X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy ta beta jeszcze urośnie? :(
Odpowiedz

Czy ta beta jeszcze urośnie? :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Olcykowa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina992 wrote:
    To znowu ja! Oczywiście świruje pewnie nie potrzebnie..
    11.12 badałam bete 5023, 15.12 bylam na usg było widać zarodek ale jeszcze bez serduszka.
    Dziś 20.12 znów poszlam na betę - 14 343. Czy to nie za wolny przyrost? Wg. Kalkulatora za wolny ale wiem, że później beta zwalnia. Następne usg mam dopiero 5 stycznia ale chyba nie wytrzymam do tego czasu.
    Przy takich wartościach beta już nie przyrasta tak jak na początku. Wiem, że ciężko wytrzymać, ale ja bym poczekała do wizyty na spokojnie 🙂 15.12 na USG to który był tydzień ciąży ?

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.

12.2025r. wracamy do starań 💪

✨23.08.2022r. F 🩵 🌈

2021r. - 2x 5tc 💔
  • Karolina992 Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcykowa wrote:
    Przy takich wartościach beta już nie przyrasta tak jak na początku. Wiem, że ciężko wytrzymać, ale ja bym poczekała do wizyty na spokojnie 🙂 15.12 na USG to który był tydzień ciąży ?

Końcówka 5 tygodnia :)

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina992 wrote:
    Końcówka 5 tygodnia :)
    No to wcześnie na serce 🙂 z reguły pojawia się między 6 a 7 tygodniem 🙂 trzymam kciuki, żeby na kolejnej wizycie było wszystko super 💪

Karolina992 lubi tę wiadomość

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.

12.2025r. wracamy do starań 💪

✨23.08.2022r. F 🩵 🌈

2021r. - 2x 5tc 💔
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ