X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy mogę być w ciąży? Testy negatywne, 18 dzień po PREGNYLU.
Odpowiedz

Czy mogę być w ciąży? Testy negatywne, 18 dzień po PREGNYLU.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dd1987 Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz pierwszy umieszczam wpis na forum :) Potrzebuję pomocy. Zaczęliśmy z partnerem starania o potomka. Stwierdzono u mnie PCOS i podjęłam leczenie w tym kierunku. Jestem po pierwszym cyklu z clo, 12dc miałam zastrzyk z pregnylu 5000, od 16dc przyjmuję dwa razy dziennie dopochwowo luteinę. Dzisiaj jest 29dc i nie dostałam jeszcze @, pomimo tego, że od tygodnia mam ból w podbrzuszu (taki jak przed @). Zrobiłam już 4 testy ciążowe, w różnych dniach cyklu, dzisiaj ostatni. Za każdym razem wynik był negatywny. Czy jest jeszcze możliwe, że jestem w ciąży?

• KarolinaSeven Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr kazał odstawić luteine jeśli test lub beta będą negatywne 12 dni po owulacji, więc podejrzewam że jeśli odstawisz luteine to okres przyjdzie bo póki co, jest blokowany przez leki...
    Na Twoim miejscu dla upewnienia zrobilabym bete z krwi i jesli wynik bedzie negatywny odstawilabym luteine.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 16:01

dd1987 lubi tę wiadomość

bl9ci09kxvg5tkmx.png
    bfarxzdvab0ihkjr.png
    20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ