Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa, że jednak jestem w ciąży?
Odpowiedz

Czy jest szansa, że jednak jestem w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trail Nowa

Wysłany: 20 marca 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dość długie cykle ok 31-35 dni. 8 marca miałam owulacje i starałam się o dziecko. Dokładnie tydzień później, miałam dziwne plamienie bardzo skąpe, skończyło się po kilku godzinach. Nigdy wcześniej nie miałam żadnego plamienia, to był pierwszy raz w życiu. Wczoraj i dziś robiłam test ciążowy, ale wynik negatywny . Od kilku dni czuje bóle brzucha, podobne do tych przed miesiączka. Okres powinnam mieć ok.piątku.

• Aneczkaa877 Nowa

Wysłany: 20 marca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Szansa oczywiście jest :) Poczekaj do piątku i zrób ponownie test lub możesz iść na betę z krwi: wynik powinien być już wiarygodny :) Co do plamień: mogło być to zagnieżdżenie albo niski progesteron. Ja już byłam 5 razy w ciąży, nigdy nie miałam plamień implantacyjnych, ale raz się zdarzyło i okazało się, że to właśnie był niedobór progesteronu. W każdym razie trzymam mocno kciuki za pozytywny finał :)

• Marcia Nowa

Wysłany: 20 marca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pewnie już padało tu takie pytanie ale z racji tego, że jestem tu nowa, zadam m je ponownie.
    Czy po zaplodnieniu zawsze jest dużo plodnego śluzu? Czy może być tak, że śluzu chwilowo nie będzie? Jestem tydzień przed okresem, do wczoraj miałam sporo śluzu a dziś susza....
    Pomóżcie....

Marcia
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia wrote:
    Dziewczyny pewnie już padało tu takie pytanie ale z racji tego, że jestem tu nowa, zadam m je ponownie.
    Czy po zaplodnieniu zawsze jest dużo plodnego śluzu? Czy może być tak, że śluzu chwilowo nie będzie? Jestem tydzień przed okresem, do wczoraj miałam sporo śluzu a dziś susza....
    Pomóżcie....

Płodny śluz występuje w okresie owulacji a nie ciąży.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ