X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy ta beta jeszcze urośnie? :(
Odpowiedz

Czy ta beta jeszcze urośnie? :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina992 Nowa

Wysłany: 25 listopada, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Śledzę forum już bardzo długo ale nigdy nic nie pisałam. Teraz jestem już na granicy wytrzymałości z naszymi staraniami :(
    Drugi cykl stymulowany Lamettą, jajeczka pięknie pękają i nic. Pierwszy dzień cyklu 2.11, cykle ok. 30-32 dni.
    12.11 byłam na monitoringu i owu miała być w ciągu mniej wiecej 3 dni. W tych dniach oczywiście intensywne starania :) 17.11 kolejny monitoring i lekarz potwierdził, że na dniach była owulacja.
    Włączył mi w razie co Progesterum Benesis.
    Oczywiście już nie mogłam się powstrzymać i robiłam "sikacze" - biel vizira. Dziś poszłam na bete - <2.3 :(
    Czy myślicie, że to mogłoby być jeszcze za wcześnie?
    Cały czas ciągnie i boli mnie podbrzusze, piersi ale wiem że to pewnie od progesteronu.
    Miałam takie nadzieję z ostatnim przed świątecznym cyklem a jak zwykle skończyło się na płaczu.

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 25 listopada, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina992 wrote:
    Hej,
    Śledzę forum już bardzo długo ale nigdy nic nie pisałam. Teraz jestem już na granicy wytrzymałości z naszymi staraniami :(
    Drugi cykl stymulowany Lamettą, jajeczka pięknie pękają i nic. Pierwszy dzień cyklu 2.11, cykle ok. 30-32 dni.
    12.11 byłam na monitoringu i owu miała być w ciągu mniej wiecej 3 dni. W tych dniach oczywiście intensywne starania :) 17.11 kolejny monitoring i lekarz potwierdził, że na dniach była owulacja.
    Włączył mi w razie co Progesterum Benesis.
    Oczywiście już nie mogłam się powstrzymać i robiłam "sikacze" - biel vizira. Dziś poszłam na bete - <2.3 :(
    Czy myślicie, że to mogłoby być jeszcze za wcześnie?
    Cały czas ciągnie i boli mnie podbrzusze, piersi ale wiem że to pewnie od progesteronu.
    Miałam takie nadzieję z ostatnim przed świątecznym cyklem a jak zwykle skończyło się na płaczu.
    Licząc od 17 dzisiaj dopiero 8dpo więc zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj jeszcze 3 dni

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

Starania na poważnie od 09.2024
    23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Kari0603 Koleżanka

Wysłany: 25 listopada, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też myślę że to o dużo za wcześnie

👩🏼’96 🧑🏻’96 🐶Helenka

Starania od 05.25 - na ten moment tylko naturalne

Cykle 28-29 jak w zegarku.
    👩🏼hormony ✅ brak wykrytych chorób na ten moment
    🧑🏻 parametry nasienia ✅

(Według lekarzy dotychczas za wcześnie na dokładniejsze badania 🙄)
  • Karolina992 Nowa

Wysłany: 25 listopada, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za odpowiedź i odrobinę oduchy:) ja liczyłam od soboty bo "na dniach" to dla mnie ze była kilka dni temu więc wychodził mi już 10dpo.

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 25 listopada, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bladzioch wyszedl dopiero 10dpo, dzień wcześniej nic nie było, nawet cienia cieni 😊

Karolina992 lubi tę wiadomość

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ