Czy to mozliwe ze testy owu szybciej wykryją ciaze niz ciążowe?
-
WIADOMOŚĆ
-
Owu potwierdza 3 dni wyższych temperatur, mogło owu jeszcze nie byc, albo byc niedawno i poziom lh jest jeszcze wysoki.Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
hej dziewczyny mam do was pytanko
cykl 31 dni
owulacja 14-15.10 (plamiłam na brazowo)
Przed wczoraj zrobiła test ciążowy wyszedł pozytywny ale po czasie
wczoraj siurnełam na owu a tam 2 kreski
dzis rano test ciążowy wszedł pozytywny ale znowu po czasie
Już głupiejeSynek (2014) -
nick nieaktualnyJa sprawdziłam z ciekawosci jak to jest z tymi testami owu. Dzień po zrobieniu testu ciążowego, na którym druga kreska była bardzo blada, owulacyjny wyszedł negatywny. Były dwie kreski ale nie równie mocno czerwone tak jak w okresie owulacji, tylko tak jak wychodzi negatywny test- dziewczyny, które używają testów owulacyjnych wiedzą o co mi chodzi;p
-
Sylvuszka wrote:Ja sprawdziłam z ciekawosci jak to jest z tymi testami owu. Dzień po zrobieniu testu ciążowego, na którym druga kreska była bardzo blada, owulacyjny wyszedł negatywny. Były dwie kreski ale nie równie mocno czerwone tak jak w okresie owulacji, tylko tak jak wychodzi negatywny test- dziewczyny, które używają testów owulacyjnych wiedzą o co mi chodzi;p
-
Matkapolka wrote:hej dziewczyny mam do was pytanko
cykl 31 dni
owulacja 14-15.10 (plamiłam na brazowo)
Przed wczoraj zrobiła test ciążowy wyszedł pozytywny ale po czasie
wczoraj siurnełam na owu a tam 2 kreski
dzis rano test ciążowy wszedł pozytywny ale znowu po czasie
Już głupieje -
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy to mozliwe ze testy owu wykrywaja szybciej ciaze niz ciazowe? mi od wczoraj wychodza idealnie pozytywne owulacyjne, a ciazowe przed wczoraj wieczorem wczoraj rano blada ale to naprawde balda kreska, a wczoraj po poludniu negatyw ciazowy?(testy ciazowe tej samej firmy o czulosci 10 kupywane w dwoch roznych sklepach, owulacyjne nie wiem jakiej czulosci bo allegrowe i nic na nich nie pisze)
Tak, możliwe, że owu wykryją, u mnie się to sprawdziło. Mimo to oczywiście nie ufałabym do końca, wiadomo, ostateczne potwierdzenie to test ciążowy.
-
nick nieaktualnyWłaśnie zrobiłam test owulacyjny i wyszedł mi pozytywny, a owulacji na pewno nie mam, okres miał być wczoraj. Wiem, że to nie musi nic znaczyć, ale aż mi serce zaczęło szybciej bić, bo jednak sporo dziewczyn pisało tu o tym, że test LH wykrył im ciążę jeszcze przed ciązowym. Oby!
-
Hej dziewczyny Słyszałam nie raz o tych owu wykrywających ciąże, no ale wiadomo róznie to może być. Ja moge tylko Wam pokazać co się stało w moim przypadku. Test ciążowy i test owu z dzisiaj z tej samej próbki moczu. Może to przypadek, może nie. Czekam na wyniki bety które potwierdzą ciążę, ale to już 3 pozytywny test ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1ffa4545123.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d61fc3a24a59.jpg -
nick nieaktualnyMatkapolka wrote:Szyszka93 jeżeli widziałaś mój wpis to ci powiem ze tak. Mi się sprawdzilo. Betę miałam 412, 998,2600. W niedzielę był pecherzyk zrób normalny test i daj znać nawet teraz siknij. Mi test ciąże pokazał z sika o 15 ciąże
Właśnie zrobiłam, ciążowy ma delikatną drugą kreske, ale ma. Owulacyjny pozytyw -
Przeglądałam galerie polskie i zagraniczne testów owu pozytywnych w ciąży i niektóre wychodziły nawet w 7dpo... Mam testy owulacyjne ale na pewno tak wczesnie nie zatestuje. Jeszcze 12 dni do terminu @...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
kamika23 wrote:Hej dziewczyny Słyszałam nie raz o tych owu wykrywających ciąże, no ale wiadomo róznie to może być. Ja moge tylko Wam pokazać co się stało w moim przypadku. Test ciążowy i test owu z dzisiaj z tej samej próbki moczu. Może to przypadek, może nie. Czekam na wyniki bety które potwierdzą ciążę, ale to już 3 pozytywny test ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1ffa4545123.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d61fc3a24a59.jpg
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Hej dziewczyny
Ja test owulacyjny zrobiłam 28dc wyszedł pozytywny dwiee ciemne kreski. 27 dc zrobiłam gry Wiśniewska pojawiła się później i nie byłam pewna 29 dc znowu test ciążowy wyszedł pozytywny Ale znowu po czasie. Znowu nie byłam pewna
W dniu mczki rano zrobiłam test i już dwie grube kkrechy. 34dc beta 412, 36dc 998, 38dc 2600. Teraz czekam na wizytę 18.11. Byłam w niedziele na oddziale u mojej gin i wiem że jest pecherzyk. Mam długie cykle więc nic na razie więcej nie było widać bo za wcześnie. 16-17 dc miałam owulacje wiem bo plamilam na brązowo i robiłam testy owu.
Aha 25 dc beta wyszła negatywnamika1987, Agulek24 lubią tę wiadomość
Synek (2014) -
Ja owulacje mialam w 10 dniu cyklu potwierdzoną testem owu. W 24 dniu spodziewałam się okresu, ale go nie dostałam. Test owu wyszedł pozytywnie a ciążowy negatywnie. Mogą byc dwie owulacje w jednym cyklu, bo na następny dzień dostałam okres. Skąd w takim razie pozytywny test owu drugi rax w tym samym cyklu?kolet