X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dwudniowy okres
Odpowiedz

Dwudniowy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Siggi Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Jeszcze nigdy nie pisałam na forum ale zgłupiałam. Zazwyczaj cykle mam 25-27dniowe. W tym cyklu przed okresem bolały mnie piersi i mnie mdliło. Dwa dni przed miałam dwudniowe plamienie, co jest u mnie normalne. Potem zaczął się okres normalny i trwał dwa dni, gdzie zazwyczaj trwa sześć i..koniec...Dziś jest drugi dzień po tym okresie, zmierzyłam sobie temperaturę rano z ciekawości, wyniosła 36,8 a zazwyczaj podczas okresu i przed owulacją była 36,3. Zrobiłam test i negatywny. Czy któraś coś takiego miała? Zgłupiałam i nie wiem czy coś pokręciło się z cyklem, czy o co chodzi :(

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zazwyczaj dwu dniowy okres wiec nie wiele mogę pomoc

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze byc cos na rzeczy, sproboj zrobic test za jakis czas

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ