X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa, że jednak jestem w ciąży?
Odpowiedz

Czy jest szansa, że jednak jestem w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trail Nowa

Wysłany: 20 marca 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dość długie cykle ok 31-35 dni. 8 marca miałam owulacje i starałam się o dziecko. Dokładnie tydzień później, miałam dziwne plamienie bardzo skąpe, skończyło się po kilku godzinach. Nigdy wcześniej nie miałam żadnego plamienia, to był pierwszy raz w życiu. Wczoraj i dziś robiłam test ciążowy, ale wynik negatywny . Od kilku dni czuje bóle brzucha, podobne do tych przed miesiączka. Okres powinnam mieć ok.piątku.

• Aneczkaa877 Nowa

Wysłany: 20 marca 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Szansa oczywiście jest :) Poczekaj do piątku i zrób ponownie test lub możesz iść na betę z krwi: wynik powinien być już wiarygodny :) Co do plamień: mogło być to zagnieżdżenie albo niski progesteron. Ja już byłam 5 razy w ciąży, nigdy nie miałam plamień implantacyjnych, ale raz się zdarzyło i okazało się, że to właśnie był niedobór progesteronu. W każdym razie trzymam mocno kciuki za pozytywny finał :)

• Marcia Nowa

Wysłany: 20 marca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pewnie już padało tu takie pytanie ale z racji tego, że jestem tu nowa, zadam m je ponownie.
    Czy po zaplodnieniu zawsze jest dużo plodnego śluzu? Czy może być tak, że śluzu chwilowo nie będzie? Jestem tydzień przed okresem, do wczoraj miałam sporo śluzu a dziś susza....
    Pomóżcie....

Marcia
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia wrote:
    Dziewczyny pewnie już padało tu takie pytanie ale z racji tego, że jestem tu nowa, zadam m je ponownie.
    Czy po zaplodnieniu zawsze jest dużo plodnego śluzu? Czy może być tak, że śluzu chwilowo nie będzie? Jestem tydzień przed okresem, do wczoraj miałam sporo śluzu a dziś susza....
    Pomóżcie....

Płodny śluz występuje w okresie owulacji a nie ciąży.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ