X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dwudniowy okres
Odpowiedz

Dwudniowy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Siggi Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Jeszcze nigdy nie pisałam na forum ale zgłupiałam. Zazwyczaj cykle mam 25-27dniowe. W tym cyklu przed okresem bolały mnie piersi i mnie mdliło. Dwa dni przed miałam dwudniowe plamienie, co jest u mnie normalne. Potem zaczął się okres normalny i trwał dwa dni, gdzie zazwyczaj trwa sześć i..koniec...Dziś jest drugi dzień po tym okresie, zmierzyłam sobie temperaturę rano z ciekawości, wyniosła 36,8 a zazwyczaj podczas okresu i przed owulacją była 36,3. Zrobiłam test i negatywny. Czy któraś coś takiego miała? Zgłupiałam i nie wiem czy coś pokręciło się z cyklem, czy o co chodzi :(

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zazwyczaj dwu dniowy okres wiec nie wiele mogę pomoc

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze byc cos na rzeczy, sproboj zrobic test za jakis czas

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ