Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, u mnie się zbliża właściwy czas testowania, im bliżej, tym bardziej jestem sceptyczna
. Siknęłam sobie dziś, a co tam, oczywiście biel, bez najmniejszych wątpliwości, z drugiej strony w poprzednim cyklu dwie kreski mi się objawiły dopiero w 15 dpo i był to bledzioch nad bledziochy, w 14 dpo jeszcze nic nie było zupełnie (teraz mam 10dpo). Nie wiem, czy się z tego 1 czerwca nie przepisać na właściwe testowanie na 3-4.06. Weźcie mi jakoś dodajcie otuchy, proszę proszę
-
nick nieaktualny
-
DKlamka82 wrote:
ciałko żółte ważniejsze od płynu w końcu
Zaczynam lutkę dzisiaj.
A jak u Ciebie kochana?
Dzis będąna zgodę. Oby nie było za późno. Dziś rano test owu był pozytywny okropnie bolały mnie plecy pachwina i jajnik więc liczę że zaowocuje w tym miesiącu.
-
Golonat jestem w tej samej sytuacji.
27dc, ostatnio cykle 30dniowe.
Dzisiaj rano powtórzyłam test w sumie z głupoty bo wczoraj był negatyw i zobaczyłam cień cienia, ale wiem że to jeszcze o niczym nie świadczy. Obiecała sobie że wytrzymam do @, chyba większość z nas to znaz drugiej jednak strony pierwszy raz czuję się tak jak w tym cyklu a myślałam że już nic mnie nie zaskoczy. I mimo wszystko tracę wiarę że jednak się udało...
Trzeba czekać żeby nie robić sobie zludnych nadziei. Nie jesteś sama.golonat lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Golonat, nie rob moze poczekaj z testami do terminu miesiączki? Wiem ze jest trudno, mi facelle z rossmana wykryły niska betę. Ale do póki nie pojawi sie krwawienie zawsze jest szansa ze ciąża jest!!!
. Teraz w sumie jestem pierwszy raz od czterech lat (w międzyczasie cztery ciąże, niestety statystyka 2:2) na bromergonie (bo duphaston po drodze brałam), kompletnie nie pamiętam, jak mi to wtedy wpływało na długość cyklu. Ale chyba jakoś lepiej niż teraz
. Ech. To jest jednak szaleństwo trochę... Swoją drogą, już mi się wydawało, że zaczynam jakoś poznawać mój organizm, ale jednak chyba nie do końca, bo sama już nie wiem, czego się spodziewać, czy mi wolno mieć jakąkolwiek nadzieję. Ale ej, nie dołuję. Co ma być to będzie. Pojutrze zaczynamy czerwiec, będziemy sobie wszystkie po kolei elegancko wysikiwać dwie kreski
.
Furka, w piątek to już powinno być elegancko widać, jak dziś cień cienia. Niech się dzieje!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam pytanie, jak to jest położyłam się po pierwszej w nocy, obudziłam się po czwartej i zmierzyłam temperaturę było 36,8 nie wstając z łóżka o 6: 00 obudził mnie budzik bo w tych godzinach mierze temperaturę i była 37 która mam się sugerowac?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Ja uciekne z tej strony, nikt nie chce porozmawiac...
Narazie Dziewczyny. !! :* powodzenia
Ale proszę mi się tutaj nie bulwersować tylko wziąć się w garść i WALCZYĆ!!!
Ja wiem ze zobaczenie jednej kreski w życiu staraczki nie jest happy endem, tym bardziej że jest ciepło i wszystkie brzuchy powychodziły na dwór.
Zrób coś dla siebie jest piękna pogoda, szkoda tak pięknych dni! -
A ja dziś do pracy... Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Dziewczyny proszę o kciuki bo we wtorek idę na rozmowę w sprawie pracy w kancelarii komorniczej.Bajkaaa, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Witam wszystkie nowe i nie- nowe twarze. Do starających apel: spinajcie poślady i zachodźcie w ciążę, nie ma obijania:*
Zaciążone i pauzujące z przyczyn obiektywnych - bądźcie z nami i dodawajcie nam otuchy:*
Bajkaaa, Kotowa, Bocianiątko, patuniek86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
-Mamunia- wrote:... I witam się w wątku czerwcowym.
Siwulas jak odczytasz to zrób dla porównania zdjęcie obu testów.
Ja za testuje w sobotę przed weselem aby móc w spokoju się napić i mam nadzieję że tym krwistej imprezy nie wywołam.
Speszjal for ju
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff6c28a6d249.jpg
Nie mam przy sobie wczorajszego dlatego wkleiłem zdjęcie z wczoraj i z dzisiaj na jedno, to ciemniejsze to wczorajszy
Od jutra już będę profesjonalnie zrobić zdjęcie dwóchblue00, Simons_cat, Malgonia, moyeu, patuniek86 lubią tę wiadomość