Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZazdro! Ja na wsi u siebie to mam problem... Kupuję w mieście-35km od domu, raz na tydzień i tak jem potem pół suchy... No ale ogólnie wiele tego w diecie nie mam. Więcej owsianek niż chlebaAga9090 wrote:Ja mieszkam obok piekarni i w nocy chodzi eMek po cieplutki chlebek właśnie na zakwasie.
ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jaki zapach wieczorem jak piekąfrezyjciada wrote:Zazdro! Ja na wsi u siebie to mam problem... Kupuję w mieście-35km od domu, raz na tydzień i tak jem potem pół suchy... No ale ogólnie wiele tego w diecie nie mam. Więcej owsianek niż chleba

A owsianke też lubię, to dorzucę do diety -
Kotowa wrote:Reset ja też trzęsę portkami przed czwartkiem. O której masz wizytę? Trzymam kciuki za piękne jajo

Dziewczyny ja też mam w czwartek wizytę i usg żeby sprawdzić co z ovu po dostinexie.
Trzymam kciuki żebyśmy dostały same dobre wiadomości!!!
Mamunia, Siwulec moje ogromne gratulacje!!!
Jedna dobrze Cię wiedzieć
Siwulec lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziękuję za ponowne przyjęcie mnie J wiedziałam, że jesteście wspaniałe i dziś znów to udowodniłyście :*
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
Mesia nic nowego, serce wciąż rozdarte, wiele pytań bez odpowiedzi. Mało sypiam i jem, ale rozsądek mnie trzyma. Staram się żyć normalnie - o ile to w ogóle możliwe. Ogólnie zdrowie jest ( a to już dużo).
Szóstego termin nie chcianej @, ale przez ten szał pewnie przyjdzie.
Nie wiem czy się uda.
Bardzo dziękuję każdej z Was za tak ciepłe słowa :*
Co prawda najlepsza teraz do rozmowy nie jestem, ale cały czas o Was też myślę i staram się Was śledzić, choć ciężko się odnaleźć po tym.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
Witam dziewczynki.
8dpo biel vizira. Idę dziś do lekarza bo tak mnie rozłożyło, ze boję się żebym zapalenia płuc się nie dorobiła... -
Chociaż wiecie co? To chyba nie jest zupelna biel. Ale jestem w tak fatalnym stanie że nie mam siły się przyglądać... pod swatlo chyba cien cienia cienia ale nie mówię napewno. Pojutrze zrobię Bobo. A dziś pobiore krew na proga i prolaktyne i tarczycowe
-
nick nieaktualny
-
Wasz moderator mówi dzień dobry!
Kotowa- wizyta o 11.45, a Twoja?
Vivanilka- skoro się kłujesz, to rób też betę
Luna, Nika, Rucola i Karma- powiedzenia dziś na wizytach! Mocne kciuki :*
Klamka- jest za wcześnie, by przesądzać. Jeszcze temperatura może odbić:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 06:11
Rucola lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Wasz moderator mówi dzień dobry!
Vivanilka- skoro się kłujesz, to rób też betę
Kochana nie chcę sie nakrecac jak ostatnio. Jak będzie pozytyw 10dpo lub 12dpo to wtedy pójdę na bhcg i umówię na juz wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 06:26
-
Vivanillka wrote:Kochana nie chcę sie nakrecac jak ostatnio. Jak będzie pozytyw 10dpo lub 12dpo to wtedy pójdę na bhcg i umówię na juz wizytę

Ale jeśli jest cień, to beta by wyszła

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e85892aae71e.jpg
Witajcie, u mnie dzisiaj taka kreska
robi się coraz ciemniejsza
chociaż i tak bladzioch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 06:49
bazylkove, Patrycja20, Czrna 81, Rucola, nick nieaktualny, StaraczkaNika, Kargo31, MamaFabianka, moyeu, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, Nadzieja22, Lunaris, Emiilka, Bocianiątko, KateHawke, Reniferra, by7mistake, Koteczka82, Morusek, Angelika83 lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56

Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54

👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
reset wrote:Ale jeśli jest cień, to beta by wyszła

Właśnie nie jestem pewna czy cień czy moje majaczace widzimisię... A nie chce sie rozczarowac... Stoje w kolejce do lekarza i ledwo zipie... -
U nas tez pada i nareszcie jest czym oddychać

Ja już nasiusialam do pojemniczka, po pracy kupię bobka i zobaczymy. Chociaż brzuch już boli okresowo
Miłego dnia i kciuki za wizytujące!!
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Siedzę cichutko w jamie i mało się udzielam, ale Siwulec chcę Ci złożyć serdeczne gratulacje! Piękna beta! Podobnie do Lunaris, podejrzewałam około 300
Życzę zdrowej i nudnej ciąży.
Monika piękne krechy
Tobie również zdrowej i bardzo nudnej ciąży życzę! Swoje już przeszłaś,teraz musi być dobrze!
Patrycja dobrze że sytuacja opanowana. Musisz się niezmiernie cieszyć że będziesz z synkiem w tym pięknym dniu. Idź i popłacz się że szczęścia
Bajkaaa kolejny dzień do odhaczenia. Jak jak Ci pisałam, jesteś twardą, wręcz tytanową babką!
I na koniec Jedna
Jedna, kochana dobrze Cię widzieć!
Miałam nadzieję że tu wrócisz.
Bajkaaa, Siwulec, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.