Dziewczęta, pomóżcie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chodzi o to coś z prawej strony?
Test jest negatywny. Widze, że pasek rozwalony, a takie coś jest przy tej warstwie z góry co jest naklejona12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mogę być w 10 dpo. Dzisiaj rano powtórzyłam test (tym razem bobo paskowy) i negatyw czekam na miesiączkę, choć możliwe jest, że za wcześnie testowałam. Okres mam dostać w poniedziałek (13.02).
-
summersun wrote:Mogę być w 10 dpo. Dzisiaj rano powtórzyłam test (tym razem bobo paskowy) i negatyw czekam na miesiączkę, choć możliwe jest, że za wcześnie testowałam. Okres mam dostać w poniedziałek (13.02).
-
Sprawdzę jutro i w poniedziałek (o ile @ nie nadejdzie). Jestem dobrej myśli, bo inaczej czuje się niż w poprzednich cyklach Co ma być, to będzie. Jeśli i tym razem nie udało się to widocznie jeszcze nie ten czas dla nas... Anuśka, robiłaś testy i wychodziły negatywne przed 12 dpo ?
-
summersun wrote:Sprawdzę jutro i w poniedziałek (o ile @ nie nadejdzie). Jestem dobrej myśli, bo inaczej czuje się niż w poprzednich cyklach Co ma być, to będzie. Jeśli i tym razem nie udało się to widocznie jeszcze nie ten czas dla nas... Anuśka, robiłaś testy i wychodziły negatywne przed 12 dpo ?
-
summersun wrote:Heheh Jakbyś o mnie pisała. Też jestem niecierpliwa... Widzę u Ciebie na wykresie, że zaczęłaś tak jak ja- od 10 dpo Obym miała sytuację taką jak Ty.
-