Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape jalid to cudne. Obys jak najszybciej udziergala z mezem do niego wklad :)

    Yos zdrowka :)

    Reseciku no wspaniale wygladasz. Masz klase dziewczyno :)

    A ja tak potrzebuje sie poradzic, a wlasciwie utwietdzic w przekobaniu.
    Jak pojawia sie zywa krew, jest jej malo, ale to jedbak nie bylo plamiebie to liczy sie jako pierwszy dzien cyklu? Polecialo ze mnie troche z rana i kolo poludbia a teraz jakby spokoj.. 2 cykle temu jak bylo goraco tez mialam dziwna @, ale wtedy okreslenie kiefy byl puerwszy dzien nie mialo dla mnie wiekszego znaczenia :/

    Izape_91 lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5742 7050

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia, licz dziś bo inaczej do szpitala Cię nie przyjmą :P a tak serio to jak jest żywa krew to jest 1 dc :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 21:12

    Malgonia lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021 - długi protokół:🍍🍍🍍24 komórki - 6 blastek! 💚 ❄❄❄❄❄❄ 💚 🍍🍍🍍
    2️⃣ ICSI OviKlinika 2021 - krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka ❌
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1️⃣ ICSI/IVF nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce❌
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    💉 Diphereline: Luty 2020- Sierpień 2020 💉
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    🧪IUI - 19.11.2018 :(
    🧪IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5742 7050

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiekłam cebulowe ciasteczka do meczu to teraz mogę pisać :)
    RESET! Jestem z Ciebie MEGA dumna! Szacun! :) pamiętam jak odbierałam swój dyplom doktorski, super przeżycie :)

    Iza świetny kokon! Przecudny! Jak tylko zajdę w ciążę złożę u Ciebie zamówienie :) A tymczasem mocno trzymam kciuki żeby Twój M miał rację :)

    Winko do meczu i jedziemy! :) ale dlaczego Francja??? :(

    reset lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021 - długi protokół:🍍🍍🍍24 komórki - 6 blastek! 💚 ❄❄❄❄❄❄ 💚 🍍🍍🍍
    2️⃣ ICSI OviKlinika 2021 - krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka ❌
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1️⃣ ICSI/IVF nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce❌
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    💉 Diphereline: Luty 2020- Sierpień 2020 💉
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    🧪IUI - 19.11.2018 :(
    🧪IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek, bo większe prawdopodobieństwo, że Francja przegra w finale (oby z Chorwacja)

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5742 7050

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak chciałam obejrzeć finał Belgia-Chorwacja...

    Meśka, Rucola, Anaaa90 lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021 - długi protokół:🍍🍍🍍24 komórki - 6 blastek! 💚 ❄❄❄❄❄❄ 💚 🍍🍍🍍
    2️⃣ ICSI OviKlinika 2021 - krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka ❌
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1️⃣ ICSI/IVF nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce❌
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    💉 Diphereline: Luty 2020- Sierpień 2020 💉
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    🧪IUI - 19.11.2018 :(
    🧪IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Kotowa Autorytet
    Postów: 2894 3101

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako mieszkańcowi Belgii mi przykro, że przegrywają, ale z drugiej strony cieszę się, że nie będą mi trąbić do trzeciej nad ranem ;-)

    Aga9090, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    A ja tak chciałam obejrzeć finał Belgia-Chorwacja...
    A ja Francja - Chorwacja, bo liczę, że Chorwacja wygra :)

    Bocianiątko, Achia lubią tę wiadomość

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5742 7050

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    A ja Francja - Chorwacja, bo liczę, że Chorwacja wygra :)
    W takim finale to ja też :D
    Kotowa, ja mam rodzinę w Belgii i spędzałam tam jako dziecko całe wakacyjne miesiące więc też sentyment mam :)

    Aga9090, Kotowa lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021 - długi protokół:🍍🍍🍍24 komórki - 6 blastek! 💚 ❄❄❄❄❄❄ 💚 🍍🍍🍍
    2️⃣ ICSI OviKlinika 2021 - krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka ❌
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1️⃣ ICSI/IVF nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce❌
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    💉 Diphereline: Luty 2020- Sierpień 2020 💉
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    🧪IUI - 19.11.2018 :(
    🧪IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Belgii kibicuje. Mam nadzieje, ze jeszcze odrobia. Nie wygladaja jakby sie poddali.
    Moim zdaniem Anglicy pokonaja Chorwatow.. troche Chorwacja zaczela tracic impet.

    Bocku i to chcialam uslyszec.. moze znow skobczy sie na plamieniu kilka dni :/

    Kotowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 10 lipca 2018, 21:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, jak będę w ciąży to zamawiam sobie kokon u Ciebie! Jak nie będę, to sobie zamówię poduszki na kanapę!:*

    Bociek- doktorat mi nie grozi niestety, ale dziś do mnie dotarło, że ja naprawdę TO zdałam!:)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 21:47

    Bocianiątko, Malgonia, Kotowa, Izape_91 lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 10 lipca 2018, 22:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaaaa jakie cudo <3 weź się za hurt- na forum sprzedasz od ręki!

    ...i jeszcze ciasteczka cebulowe... zjadłabym zjadła... mniam mniam przepisu brak...

    Izape_91 lubi tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 10 lipca 2018, 22:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra,a teraz merytorycznie: co znaczy ten wynik? I czy zmiana świecenia (miano jest to samo, świecenie w listopadzie było ziarniste) z czegoś się bierze?

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a0a4da3f94c.jpg

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 10 lipca 2018, 22:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera wrote:
    Siwulec coś Cię ostatnio tu mało, zapraszamy częściej :)

    Dziękuje Kochana :* ciężko mi ostatnio ogarnąć 3 wątki, ale obiecuje poprawę :D

    Cabrera lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • KateKum Autorytet
    Postów: 1451 1706

    Wysłany: 10 lipca 2018, 22:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset chylę czoła :) jestem mega dumna z Ciebie :)

    Iza a w Twoim kokonie to się zakochałam..... myślę, że mogłabyś produkować je na większą skalę, w różnych kolorach, znaczy ja już jestem pierwszą klientką :)

    Yos faktycznie to co się dzieje za oknem nie sprzyja samopoczuciu. Dbaj o siebie :*

    Izape_91, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

    xnw4lbete8c7uekt.png

    10.2017 [*] 8tc
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5742 7050

    Wysłany: 10 lipca 2018, 22:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, to przepis termomisiowy ale w normalnym wydaniu trzeba cebulę tylko posiekać a reszta jak normalne kruche ciasto ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d2d13878143.jpg

    Reset, merytorycznie to tak niskie miano nie ma klinicznego znaczenia :) zmianą typu świecenia ja bym się nie przejmowała :)

    Lunaris, reset lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021 - długi protokół:🍍🍍🍍24 komórki - 6 blastek! 💚 ❄❄❄❄❄❄ 💚 🍍🍍🍍
    2️⃣ ICSI OviKlinika 2021 - krótki protokół z antagonistą: 10 komórek - 1 blastka ❌
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1️⃣ ICSI/IVF nOvum 2019 - krótki protokół z antagonistą: 7 komórek - 3 trzydniowce❌
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    💉 Diphereline: Luty 2020- Sierpień 2020 💉
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    🧪IUI - 19.11.2018 :(
    🧪IUI - 24.10.2018 :(
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 lipca 2018, 23:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądalyscie "mroki lasu"? Na amc właśnie leciały. Pospane mam. Coś w stylu" sierocinca". Ide budzić męża żeby utulił

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 10 lipca 2018, 23:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja aktualnie cisne 2 sezon pamiętników wampirów, ale zaczyna mnie nudzić ten film...

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 10 lipca 2018, 23:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądaliśmy jakiś film... W sumie to ogólnie nie oglądamy od dawna tv, już nie wspomnę o wyjściu do kina itp...

  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 11 lipca 2018, 06:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zdrowsza, bo w tv oglądam jedynie mecze i inne olimpiady, a w necie to seriale medyczne.

    Frezyjciada, ja chyba byłam wczoraj na tyle skupioną na sobie, że nie zakodowalam jak Twoje USG III trymestru. Daj znać jednym zdaniem, czy ok:)

    Minie, dobrze kojarzę, że wy lecicie 16go?:)

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 11 lipca 2018, 07:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecimy 14.07 samym ranem :) toż to już w sobotę :D

    Siwulec lubi tę wiadomość

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ