słabe krwawienie) albo po skończonej @ i d owulacji.
    Reset na Gemini jest tańszy - ponad 17zł - właśnie się zastanawiam od wczoraj czy kupić, ale na ten cykl to już chyba nie brać, dopiero od następnego co?

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Reset na Gemini jest tańszy - ponad 17zł - właśnie się zastanawiam od wczoraj czy kupić, ale na ten cykl to już chyba nie brać, dopiero od następnego co?

    Brałam z Gemini (zostawiałam u nich 200 zł:/), link dałam tylko dla zobrazowania :)

    Iseko lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1449 1082

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reseciku dzięki, dzisiaj zakupuje i zaczynam brać. Zobaczymy czy coś ruszy bez Clo. Pójdę na wizytę po owu zobaczyć co jest grane. Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Przepraszam że Was nie wspieram ale słaby ze mnie kompan :/ mam nadzieję że wybaczycie

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:10

    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    obniżone APTT, allo mlr - 0%, allo mlr po 3 szczepieniach - 32 %
    podwyższone komórki nk, insulinoodporność, laparoskopia - oba jajowody drożne
    Stymulacja lametta - 4 cykl
  • Vivanillka Autorytet
    Postów: 750 1448

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    mi wczoraj ponad 500zł poszło za upuszczenie.. a tu jeszcze wypłaty kurde nie ma nowej :P

    To jakaś paranoja z tymi cenami no ale cóż. Najważniejsze zeby maleństwo zdrowo rosło. A zeby maleństwo rosło zdrowo to mama musi byc zdrowa. I wydac trochę kasy na sprawdzenie tego zdrowia...

    3jgx43r8f7ktg11a.png
    klz9uay3wdw0gjek.png
    12.09 - 12cm/ Martynka <3
    20.08-82mm/97%female <3
    10.08 - 63mm człowieka <3
    13.07 - kropuś 23mm i <3
    23.06 - 8mm pęcherzyk
    01.2012 - Żanetka <3
    2010 i 2018 aniołki [*]
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Brałam z Gemini (zostawiałam u nich 200 zł:/), link dałam tylko dla zobrazowania :)
    A to przepraszam ;) Mi też wychodzi już ponad 200 :/

    Zastanawiam się nad macą - brałyście? polecacie?

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W diagnostyce powiedzieli że mają jakąś zmianę aparatury, że mój materiał został zarejestrowany ale nie ma jeszcze badania, wynik powinien być około południa...

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5535 9750

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobiety!

    Miłego dnia wszystkim życzę z nad kotła z dżemem truskawkowym :)

    Emiilka lubi tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • bazylkove Autorytet
    Postów: 2054 3416

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dopiero wieczorem będe w domu, tak więc kciuki dla wizytujących póki co :)

    Nika kciuk za wizyte i fasolkę :)

    Bajkaa drugi kciuk dla Zosieńki :)

    Bajkaaa, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

    7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    W diagnostyce powiedzieli że mają jakąś zmianę aparatury, że mój materiał został zarejestrowany ale nie ma jeszcze badania, wynik powinien być około południa...

    No to czekamy :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, piątka! Ja od wczoraj też w dżemie siedzę - już nie mogę patrzeć na truskawki ;)

    ef36, Lunaris lubią tę wiadomość

  • ef36 Autorytet
    Postów: 1491 1652

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!
    &&& za wszystkich testujących!
    Siwulec, &&& za wysokie beta! ;)

    Jestem w 3dpt. w dniu transferu na USG lekarz zauważyła torbiel która chyba zaczyna mi właśnie doskwierać i boli mnie brzuch. Macie jakieś inne sposoby na ból niż no-spa?

    1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1

    Zespoł Asherma, najwyższy czas zapomnieć o dziecku i zacząć żyć normalnie.
‹‹ 66 67 68 69 70 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego