Dwie kreseczki w Nowym Roku ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka! ja mam dziwna sytuacje bo 4 dni temu 10dpo 26dc mialam 2 testy pozytywne... pozniej nic, 12dpo poszlam na bete a ta <2,0 ... a dzis 14dpo znow test pozytywny wiec ja juz nic nie wiem, @ ma przyjsc jutro, wiec jesli przyjdzie to bede testowac w sylwestra albo w Nowy Rok
-
lauda mi również bardzo przykro. LEcz nie jesteś sama z takimi przykrościami ja straciłam Mojego Aniołka w 22tc. i miało to miejsce na początku roku, już od prawie roku jest pod górke o kolejne dziecko
ale musimy dać rade
do końca stycznia każda sie tu pochwali że jest ZAFASOLKOWANA ;P -
hej dziewczynki.. z wielka nadzieja poszlam zrobic test z rana... w lazience nic nie widzialam, wyszlam do kuchni do okna (nie minelo 5 minut) i ujrzalam znow cien cienia... ja juz nie wiem, nic nie wiem . @ jeszcze nie przyszla, ale caly czas mam wrazenie i wszyscy tak mowia ze jakby miala byc ciaza to w 30 dniu cyklu (a mam 30-32dniowe) bylaby juz duzo mocniejsza krecha, i na pewno dzien pozniej bylaby mocniejsza niz poprzednio...
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:hej dziewczynki.. z wielka nadzieja poszlam zrobic test z rana... w lazience nic nie widzialam, wyszlam do kuchni do okna (nie minelo 5 minut) i ujrzalam znow cien cienia... ja juz nie wiem, nic nie wiem . @ jeszcze nie przyszla, ale caly czas mam wrazenie i wszyscy tak mowia ze jakby miala byc ciaza to w 30 dniu cyklu (a mam 30-32dniowe) bylaby juz duzo mocniejsza krecha, i na pewno dzien pozniej bylaby mocniejsza niz poprzednio...
-
nick nieaktualnyNie znam się super na testach ale czemu miałyby za każdym razem pokazywać kreskę dziwne to może idź jednak na tą bete jeszcze raz ... Czasami maluszek zagnieździ się później to jest tylko statystyka że między 6 a 12 jest duża rozbieżność wystarczy że owulka była dzień lub 2 później ...
-
nick nieaktualny