Czy jest szansa, że jednak jestem w ciąży?
-
Witam. Mam dość długie cykle ok 31-35 dni. 8 marca miałam owulacje i starałam się o dziecko. Dokładnie tydzień później, miałam dziwne plamienie bardzo skąpe, skończyło się po kilku godzinach. Nigdy wcześniej nie miałam żadnego plamienia, to był pierwszy raz w życiu. Wczoraj i dziś robiłam test ciążowy, ale wynik negatywny . Od kilku dni czuje bóle brzucha, podobne do tych przed miesiączka. Okres powinnam mieć ok.piątku.
-
Hej
Szansa oczywiście jest Poczekaj do piątku i zrób ponownie test lub możesz iść na betę z krwi: wynik powinien być już wiarygodny Co do plamień: mogło być to zagnieżdżenie albo niski progesteron. Ja już byłam 5 razy w ciąży, nigdy nie miałam plamień implantacyjnych, ale raz się zdarzyło i okazało się, że to właśnie był niedobór progesteronu. W każdym razie trzymam mocno kciuki za pozytywny finał -
Dziewczyny pewnie już padało tu takie pytanie ale z racji tego, że jestem tu nowa, zadam m je ponownie.
Czy po zaplodnieniu zawsze jest dużo plodnego śluzu? Czy może być tak, że śluzu chwilowo nie będzie? Jestem tydzień przed okresem, do wczoraj miałam sporo śluzu a dziś susza....
Pomóżcie....
Marcia -
Marcia wrote:Dziewczyny pewnie już padało tu takie pytanie ale z racji tego, że jestem tu nowa, zadam m je ponownie.
Czy po zaplodnieniu zawsze jest dużo plodnego śluzu? Czy może być tak, że śluzu chwilowo nie będzie? Jestem tydzień przed okresem, do wczoraj miałam sporo śluzu a dziś susza....
Pomóżcie....
Płodny śluz występuje w okresie owulacji a nie ciąży. -