Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Ja mieszkam obok piekarni i w nocy chodzi eMek po cieplutki chlebek właśnie na zakwasie.
ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Zazdro! Ja na wsi u siebie to mam problem... Kupuję w mieście-35km od domu, raz na tydzień i tak jem potem pół suchy... No ale ogólnie wiele tego w diecie nie mam. Więcej owsianek niż chleba
A owsianke też lubię, to dorzucę do diety -
Kotowa wrote:Reset ja też trzęsę portkami przed czwartkiem. O której masz wizytę? Trzymam kciuki za piękne jajo
Dziewczyny ja też mam w czwartek wizytę i usg żeby sprawdzić co z ovu po dostinexie.
Trzymam kciuki żebyśmy dostały same dobre wiadomości!!!
Mamunia, Siwulec moje ogromne gratulacje!!!
Jedna dobrze Cię wiedziećSiwulec lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziękuję za ponowne przyjęcie mnie J wiedziałam, że jesteście wspaniałe i dziś znów to udowodniłyście :*
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Mesia nic nowego, serce wciąż rozdarte, wiele pytań bez odpowiedzi. Mało sypiam i jem, ale rozsądek mnie trzyma. Staram się żyć normalnie - o ile to w ogóle możliwe. Ogólnie zdrowie jest ( a to już dużo).
Szóstego termin nie chcianej @, ale przez ten szał pewnie przyjdzie.
Nie wiem czy się uda.
Bardzo dziękuję każdej z Was za tak ciepłe słowa :*
Co prawda najlepsza teraz do rozmowy nie jestem, ale cały czas o Was też myślę i staram się Was śledzić, choć ciężko się odnaleźć po tym.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Witam dziewczynki.
8dpo biel vizira. Idę dziś do lekarza bo tak mnie rozłożyło, ze boję się żebym zapalenia płuc się nie dorobiła... -
Chociaż wiecie co? To chyba nie jest zupelna biel. Ale jestem w tak fatalnym stanie że nie mam siły się przyglądać... pod swatlo chyba cien cienia cienia ale nie mówię napewno. Pojutrze zrobię Bobo. A dziś pobiore krew na proga i prolaktyne i tarczycowe
-
nick nieaktualny
-
Wasz moderator mówi dzień dobry!
Kotowa- wizyta o 11.45, a Twoja?
Vivanilka- skoro się kłujesz, to rób też betę
Luna, Nika, Rucola i Karma- powiedzenia dziś na wizytach! Mocne kciuki :*
Klamka- jest za wcześnie, by przesądzać. Jeszcze temperatura może odbić:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 06:11
Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Wasz moderator mówi dzień dobry!
Vivanilka- skoro się kłujesz, to rób też betę
Kochana nie chcę sie nakrecac jak ostatnio. Jak będzie pozytyw 10dpo lub 12dpo to wtedy pójdę na bhcg i umówię na juz wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 06:26
-
Vivanillka wrote:Kochana nie chcę sie nakrecac jak ostatnio. Jak będzie pozytyw 10dpo lub 12dpo to wtedy pójdę na bhcg i umówię na juz wizytę
Ale jeśli jest cień, to beta by wyszła
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e85892aae71e.jpg
Witajcie, u mnie dzisiaj taka kreska robi się coraz ciemniejsza chociaż i tak bladziochWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 06:49
bazylkove, Patrycja20, Czrna 81, Rucola, Aga9090, StaraczkaNika, Kargo31, MamaFabianka, moyeu, DKlamka82, Achia, Siwulec, blue00, Jeżowa, Tosia2323, Nadzieja22, Lunaris, Emiilka, Bocianiątko, KateHawke, Reniferra, by7mistake, Koteczka82, Morusek, Angelika83 lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
reset wrote:Ale jeśli jest cień, to beta by wyszła
Właśnie nie jestem pewna czy cień czy moje majaczace widzimisię... A nie chce sie rozczarowac... Stoje w kolejce do lekarza i ledwo zipie... -
U nas tez pada i nareszcie jest czym oddychać
Ja już nasiusialam do pojemniczka, po pracy kupię bobka i zobaczymy. Chociaż brzuch już boli okresowo
Miłego dnia i kciuki za wizytujące!!7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Siedzę cichutko w jamie i mało się udzielam, ale Siwulec chcę Ci złożyć serdeczne gratulacje! Piękna beta! Podobnie do Lunaris, podejrzewałam około 300 Życzę zdrowej i nudnej ciąży.
Monika piękne krechy Tobie również zdrowej i bardzo nudnej ciąży życzę! Swoje już przeszłaś,teraz musi być dobrze!
Patrycja dobrze że sytuacja opanowana. Musisz się niezmiernie cieszyć że będziesz z synkiem w tym pięknym dniu. Idź i popłacz się że szczęścia
Bajkaaa kolejny dzień do odhaczenia. Jak jak Ci pisałam, jesteś twardą, wręcz tytanową babką!
I na koniec Jedna Jedna, kochana dobrze Cię widzieć! Miałam nadzieję że tu wrócisz.Bajkaaa, Siwulec, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.