X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy mozliwa ciaza
Odpowiedz

czy mozliwa ciaza

Oceń ten wątek:
  • juta Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos moze odp

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juta - to nie ciąża. Tak jak na poprzednich forach masz odpowiedzi.

• kittykate Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie nie ciąża.

Kate

np55zzc.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, nie chce wymyślać, ale fataaalnie się dziś czuje(właściwie od 3dni) słabiusieńka, a doł brzucha jakby z 10 kg ważył, nawet brzucha wciągnąć nie mogę haha:)mdli mnie od wczoraj, myślałam ,że przejdzie ale znów taki dziwny stan, najgorszy jest ten totalny brak sił, spać,spać i jeszcze raz spać....a do tego ten bół głowy..

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • juta Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze bez urazy ale nie da tu sie niczego dowiedziec
    Kazdy pisze co innego ze ja juz nic z tego nie wiem
    Jedni mowia ze nawet w 6 cyklu zaszly w ciaze potem ze 8 cyklu
    A teraz ze to nie moze byc ciaza

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juta wrote:
    Szczerze bez urazy ale nie da tu sie niczego dowiedziec
    Kazdy pisze co innego ze ja juz nic z tego nie wiem
    Jedni mowia ze nawet w 6 cyklu zaszly w ciaze potem ze 8 cyklu
    A teraz ze to nie moze byc ciaza

6. cykl to co innego niż 6. dzien cyklu i 6. dzień po owulacji. Poczekaj cierpliwie i zrób test w terminie spodziewanej miesiączki. A w międzyczasie radzę zajrzeć do działu "baza wiedzy". Takie pobolewania w okolicy jajnika ma wiele dziewczyn i nie zawsze oznacza to ciążę, może tak się po prostu zdarzyć w danym cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 20:55

Gwiazdeczka27, moremi lubią tę wiadomość

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juta,nie denerwuj sie.kazda z nas chcialaby nosic dzidziusia pod sercem,intensywnie o tym myslimy a los płata nam figla...na dodatek wszedzie kobiety z brzuszkami badz nie daj boże pytania: a wy kiedy bedziecie miec dzidziusia ? A my ?niech to szlag trafi....dlaczego ja nie moge byc w ciązy??? Nie jestesmy prorokami... czasem zfrustrowane i po prostu złe ale nieszkodliwe ( ha ha ) .zycze Ci aby Ci sie udało ,ciąza zawsze jest mozliwa a najczesciej przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie

Gwiazdeczka27, Magdalenna, M4DZI4 lubią tę wiadomość

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Ulcia90 Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, chciałabym się z Wami podzielic swoimi wątpliwościami. Może Wy podpowiecie mi czy to może by ciąża czy tylko moje urojenia. 22 kwietnia powinnam dostac okres (moje cykle są nieregularne). Ale dziś, 4 dni przed spodziewaną miesiączką nie mam żadnych jej objawów. Zawsze już tydzień przed, a nawet wcześniej umieram z bólu. Boli mnie dół pleców i brzuch dośc mocno, tak samo piersi przy najmniejszym dotyku. A w tym miesiącu NIC, kompletnie. Może jedynie piersi są od dzisiaj nieco wrażliwsze. Zauważyłam, że od paru dni mam biały rozciągliwy śluz. Zawsze przed okresem jest sucho, a teraz momentami mnie zalewa. Pobolewają mnie też jajniki, takie uczucie kłucia. No i lekkie zawroty głowy od kilku dni i temperatura podwyższona do 37 st. Czy to możliwe żebym zaszła w ciążę? 2 dni temu test wyszedł negatywny, ale może został zrobiony za wcześnie i dlatego nic nie wykrył? Czy to co opisałam to późniejsza owulacja i termin okresu mi się przesunie? Może któraś z Was miała podobną sytuację? Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi :)

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz może być i opozniona owulacja... musisz czekać na @, jeśli nie przyjdzie w terminie , dopiero wtedy zrób test, życzę zielonego zakończenia:)

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Ula objawy są ciążowe, a jak się teraz czujesz? Jutro juz 22. Testowałaś?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Ula objawy są ciążowe, a jak się teraz czujesz? Jutro juz 22. Testowałaś?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • somebodytolove94 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:12

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ