Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:Kira ja dopiero 10 dc 😄 więc jeszcze dużo przede mną 😄
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
W tym cyklu biorę tylko kwas foliowy i wit. D wszystko inne poszło w odstawkę 😄 I wiecie jakie jest moje zdziwienie jak wczoraj i dzisiaj zauważyłam dużo rozciągliwego śluzu 😯 Czyżby owulacja była szybciej niż myślę, że powinna być 🤷♀️
-
Milixx wrote:W tym cyklu biorę tylko kwas foliowy i wit. D wszystko inne poszło w odstawkę 😄 I wiecie jakie jest moje zdziwienie jak wczoraj i dzisiaj zauważyłam dużo rozciągliwego śluzu 😯 Czyżby owulacja była szybciej niż myślę, że powinna być 🤷♀️
Czasem więcej nie znaczy lepiej.
Trzymam za nas kciuki!Milixx lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
BuBu90 wrote:Nie chodzi mi o to żeby mieć rację 😊 bo widzę, że już jakieś nerwy wdarły się w Twoją wypowiedź. Tu nie chodzi o mnie czy o Ciebie tylko o tą dziewczynę, która mogła sobie zrobić nadzieję tym progiem 😊 i tylko dlatego to napisałam żeby wiedziała, że może być różnie, a nie dlatego żeby mieć rację i nie wiem dać przysłowiowego psztyczka w nos bo nie mam po co tego robić 😊 szkoda zdrowia na nerwy 😊 pozdrawiam 😊
-
Hej no nie dam rady nadrobić waszych postów 😁 u mnie młyn i zawirowania ale plusem jest że maz rzucił pracę 😁😁😁*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Milixx wrote:W tym cyklu biorę tylko kwas foliowy i wit. D wszystko inne poszło w odstawkę 😄 I wiecie jakie jest moje zdziwienie jak wczoraj i dzisiaj zauważyłam dużo rozciągliwego śluzu 😯 Czyżby owulacja była szybciej niż myślę, że powinna być 🤷♀️
Milixx lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:Hej no nie dam rady nadrobić waszych postów 😁 u mnie młyn i zawirowania ale plusem jest że maz rzucił pracę 😁😁😁
-
Ania35 wrote:Chociaż może jeszcze załapię się na grudzień razem z Wami🙂
-
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was!
Powiem Wam że ja się w ogóle boje testować w tym cyklu... Boje sie co zobaczę 🧐🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra wrote:Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was!
Powiem Wam że ja się w ogóle boje testować w tym cyklu... Boje sie co zobaczę 🧐Kirra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć,
Według mnie kreseczka ciemnieje
https://zapodaj.net/93030ef340fc0.jpg.html
Wczoraj powiedziałam swojemu, że najprawdopodobniej się udało, to powiedizal, że dozecko się jeszcze nie urodziło, a już mu robi na złość, bo z grudnia będzie 😅🤦
Hania, Twój wykres mi się bardzo podoba 👌
Liczę na więcej kreseczek !Milixx, Hania007, Dominisia35, Kirra, Wa123, Kasiak89, Ania35 lubią tę wiadomość
-
Iwonay piękne ⏸️ kreseczki, jesteś w ciąży 🤰 🤩🤩
Na kiedy ci termin wypada? A Ty jak się czujesz z tym, że dziecko będzie z grudnia? Czemu Twojemu to przeszkadza? 😄Iwonay lubi tę wiadomość
-
Iwonay, pięknie i chyba już nie ma wątpliwości☺️❤️✊🏻
-
Hania007 wrote:Ja właśnie milam pisać to samo🤣🤣🤣 zawsze lubiłam testować wcześniej a teraz cholernie się boje i mam taki konflikt ze sobą ze nie wiem co zrobić🙈 temperatura trzyma poziom chociaż to o niczym nie swiadczy ale 8dpo to już bym mogła działać z sikaniem a leżę od godziny i się zastanawiam 😆
Tak bardzo bym chciała 🤞🤞🤞
Iwonay pięknie ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2022, 08:47
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
nick nieaktualnyJak się pokryje z USG to termin będzie na 2 grudnia. Mi się podoba, jakby się tak udało to fajna data, a córką też jest z 2 tylko lipca, więc fajnie by się ułożyło. Mój twierdzi, że jak urodziny na koniec roku to trzeba cały rok na wszystko czekać, ale dla mnie fajnie, przed świętami. Jedyne co mnie martwi, że to na granicy dwóch miesięcy i jak się pospieszy to może być i listopad, no ale będzie co będzie, byleby było ok. Teraz przede mną kolejna przeprawa, bo muszę znaleźć lekarza, bo moja lekarka już nie przyjmuje,no ale jakoś ogarnę.
A Wy dziewczyny kiedy testujecie ? Może akurat coś wyjdzie tak jak u mnie wcześnie -
Ja melduje ze jednak siknelam i poraziła mnie biel 😆 trzymałam siku od 6🤣
-
Kirra wrote:Ja dopiero 5dpo ale mam podobne odczucia. Nie mam żadnych objawów ale też się ich nie doszukuje. Czuje się normalnie...
Tak bardzo bym chciała 🤞🤞🤞
Iwonay pięknie ❤❤❤
A wy który cykl sie staracie? Robialas jakieś badania juz? Jak mówiłaś to wybacz ale mam krotka pamiec 🙈🙈 -
nick nieaktualny
-
Iwonay wrote:Jak się pokryje z USG to termin będzie na 2 grudnia. Mi się podoba, jakby się tak udało to fajna data, a córką też jest z 2 tylko lipca, więc fajnie by się ułożyło. Mój twierdzi, że jak urodziny na koniec roku to trzeba cały rok na wszystko czekać, ale dla mnie fajnie, przed świętami. Jedyne co mnie martwi, że to na granicy dwóch miesięcy i jak się pospieszy to może być i listopad, no ale będzie co będzie, byleby było ok. Teraz przede mną kolejna przeprawa, bo muszę znaleźć lekarza, bo moja lekarka już nie przyjmuje,no ale jakoś ogarnę.
A Wy dziewczyny kiedy testujecie ? Może akurat coś wyjdzie tak jak u mnie wcześnie
2.12.2022 - piękna data 🤩 Taka mi się podoba 😄
2.12 mam rocznice związku z mężem 😊
a 2.07 mamy rocznice ślubu 👰🏼🤵🏼 - Twoja córka wybrała sobie piękną datę na poród 😊
Ja sikam ale na owulki, liczy się ? 😄 Testować będę dopiero w kwietniu o ile uda nam się wstrzelić z 💕 bo na razie ciężko to widzęIwonay lubi tę wiadomość
-
Iwonay wrote:Hania, mi te 8dpo nie wyszły z porannego, dopiero jak za drugim razem siknęłam to się pokazało, więc się nie przejmuj 🤗