X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy test Pepino 10 mlU/ml jest wiarygodny ?
Odpowiedz

czy test Pepino 10 mlU/ml jest wiarygodny ?

Oceń ten wątek:
  • Sarayu Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi również dziś Pepino pokazał bledzioszka po 3 minutkach, może wcześniej, a jest 11dpo. Dwa dni temu był cień i trzeba się było przyglądać. Ech wierzę, że tym razem będzie wszystko ok, mimo bóli @ :)

Tymuś
    s19j7xx.png
    Asia
    5pacdzl.png

Aniołek 5tc - 18.09.2015

"Przemienić cierpienie w Błogosławieństwo"
  • Starajacasieociaze Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Wiem że może to trochę nie na temat ale nie mam się kogo poradzić. Chciałabym się spytać czy mogę być w ciąży, jeżeli jutro niby mam dostać okres i mam takie gęste kremowe upławy, lekki ból piersi i temp w pochwie wczoraj miałam 37,6 a dziś 37.1 i duże zmęczenie ogólnie ? Bardzo bym chciała być w ciąży i staram się już o to z mężem od kilku mięsięcy i nie wiem czy teraz w końcu się udało. Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest możliwe :-) ja miałam ostatnio też taką temperaturę i spadła dopiero w drugim dniu cyklu, wiec ciężko sugerować się tymi objawami. Zrób test z porannego moczu i się wyjaśni :-) trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:17

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Starajacasieociaze Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za wiadomość :) Mam nadzieję, że w końcu będzie upragnioną dzidzia :)

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ