Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simons_cat wrote:Patrz, a jak to różnie wygląda U mnie owulacja wypadła na 17 dc. A u Ciebie? Jak liczysz te tygodnie?
ja owulacje miałam 15dc czyli 20 maja
1 tydzień od 7 do 13 maja
2 tydzień od 14 do 20 maja
3 tydzień od 21 do 27 maja
4 tydzień od 28 maja do 3 czerwca
5 tydzień od 4 do 10 czerwca itd.
to są tygodnie bieżące, natomiast tygodnie ukończone będą o jeden mniej czyli teraz jest 4 tydzień ukończony
ale fajnie kiedy się wybierasz do gina? -
DKlamka82 wrote:Siwulec masz wyniki proga?
no nie mam i juz sie lekko denerwuje, bo ostatnio wrzucili mi dopiero po 22:00
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:no nie mam i juz sie lekko denerwuje, bo ostatnio wrzucili mi dopiero po 22:00
Będę brała teraz lutke 2x2 50tki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 20:37
Siwulec lubi tę wiadomość
-
DKlamka82 wrote:To ja czekam razem z Tobą niecierpliwie bo dla mnie prog jest baaardzooo ważny. Oby zaraz wrzucili...
to w czasie oczekiwań powiedz jaki wyniki będzie ok? -
Trasti, na wyniki Ci nie poradze, ale przykra sprawa z ta izba przyjec. Dobrze, ze tetno znalezli, ale wyobrazam sobie Twoj stres. Mam nadzieje, ze po tych ciezkich poczatkach teraz juz bedzie z gorki.
-
nick nieaktualny
-
DKlamka82 wrote:Ja już swój wynik mam, ok 15stej mi diagnostyka wrzuciła.
Czekam na Twój i obstawiam ok 23ng/ml
Bierzesz dupka lub luteinę?
nic nie biorę, w poprzedniej ciąży nawet nie wiedziałam co to progesteron, dopiero teraz zbadałam -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Ja jem ale w małych ilościach. I jak już jem ser to tylko biały chudy lub serek wiejski z małą ilością tłuszczu, a i do kawy daje mleko 0,5 %
-
Nie mam bobka jutro rano sikne do pojemniczka. Nikuś a masz jeszcze foto tego poczasiaka?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nowa na dzielni wrote:Bocianiątko, tak wszyscy kurna spadają na ex testerki, nie uważasz, że na nas już pora? Trochę się ociągamy . Więcej nas tu w sumie takich maruderów ciążowych
Bocianiątko, Bajkaaa, bazylkove, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Kurcze Bazylkowe coś tam majaczy, będę na pewno jutro oczekiwana Twojego testu - u Siwulca mogę już chyba puścić kciuki, to masz oba!
Tylko wiesz, to jest po regulaminowym czasie, wiec się nie liczy.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
nick nieaktualnybazylkove wrote:Tylko wiesz, to jest po regulaminowym czasie, wiec się nie liczy.
A tak serio, ja wiem, Ty wiesz, wszystkie tu wiemy, że nawet poczasiak robi nadzieję! Liczę, że te nasze kciuki mu pomogą i jutro czas będzie regulaminowy! -
Furka wrote:Jestem po badaniach. Ja nic nie widziałam ale pani doktor widziała coś na macicy więc na 90% można wykluczyć pozamaciczna, przepisala proga ale na wyniki bety i proga muszę poczekać do jutra... Zwolnienie na tydzień w razie czego do przedłużenia, dużo leżeć i pozytywnie myśleć. Jeeej posadzić mnie na dłużej niż 10min graniczy z cudem, ale dla groszka wszystko. Ja też czekam na Wasze dobre wiadomości
Furka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBazylkove trzymam mocno kciuki żeby kreska po czasie jutro pojawiła się szybciej i żeby był to Kropek! I dla Ciebie proszę,zapewne każdy zna tą piosenkę, no ale czy nie jest prawdziwa?
"Wszystko się może zdarzyć
Gdy serce pełne wiary
Gdy tylko czegoś pragniesz,
Gdy bardzo chcesz
Wszystko może zdarzyć się"
bazylkove, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Mój emek nic nie wie, co gorsza chce mi zabrać termometr! Sikne jutro, mam nadzieje że się nie zorientuje co to za żółtawy płyn w pojemniczku :p7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
Siwulec wrote:ja owulacje miałam 15dc czyli 20 maja
1 tydzień od 7 do 13 maja
2 tydzień od 14 do 20 maja
3 tydzień od 21 do 27 maja
4 tydzień od 28 maja do 3 czerwca
5 tydzień od 4 do 10 czerwca itd.
to są tygodnie bieżące, natomiast tygodnie ukończone będą o jeden mniej czyli teraz jest 4 tydzień ukończony
ale fajnie kiedy się wybierasz do gina?
Idę w środę, bo później mam termin na 28.06 dopiero. Zaklepałam sobie zawczasu na 7/8 tydzień, bo mój gin oblegany strasznie :o A na środę ustrzeliłam, bo się coś zwolniło - na 20:15 A Ty?
bazylkove, u mnie w piątek był poczasiak i beta 2 a w sobotę już kreska o czasie cienka, bo cienka, ale jednak
bazylkove lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons_cat wrote:Idę w środę, bo później mam termin na 28.06 dopiero. Zaklepałam sobie zawczasu na 7/8 tydzień, bo mój gin oblegany strasznie :o A na środę ustrzeliłam, bo się coś zwolniło - na 20:15 A Ty?
bazylkove, u mnie w piątek był poczasiak i beta 2 a w sobotę już kreska o czasie cienka, bo cienka, ale jednak
Hej, a Ty czemu się nie chwaliłaś? Komisja do spraw wykrywania kresek na teście chętnie by obejrzała teściorBocianiątko lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok