Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaptaj ginekologa, a rozumiem ze mialas potwierdzoną owu, że wiesz, że z 17 dpo? Bo może Ci się owu przesunęła i upłynęło tak naprawdę mniej czasu.
Niemniej jednak nie stresuj się, jutro pogadaj z lekarzem ,na pewno będzie dobrze.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33 wrote:Zaptaj ginekologa, a rozumiem ze mialas potwierdzoną owu, że wiesz, że z 17 dpo? Bo może Ci się owu przesunęła i upłynęło tak naprawdę mniej czasu.
Niemniej jednak nie stresuj się, jutro pogadaj z lekarzem ,na pewno będzie dobrze.
Nie miałam potwierdzonej owu. Staram się nie stresować ale wiesz jak to jest. -
Dziewczyny brzuch mnie dziś boli jak na okres i w ogóle jakoś tak się dziwnie czuję. Rano problemy żołądkowe, więc dopiero niedawno wyszłam do sklepu. Stoję w kolejce a przy kasie testy ciążowe, więc myślę sobie może kupię "tak na wszelki wypadek". Ale mówię nie, bo zrobisz go zaraz po przyjściu do domu a i tak ci nic nie pokaże i będziesz się zastanawiać- bądź twarda! I stoję dalej w tej kolejce aż tu nagle czuję mokro. Więc biegusiem do domu, majtki w dół a tam tyle śluzu i czerwona nitka krwista. Czekam dalej jak się sytuacja rozwinie
-
Amellia wrote:Beta 14,3 w 17 dpo. Co sądzicie.? Mała. Bardzo się boję.
Z drugiej strony nie takie cuda tu widziałam. Ja mialam podobna 10 dpo a ciąża się nie utrzymała. -
Oda jakieś 8 dni od najbardziej płodnego śluzu, a czy wtedy była owulacja to nie wiem bo program mi jej jeszcze nie wyznaczył. A na implantacje jakie powinno być czerwone czy brunatne plamienie?
Właśnie ja też dziś ogólnie nie najlepiej. Taka jestem podenerwowana, niezorganizowana, nie mogę się na niczym skupić. -
Hopeless wrote:Niska
Z drugiej strony nie takie cuda tu widziałam. Ja mialam podobna 10 dpo a ciąża się nie utrzymała.
Poczekam do jutrzejszej wizyty. Będę modlić sie o cud. I mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Może owu się jednak przesunęła. -
Amellia a długo już się starasz? U każdej kobiety może być inaczej, u Hopeless taka ciąża mogła się nie utrzymać też z innego powodu a nie z powodu niskiej bety. Nie wiem nie znam dokładnie przypadku. Tak jak napisała wczesniej Madzix ważny jest przyrost.
-
Cheresta, podobno owu jakos pod koniec sluzu wystepuje. Ale implantacja 6-12 dpo, wiec jak nabardziej. Nie wiem jakiego koloru jest plamienie, rozne czytalam doswiadczenia dziewczyn, wazne ze w srodku cyklu, czesto wlasnie kilka nitek tylko krwi i ze bardzo skape. Niektorzy podobno pomylic je moga nawet z @, ale wydaje mi sie ze az tak to niemozliwe.
Amelia moze ovu mialas pozniej, nie stresuj sie i nie suheruj sie niczym. Znam z forum osoby, ktore z mniejszej bett mowily ze mialy ciaze wiec poczekaj na rozmowe z ginekologiem i sprawdzaj przyrost.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Cheresta wrote:Amellia a długo już się starasz? U każdej kobiety może być inaczej, u Hopeless taka ciąża mogła się nie utrzymać też z innego powodu a nie z powodu niskiej bety. Nie wiem nie znam dokładnie przypadku. Tak jak napisała wczesniej Madzix ważny jest przyrost.
Kiedyś mamaginekolog pisała ze w terminie @ beta powinna być w okolicach 200.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 15:22
-
Cheresta wrote:Amellia a długo już się starasz? U każdej kobiety może być inaczej, u Hopeless taka ciąża mogła się nie utrzymać też z innego powodu a nie z powodu niskiej bety. Nie wiem nie znam dokładnie przypadku. Tak jak napisała wczesniej Madzix ważny jest przyrost.
Pierwszą ciąże straciłam po 2 miesiącach starań, a od tego czasu miną już prawie rok. Dlatego tak się niepokoję. Mam cały czas nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Nawet przy tak niskiej becie. -
Amellia wrote:Pierwszą ciąże straciłam po 2 miesiącach starań, a od tego czasu miną już prawie rok. Dlatego tak się niepokoję. Mam cały czas nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Nawet przy tak niskiej becie.
-
nick nieaktualny
-
Amellia wrote:Pierwszą ciąże straciłam po 2 miesiącach starań, a od tego czasu miną już prawie rok. Dlatego tak się niepokoję. Mam cały czas nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Nawet przy tak niskiej becie.
Jeszcze mi przychodzi do głowy prog. On jest podobno sprzezony z hcg i jeśli jest za niski to i hcg słabo rośnie.
Trzymaj się! -
nick nieaktualny