X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
Odpowiedz

Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)

Oceń ten wątek:
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Kasiak, które konkretnie badanie (chodzi mi o nazwę jaką mam podać w labie) pokazuje, że kiedyś był zarodek? Z ciekawości zrobiłabym sobie
    Z góry dzięki!
    Allo mlr.
    Ale dla utrudnienia, potrzebna krew Twoja i męża. Nie wiem jak to działa
    I to nie pokaże na 100%, bo często kobiety które mają wczesne poronienia czy biochemy mają 0% i wtedy podejrzewa się że przyczyną jest brak ochrony zarodka.
    No ale żeby te procenty w ogóle zaczęły rosnąć, to zarodek w macicy musi być. U mnie jest 37% i to podobno całkiem w porządku wynik. No ale co z tego ;)

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w gyncentrum w Krakowie, ale podejrzewam że w każdym mają w ofercie

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Abcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milix :) Pewnie, że pamiętam :)

U mnie druga IUI, jutro teoretycznie beta (10dpi) sama nie wiem czy nie za wcześnie, może po prostu zrobię sikańca, a w czwartek test. W międzyczasie zmieniliśmy lekarza i teraz wszystko ma jakiś plan :)

Co do tortów to też wpadłam w takie hobby, ale staram się tylko robić dla rodziny i znajomych, ale nie jeść :) EDIT: Nie jeść bo mam straszną słabość do słodyczy. Obejrzałam, zaaobserwowałam, są piękne <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 10:18

Milixx lubi tę wiadomość

25cs - iui ❌
    27cs - iui ❌
    28cs - iui ❌
    teraz: 29cs - ivf ✊
  • Wjedzma Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowella wrote:
    Tego badania niestety w każdym labie może nie być. A nazwa się to allo-MLR (przeciwciala blokujace). Wiem, że robią w niektórych diagnostykach, może w Salve ? No i na pewno w Łodzi.

Halo halo ja tu czekam na aktualizacje w pamiętniku :P daj znać jak się macie <3

Sowella lubi tę wiadomość

age.png
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2023, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka, zaglądasz tu jeszcze czasem? Co u Ciebie?

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
‹‹ 483 484 485 486 487
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ