Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, uzupełniłam pierwszą stronę o nicki testujących. Jak kogoś jeszcze pominęłam to przepraszam i śmiało się upominajcie o swoje
Po dopisaniu dla Simons Cat mamy przez 4 dni czerwca 4 serduszka! Bazylkove, postaraj się jutro i utrzymaj średnią! :*Bajkaaa, Simons_cat, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Dziewczyny, uzupełniłam pierwszą stronę o nicki testujących. Jak kogoś jeszcze pominęłam to przepraszam i śmiało się upominajcie o swoje
Po dopisaniu dla Simons Cat mamy przez 4 dni czerwca 4 serduszka! Bazylkove, postaraj się jutro i utrzymaj średnią! :*
To tylko ja jutro? Może jeszcze ktoś do towarzystwa siknie?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Oooo! I od tego się robią kamyki w pęcherzyku żółciowym! Do każdego posiłku ma być tłuszcz i kropka. Jak wcinasz owoce to potem obowiązkowo łycha oleju np lnianego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 21:19
-
nick nieaktualny
-
bazylkove wrote:To tylko ja jutro? Może jeszcze ktoś do towarzystwa siknie?
Ja mogę na owulaka!
Bociek, czy biorąc metę pijesz kieliszek wina na endometrium, czy tylko migdały i morele?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
bazylkove wrote:Achia no i teraz jeszcze oczy mi się spociły
Jakby co to ja mogęreset lubi tę wiadomość
-
Simons_cat wrote:Idę w środę, bo później mam termin na 28.06 dopiero. Zaklepałam sobie zawczasu na 7/8 tydzień, bo mój gin oblegany strasznie :o A na środę ustrzeliłam, bo się coś zwolniło - na 20:15 A Ty?
bazylkove, u mnie w piątek był poczasiak i beta 2 a w sobotę już kreska o czasie cienka, bo cienka, ale jednak
Oooo to szybciutko czekam wiec na relacje, ja jeszcze nie dzwoniłam ale planuje na 20.06 zadzwonię jak sprawdzę przyrost bety -
Siwulec wrote:Jeeeeest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aedd9070e3b.png
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za dzisiaj, wybaczcie bo wiem, ze byłam namolna może za bardzo... ale to te emocje :*
P.S. WiedziaaaaałamSiwulec lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Przedstawiam mój dzisiejszy teścik:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a4c0acc02fc.jpg
Wyników progesteronu jeszcze nie ma
Ale widzę że siwulec chwali się już swoja beta, więc zabieram się za nadrabianie.Siwulec, ef36 lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Monia, jak malowane Gratuluję!!!!!! Jesteś jedną z tych gdzie pozytyw cieszy mnie co najmniej jakby był mój
Siwulec, gratuluję :*.
Tak w ogóle to witam się z Wami, starałam się czytać choć ciężko co kolwiek mi napisać.
Przygarniecie po takim czasie czy już jestem nie mile widziana
Proszę o wybaczenie, ale znacie sytuację.
Nieustannie kibicuje bliskim mojemu
Dobrze, że się odezwałaś, bo się martwię. Wiesz, ja tam dobrze wiem, że nie jesz porządnych śniadań! No proszę, co miałaś dzisiaj?
-
reset wrote:
Bociek, czy biorąc metę pijesz kieliszek wina na endometrium, czy tylko migdały i morele?
Oczywiście, że piję Tylko to rozdzielam czasowo jeśli piję winko ok 19-20 (ale rzeczywiście jest to jeden kieliszek a nie jedna butelka ) to metę biorę tuż przed spaniem ok 23 (a biorę tą xr na noc, jak wczześniej brałam zwykłą do obiadu to wieczorem spokojnie mogłam już się napić ). A jak wypiję dwa kieliszki to już mi się kręci w głowie
Cholera, ja nawet na owulaka siknąć nie mogę! u mnie jakiś 10 dpo a poza tym to nie mam ani jednego testu w domu!!!! Na szczęście mam jeszcze kilka dni, żeby naprawić ten karygodny błąd!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 21:41
reset, bazylkove, -Mamunia-, Aga9090, Siwulec, Simons_cat, Emiilka lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
To ja rozumiem czyli co, jesteśmy umówione
P.S. Siwulec Ty jeszcze masz na co sikać? :p7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Heeeeej
Dobrze, że się odezwałaś, bo się martwię. Wiesz, ja tam dobrze wiem, że nie jesz porządnych śniadań! No proszę, co miałaś dzisiaj?
Bocianiątko!!! Będę biła
Siwulec są już wyniki? -
U mnie jutro 10dc, więc na owulaka mogę siknąć! Ale cudów się nie spodziewam, do owu przynajmniej tydzień jeszcze.
W tym miesiącu odpuszczam monitoringi, nie dopasuję z grafikiem. Przynajmniej głowa będzie lżejsza!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Simons_cat wrote:Dziewczyny, przerażacie mnie, że tak pędzicie z tematem i ja zawsze się w końcu wycofuję Normalnie w życiu też tak mam, że jak dużo osób gada to ja już nie umiem w takie towarzystwo
Ale, Siwulec, widziałam betę Który masz tydzień?
Ja chciałam zameldować, że w sobotę wysikałam pozytywa, a dzisiaj beta 28,91 i progesteron 31,10 Także dziękuję Nice za zaczarowanie maja, a resetowi gratuluję, bo czerwiec ładnie się czerwieni serduszkamiSimons_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4 dzień czerwca i już cztery serduszka!!! Chcecie pobić rekord? na pewno nikt nie będzie miał nic przeciwko temu gratuluję cudownej bety Siwulcu i testu jak z jakiejś reklamy Mamuni no i jeszcze oczywiście pozytywnego testu Simon cat a za jutrzejsze siku bazylka oczywiście trzymam kciuki
I wysyłam trochę wirusków ciążowych dla całej reszty <#_&+#+$(#)$)#(_)_:)#(@_
PS. Bociuś tyle bocianów widziałam już w tym roku i za każdym razem myślałam "obyś doleciał do naszego Bocianiątka". Ty wiesz jak bardzo Tobie kibicuję, nawet jeśli nie piszę tutaj regularnie (czyli prawie wcale).Bocianiątko, -Mamunia-, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny