Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tedka wrote:Kasiak, które konkretnie badanie (chodzi mi o nazwę jaką mam podać w labie) pokazuje, że kiedyś był zarodek? Z ciekawości zrobiłabym sobie
Z góry dzięki!
Ale dla utrudnienia, potrzebna krew Twoja i męża. Nie wiem jak to działa
I to nie pokaże na 100%, bo często kobiety które mają wczesne poronienia czy biochemy mają 0% i wtedy podejrzewa się że przyczyną jest brak ochrony zarodka.
No ale żeby te procenty w ogóle zaczęły rosnąć, to zarodek w macicy musi być. U mnie jest 37% i to podobno całkiem w porządku wynik. No ale co z tegostarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Ja robiłam w gyncentrum w Krakowie, ale podejrzewam że w każdym mają w oferciestarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Milix Pewnie, że pamiętam
U mnie druga IUI, jutro teoretycznie beta (10dpi) sama nie wiem czy nie za wcześnie, może po prostu zrobię sikańca, a w czwartek test. W międzyczasie zmieniliśmy lekarza i teraz wszystko ma jakiś plan
Co do tortów to też wpadłam w takie hobby, ale staram się tylko robić dla rodziny i znajomych, ale nie jeść EDIT: Nie jeść bo mam straszną słabość do słodyczy. Obejrzałam, zaaobserwowałam, są piękneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 10:18
Milixx lubi tę wiadomość
25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
Sowella wrote:Tego badania niestety w każdym labie może nie być. A nazwa się to allo-MLR (przeciwciala blokujace). Wiem, że robią w niektórych diagnostykach, może w Salve ? No i na pewno w Łodzi.
Halo halo ja tu czekam na aktualizacje w pamiętniku daj znać jak się macieSowella lubi tę wiadomość
-
Tedka, zaglądasz tu jeszcze czasem? Co u Ciebie?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -