Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy mogę być w ciąży? Testy negatywne, 18 dzień po PREGNYLU.
Odpowiedz

Czy mogę być w ciąży? Testy negatywne, 18 dzień po PREGNYLU.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dd1987 Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz pierwszy umieszczam wpis na forum :) Potrzebuję pomocy. Zaczęliśmy z partnerem starania o potomka. Stwierdzono u mnie PCOS i podjęłam leczenie w tym kierunku. Jestem po pierwszym cyklu z clo, 12dc miałam zastrzyk z pregnylu 5000, od 16dc przyjmuję dwa razy dziennie dopochwowo luteinę. Dzisiaj jest 29dc i nie dostałam jeszcze @, pomimo tego, że od tygodnia mam ból w podbrzuszu (taki jak przed @). Zrobiłam już 4 testy ciążowe, w różnych dniach cyklu, dzisiaj ostatni. Za każdym razem wynik był negatywny. Czy jest jeszcze możliwe, że jestem w ciąży?

• KarolinaSeven Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr kazał odstawić luteine jeśli test lub beta będą negatywne 12 dni po owulacji, więc podejrzewam że jeśli odstawisz luteine to okres przyjdzie bo póki co, jest blokowany przez leki...
    Na Twoim miejscu dla upewnienia zrobilabym bete z krwi i jesli wynik bedzie negatywny odstawilabym luteine.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 16:01

dd1987 lubi tę wiadomość

bl9ci09kxvg5tkmx.png
    bfarxzdvab0ihkjr.png
    20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ