Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, u mnie się zbliża właściwy czas testowania, im bliżej, tym bardziej jestem sceptyczna . Siknęłam sobie dziś, a co tam, oczywiście biel, bez najmniejszych wątpliwości, z drugiej strony w poprzednim cyklu dwie kreski mi się objawiły dopiero w 15 dpo i był to bledzioch nad bledziochy, w 14 dpo jeszcze nic nie było zupełnie (teraz mam 10dpo). Nie wiem, czy się z tego 1 czerwca nie przepisać na właściwe testowanie na 3-4.06. Weźcie mi jakoś dodajcie otuchy, proszę proszę
-
nick nieaktualny
-
DKlamka82 wrote:ciałko żółte ważniejsze od płynu w końcu
Zaczynam lutkę dzisiaj.
A jak u Ciebie kochana?
Dzis będą na zgodę. Oby nie było za późno. Dziś rano test owu był pozytywny okropnie bolały mnie plecy pachwina i jajnik więc liczę że zaowocuje w tym miesiącu. -
Golonat jestem w tej samej sytuacji.
27dc, ostatnio cykle 30dniowe.
Dzisiaj rano powtórzyłam test w sumie z głupoty bo wczoraj był negatyw i zobaczyłam cień cienia, ale wiem że to jeszcze o niczym nie świadczy. Obiecała sobie że wytrzymam do @, chyba większość z nas to zna z drugiej jednak strony pierwszy raz czuję się tak jak w tym cyklu a myślałam że już nic mnie nie zaskoczy. I mimo wszystko tracę wiarę że jednak się udało...
Trzeba czekać żeby nie robić sobie zludnych nadziei. Nie jesteś sama.golonat lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Golonat, nie rob moze poczekaj z testami do terminu miesiączki? Wiem ze jest trudno, mi facelle z rossmana wykryły niska betę. Ale do póki nie pojawi sie krwawienie zawsze jest szansa ze ciąża jest!!!
Furka, w piątek to już powinno być elegancko widać, jak dziś cień cienia . Niech się dzieje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam pytanie, jak to jest położyłam się po pierwszej w nocy, obudziłam się po czwartej i zmierzyłam temperaturę było 36,8 nie wstając z łóżka o 6: 00 obudził mnie budzik bo w tych godzinach mierze temperaturę i była 37 która mam się sugerowac?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Ja uciekne z tej strony, nikt nie chce porozmawiac...
Narazie Dziewczyny. !! :* powodzenia
Ale proszę mi się tutaj nie bulwersować tylko wziąć się w garść i WALCZYĆ!!!
Ja wiem ze zobaczenie jednej kreski w życiu staraczki nie jest happy endem, tym bardziej że jest ciepło i wszystkie brzuchy powychodziły na dwór.
Zrób coś dla siebie jest piękna pogoda, szkoda tak pięknych dni! -
A ja dziś do pracy... Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Dziewczyny proszę o kciuki bo we wtorek idę na rozmowę w sprawie pracy w kancelarii komorniczej.Bajkaaa, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Witam wszystkie nowe i nie- nowe twarze. Do starających apel: spinajcie poślady i zachodźcie w ciążę, nie ma obijania:*
Zaciążone i pauzujące z przyczyn obiektywnych - bądźcie z nami i dodawajcie nam otuchy:*
Bajkaaa, Kotowa, Bocianiątko, patuniek86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
-Mamunia- wrote:... I witam się w wątku czerwcowym.
Siwulas jak odczytasz to zrób dla porównania zdjęcie obu testów.
Ja za testuje w sobotę przed weselem aby móc w spokoju się napić i mam nadzieję że tym krwistej imprezy nie wywołam.
Speszjal for ju
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff6c28a6d249.jpg
Nie mam przy sobie wczorajszego dlatego wkleiłem zdjęcie z wczoraj i z dzisiaj na jedno, to ciemniejsze to wczorajszy
Od jutra już będę profesjonalnie zrobić zdjęcie dwóchblue00, Simons_cat, Malgonia, moyeu, patuniek86 lubią tę wiadomość