Czy ktoś ma na sprzedaż? I czy to się sprawdza?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania007 wrote:Wydaje mi się ze już chyba nie ma sensu, szkoda ze nie numerowalas tych testów to by było wiadomo czy jasnialy.
-
MartaS89 wrote:To ma jakieś znaczenie? Bo według instrukcji wszystkie były negatywne i na to zwracałam uwagę,że jak jest jaśniejsza to negatywny. Wysłałam zaproszenie do grona znajomych, miło by było gdybyś przyjęła, dopiero zaczynam starania i super gdybym mogła z kimś porozmawiać.
-
Hania007 wrote:Ma znaczenie bo prawdopodobnie był rozcieńczony mocz. Nie wiem czy jest to w instrukcji opisane czy nie ale tak jest na pewno. Poprostu nie wyłapałam piku.
-
MartaS89 wrote:Hania007 długo się starałaś o pierwszą ciążę?
-
Hania007 wrote:Zaszłam w 4 cyklu sukcesywnej analizy symptomów😆 ogólnie im bliżej owulacji tym lepiej. Statystycznie w owulacje jest 33% szans na ciąże. A Wy dopiero zaczynacie się starać?
-
MartaS89 wrote:Wiem,że temperaturę się mierzy z rana przed wstaniem z łóżka,ale zmierzyłam teraz tak z ciekawości pod językiem i pokazuje 37,30 stopni
-
Hania007 wrote:W ciągu dnia te pomiary nic nie wnoszą, najlepiej mierzyć w pochwie, pomiqry są dokładniejsze niż pod językiem. Temperatura bardzo dużo wnosi do obserwacji ☺️ Najlepiej zacząć od początku cyklu lub tuż po skończonej @.
-