Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja daję 17,5
reset lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:wieć ten tego- to nic nie znaczy
ps. mąż mi kupił zdrapkę- wydrapalam 10 zl. kupiłabym cos sobie ale Bajli skończyło się jedzenie :p
Edit- pojedziesz po te chrupki w końcu??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ffd41627be0.jpg -
nick nieaktualny
-
Na programie Discovery Life leci taki programlm o rosyjskim in vitro. Wczoraj się spłakałam jak jednej parze nie wyszło. Może dzisiaj będzie z happy endem. Sympatyczny program - taki życiowy. Podobnie u tych Rosjan jak u nas i ci ludzie mają podobne historie i problemy jak niektóre z nas.
Wczoraj było o dziewczynie, która 2 razy zaszła w ciążę pozamaciczną i za kazdym razem straciła jajowód
Warto oglądać jak ktoś myśli o ivfWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 18:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O widzę ze labo czeka na moj typ
To już nie przedłużam
5,63reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie nie chcą być goloslowni, skoro napisali, że wyniki powinny być wieczorem. W głowie mi się to nie mieści- ogólnopolska sieć laboratoriów,a tyle godzin czekania...?!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Reset, wiem, że nikt nie czeka na wyniki bardziej niż Ty, ale dawno nie czułam takiej ekscytacji! I obstawiam betę 11!
A dla relaksu muszę oglądać Boba Rossa na YT, żeby się czymś zająć!reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się dzisiaj dowiedziałam że na swoje wyniki będę czekała tydzień... Także z wizyty czwartkowej dupa blada. Ale i tak musze sie spotkać z lekarzem bo mam tabletki na wymarciu.
Reset a ja będę trzymała kciuki!!! Nie puszczam chociaż może mi się zdrzemnąć.reset lubi tę wiadomość
-
Ja też się niezdrowo ekscytuję Właśnie zjadłam pysznego, podwójnego Milki Way’a z zamrażarki (w Biedrze to cudo za 1,19 zł!) i włączam sobie „Moje 600 gramów szczęścia” Będę zaglądać, co odcinek!
reset lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Malgonia wrote:Nika moha mama ogladala ten program i mowila, ze zazwyczaj sie tam nue udaje wiec ja sie nie chce dolowac
Ale pokazują prawdziwe emocje tych par i z czym walczą - widać że poziom stresu i emocje są przy tym niesamowite - oni się tam bujają od rozpaczy do ekscytacji. Dobrze wiedzieć, jak to może odpierdzielać.
I fajne są te filmiki z punkcji i transferu