Dwie kreseczki w Nowym Roku ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny;) Chcialabym do Was dolaczyc:)
@ dostalam 3 grudnia i mogle testowac albo 28 grudnia, albo 1 stycznia (jezeli sie nie doczekam w grudniu- a bardzo tego nie chce). Takze mozemy zbiorowo robic testy:Dlauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej nie bylam na becie, plamienie sie rozkrecilo w sensie ze bylo go wiecej i juz z krwia, brzuch bolal bardzo jak przy @, wzielam nospe, ale podczas gdy w 1 dzien mojego zwyczajnego @ tampon mi po 2h przecieka, tak tu byl moze do polowy zuzyty, a teraz siedze w zwyklej wkladce higienicznej bo wiecej nie potrzeba, jutro zrobie test, i w niedziele a w poniedzialek pojde na bete obojetnie jaki wynik bedzie na tescie
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:Hej nie bylam na becie, plamienie sie rozkrecilo w sensie ze bylo go wiecej i juz z krwia, brzuch bolal bardzo jak przy @, wzielam nospe, ale podczas gdy w 1 dzien mojego zwyczajnego @ tampon mi po 2h przecieka, tak tu byl moze do polowy zuzyty, a teraz siedze w zwyklej wkladce higienicznej bo wiecej nie potrzeba, jutro zrobie test, i w niedziele a w poniedzialek pojde na bete obojetnie jaki wynik bedzie na tescie
-
Czesc dziewczyny to i ja do Was dolacze. Dzis przylazla @ wiec bede testowac w nowm roku. Powodzenia zycze Wam wszytkim i trzymam kciuki aby kazdej z nas sie udalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydołączam u mnie @ była 30.11 a cykle 28-30 dni, więc w okolicy Nowego Roku będę testować, jeśli nic się nie wydarzy
lauda - miło mi Cię tutaj widzieć pisałyśmy na wątku o poronieniach
dziewczyny, a ja mam teorię że grudzień jest magiczny i mocno wierzę że będzie dla nas szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny