Ehhh jak czas się służy;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w ogóle sobie nie radzę Staram się robić wszystko żeby o tym nie myśleć. Najczęściej gram na Playstation to jest taki pochłaniacz czasu, że zapominam o tym całym stresie i testowaniu. Gorzej w pracy. Jak jest luźniejszy dzień to można zwariować.
-
Ja mam pelno prac na studia, ktore ledwo ruszylam bo co zancze to mnie cos rozprasza, totalnie nie potrafie sie skupic Przewaznie to OF mnie rzoprasza bo chce zobaczyc czy nikt nic nie napisal albo dodac swoje objawy.
Gdybym tak miala zew z nerwow lub nudow zabieram sie za strzatanie to moje 2 pokojowe mieszkanko by lsnilo, a u mnie jest odwrotnie - boje sie ze gary zaraz sie same umyja albo wyjda, a ciuchow nie pochowalam po praniu od tygodnia bo cala moja uwage pochlania wykres i gapie sie na niego godzinami.
Pogralabym chetnie na komputerze ale te prace powoduja, ze nie zabiore sie za gry.Koliber, KateHawke lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja mam pelno prac na studia, ktore ledwo ruszylam bo co zancze to mnie cos rozprasza, totalnie nie potrafie sie skupic Przewaznie to OF mnie rzoprasza bo chce zobaczyc czy nikt nic nie napisal albo dodac swoje objawy.
Gdybym tak miala zew z nerwow lub nudow zabieram sie za strzatanie to moje 2 pokojowe mieszkanko by lsnilo, a u mnie jest odwrotnie - boje sie ze gary zaraz sie same umyja albo wyjda, a ciuchow nie pochowalam po praniu od tygodnia bo cala moja uwage pochlania wykres i gapie sie na niego godzinami.
Pogralabym chetnie na komputerze ale te prace powoduja, ze nie zabiore sie za gry.
Skąd ja kojażę ciągłe zaglądanie na OF? Ale poszłam dzisiaj na betę, to może po południu już będę wiedziała na czym stoję14 tc -
Ja patrzę na ten wykres jak cielę w malowane wrota. A potem sama się w łeb muszę pacnąć, że przecież ten wykres nic mi nie wyczaruje ponad to, co w nim wpisałam. A dopiero 3dpo... Nawet nawał w pracy mi nie pozwala zapomnieć. Tym bardziej, że były takie piękne dwie kreseczki na pasku owu, takie piękne...
-
Koliber wrote:Skąd ja kojażę ciągłe zaglądanie na OF? Ale poszłam dzisiaj na betę, to może po południu już będę wiedziała na czym stoję
Zazdroszcze
U mnie 6 dni do testowania Trzymsm kciuki, napisz tutaj jak poszlo bo nigdzie indziej Cie nie znajde :p
Kate Hawke Serio nic nie wyczaruje? Ale dupa... a ja w niego gapie z nadzieja ze jednak wyczaruje.
Przynajmniej wiesz ze mialas owu... ja nie wiem czy mialam czy to wybryki termometru...Koliber lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
KateHawke wrote:LiluyEvans, no właśnie też nadal patrzę mimo wszystko ;-P Ale u ciebie widzę, że chyba implantacja była i teraz tempka w górę idzie. To kciuki trzymam.
Wowowow dzieeeeki ja sama w ta implantacje nie wierze, akurat to byl jedyny dzien gdzie mnie jajniki nie bolaly za bardzo, plamienia tez nie bylo
Ale skoro kazda tak mowi to powinnam wam uwierzyc i czekac na testowanie (22.02)Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Koliber wrote:LiluyEvans, wykres wygląda bardzo ładnie, książkowo przecież! Wiara to podstawa
Moj wykres jest przeciwienstwem ksiazkowego Te wszystkie skoki i upadki, potem schodek po owulacji... ehh boje sie ze znowu nic nie wyjdzie
Ale wierze wam i tylko to mnie powstrzymuje od placzu w poduszke (bo ja placzliwa cale zycie jestem).Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Moj wykres jest przeciwienstwem ksiazkowego Te wszystkie skoki i upadki, potem schodek po owulacji... ehh boje sie ze znowu nic nie wyjdzie
Ale wierze wam i tylko to mnie powstrzymuje od placzu w poduszke (bo ja placzliwa cale zycie jestem).
Skacze, ale trend jest mi za to dzisiaj spada temp, więc nadzieja też. Co godzina sprawdzam czy są już wyniki w internecie...
14 tc -
Koliber, za ciebie też kciuki trzymam. I za twoje wyniki. Z tego co widzę na wykresach to nie zawsze jest tempka cały czas w górze.
Lily, te implantacje to mają u każdej inne objawy także nie ma się co sugerować. A wykresy ciążowe...każdy inny. Dlatego ja zawsze do @ mam nadzieję. A potem od nowaKoliber lubi tę wiadomość