X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
Odpowiedz

Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)

Oceń ten wątek:
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Kasiak, które konkretnie badanie (chodzi mi o nazwę jaką mam podać w labie) pokazuje, że kiedyś był zarodek? Z ciekawości zrobiłabym sobie
    Z góry dzięki!
    Allo mlr.
    Ale dla utrudnienia, potrzebna krew Twoja i męża. Nie wiem jak to działa
    I to nie pokaże na 100%, bo często kobiety które mają wczesne poronienia czy biochemy mają 0% i wtedy podejrzewa się że przyczyną jest brak ochrony zarodka.
    No ale żeby te procenty w ogóle zaczęły rosnąć, to zarodek w macicy musi być. U mnie jest 37% i to podobno całkiem w porządku wynik. No ale co z tego ;)

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w gyncentrum w Krakowie, ale podejrzewam że w każdym mają w ofercie

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Abcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milix :) Pewnie, że pamiętam :)

U mnie druga IUI, jutro teoretycznie beta (10dpi) sama nie wiem czy nie za wcześnie, może po prostu zrobię sikańca, a w czwartek test. W międzyczasie zmieniliśmy lekarza i teraz wszystko ma jakiś plan :)

Co do tortów to też wpadłam w takie hobby, ale staram się tylko robić dla rodziny i znajomych, ale nie jeść :) EDIT: Nie jeść bo mam straszną słabość do słodyczy. Obejrzałam, zaaobserwowałam, są piękne <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 10:18

Milixx lubi tę wiadomość

25cs - iui ❌
    27cs - iui ❌
    28cs - iui ❌
    teraz: 29cs - ivf ✊
  • Wjedzma Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowella wrote:
    Tego badania niestety w każdym labie może nie być. A nazwa się to allo-MLR (przeciwciala blokujace). Wiem, że robią w niektórych diagnostykach, może w Salve ? No i na pewno w Łodzi.

Halo halo ja tu czekam na aktualizacje w pamiętniku :P daj znać jak się macie <3

Sowella lubi tę wiadomość

age.png
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2023, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka, zaglądasz tu jeszcze czasem? Co u Ciebie?

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
‹‹ 483 484 485 486 487
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ